Wifi üzerinden appstore yavaşlığı
merhaba. Wifi üzerinden appstoredan uygulama indirmek istediğimde yada güncellemek istediğimde çok yavaş indiriyor. Aynı şekilde telefon yazılım güncellemelerinde de yavaşlık var. Wifiyi kapatıp açmak yada 2.4 ghzden 5ghz bağlantıya geçince düzeliyor. Mobil veri kullanarak indirmelerde hiç bir sorun yok. Modemimi kapatıp açtım, modemi resetledim yine düzelmedi. Speedtest üzerinden indirme hızlarını ölçtüğümde normal çıkıyor wifi hızı. Sadece telefon yazılım güncellemesi ve appstoredan indirmelerde sorun var. Sebebini ve çözümünü bilen varmı?
12 veya 12t
Bu 2 telefondan birini almak istiyorum ama tam karar veremedim. Wow blitz oynarım oyun olarak başka oyun oynamam. Şuanki telefonum samsung a73. Bu 2 tel harici önerebileceğiniz başka telefon varsa onları da yazabilirsiniz.
Sony xba-a3
Selamlar. Sony xba-a3 kullanıyorum. Bluetooth kulaklığa geçiş yapmak istiyorum artık fakat kullandığım kulaklık üst seviye sayılır. Huawei freebuds pro2 ve galaxy buds2 pro düşünüyorum. Bu iki kulaklık tatmin eder mi? Yada siz ne tavsiye edersiniz?
İp7 plus 128 gb, p30 lite
|
Türkcell kredi konusu
|
Ip7 plus bluetooth hoparlör sorunu
|
Vodafone online satış
|
Ses limiti kaldırma
|
Değerler iyi mi?
M5 kamera ayarları
|
Nokia Lumia 925, Sony xperia m5, Iphone 7 plus 128 gb Sennheiser cx-300 ( ilk seri )Bose ie2, Sony xba-h1, Sennheiser momentum in-ear ( ios ), Fiio f9 pro, Ibasso it01 Fiio İ1 dac&amfi, Fiio Q1 mark II dac&amfi DH’de 17 yıl! |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.865
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 12.191 (Bu ay: 650)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 975 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar