Şimdi Ara

1020 ekran kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu akşam iş çıkışı telefonum elimden kaldırıma düştü, aksilik ekran üstüne denk geldi, soft silikon kılıf bi halta yaramadı ve ekran paramparça,
    ebay de 160 dolar, gittigidiyor da 550 tl civarı fiyatlar var, acaba servis ne kadar ücret çıkarır?
    aman diyim sizler dikkatli olun, mal canın yongası...

• Kardeşim çok geçmiş olsun yahu, teleservice ücretleri telefonda söylemiyor ama belki ent nokia yetkili servis söyler bir arayıp sor istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Kardeşim çok geçmiş olsun yahu, teleservice ücretleri telefonda söylemiyor ama belki ent nokia yetkili servis söyler bir arayıp sor istersen..

daha önce 520 deki ekran arızasını bursa daki Nokia care de tamir ettirmiştim, şimdi 500 lira gibi bir fiyat verirlerse kafayı yedirtirler bana
  • blackdiamond16 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun, amoled ekran olduğu için birşey söylemek zor ama 350-400 Tl yi geçmez diye tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 15 Mart 2014; 20:45:13 >
  • Kardeşim benim kendi telefonummuş gibi üzüldüm geçmiş olsun bursalıyız sonuçta . 400 lira gibi bir fiyat çıkar tahmini tekrar geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun. Şu bursalılar kimler yahu bi ses versinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncellikle geçmiş olsun hocam. 520 nim ekranı kaça yaptırmıştınız acaba? Benim sadece dış camda kırık varda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun hocam
    300-400 lira gibi bir fiyat çıkarırlar muhtemelen

• geçmiş olsun benim 820 nin ekranı kırıldı 300 lira fiyat çıktı teleserviceden

• Sadece dokunmatik camı mı kırıldı lcd ile mi birlikte mi kırıldı sadece dokunmatik camı ise imkanı yok 550 tutmaz 300 ü geçmez diye düşünüyorum.

• StealheX kullanıcısına yanıt
    520 dış cam 85 Tl tutmuştu

• Geçmiş olsun üzüldüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minimum 350'yi gözden çıkar. 500'e kadar yolu var. Nokia Care servislerden başkasına yaptırma.
  • Kardeşim çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda halledersin.Arkadaşlar pahalı cihazlar kullanıyoruz lütfen dikkat edelim şu servisler para kazanmasın.

• 300 400 arası tutar diye tahmin ediyorum. Geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Öncellikle geçmiş olsun hocam. 520 nim ekranı kaça yaptırmıştınız acaba? Benim sadece dış camda kırık varda.

bende 120 lira aldılar. sanırım camla panel tümleşik hiç acımıyorlar değiştiriyorlar hepsini
  • Ben 620'nin ekranını yeni değiştirdim dokunmatik ekran 145 TL tuttu eğer panelde kırılsaydı 150 TL daha alacaklarmış. Nakia servis fiyatı bu başka yerde değişmeni tavsiye etmem bana başka yerlerden çok daha fazla ücret talep ettiler

• Yardımcı olduğunuz için teşekkürler ederim arkadaşlar

• Nokia care de bir arkadaş1020 ekranını 450tl ye yaptırmıştı sanırım geçmiş olsun...
  • tekrardan merhaba arkadaşlar, bütün mesajlara ayrı ayrı cevap veremeyeceğim, kusura bakmayın,
    520 deki sorun siyah ekranda nokta nokta pikseller görünüyordu,
    Nokia care de garanti kapsamında 3 gün içinde onarım gördü,
    1020 ekranı ize tamamen tuz buz olmuş durumda, anladığım kadarıyla ekran ve dokunmatik birleşik,
    bir sorum daha var, teknik servis ücretlerinde taksit yapılıyor mu, bizzat yaptıran veya sorup öğrenen var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.