Bildirim
Değerler iyi mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Evet değerler gayet iyi. -
Doğru demiş. Hakikaten çok iyiy 17a ile böyle 30a olsa Allah bilir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş a17 diye yazınca google amcadan biraz araştırdım. Sokağa kadar yada kaldırıma kadar fiber sonrası bakır kablo olduğunu belirtiyormuş. Sokaktaki ilk ev bizimki zaten. 7-8 ay önce gelen arkadaş duvardaki kutudan camın içine kadar catlı matlı bi kablo çekmişti. Sonrasını ben bildiğimiz telefon kablosuyla bağlayıp modeme çektim ama o zmanlar adsl kullanıyordum. Saha dolabıyla aramda 10 metre ya var ya yok, duvardaki kutuyla modem arasında 4-5 metre var. Duvardaki kutuyla modem arasındaki kablonun 2 metresi catlı bişiyli kablo geri kalanı telefon kablosu. Şu catlı kablodan alıp telefon kablosuyla değiştireyim mi? Bu kadar kısa mesafede bakır kablo kayıp yaşar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X