Bildirim
hdd değerleri çok mu kötü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ssd alsa iyi olur bence. Hem bilgisayar uçuşa geçer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
haklisin ama o kadar masraf etmek istemiyor. kasayi baska bir arkadasindan yeni aldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bile Windows kurmak için birkaç defa uğraşmışsınız. Günlük kullanırken de hata alma durumu olacaktır. Önemli veriler için kullanılmasın.
Şansa bad sektörler başta toplanmış. Eğer yanlış hesaplamadıysam ilk 160 gblık kısım bypass edilirse (formatsız bırakılırsa) geri kalanı kullanılabilir. Geri kalan kısımda da ilerleyen zamanda bad sektör çıkabilir.
Nasil becermisler acaba. Bende 11 yillik WD var. Daha bir tane hasari yok. Ama yine de artik kisisel dosyalar icin depolama alani olarak kullaniyorum. Hasarli olmasa bile hdd isletim sistemi kurmak icin cok yavas bir teknoloji maalesef. Heleki sizdeki bayagi hasarli sayilir. Verileriniz her an gg olabilir. Aksakliklar yasanabilir vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 15 Eylül 2024; 3:14:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu bypass olayini arastiracagim da, mesela geri kalan kismin bozulma ihtimali saglikli bi hddden daha mi fazla olur
ben de anlamadim uzerinde mi tepindiler naptilar
Büyük ihtimalle fiziksel hasar almış disk. Önemli veri yoksa çöpe atın geçin. HDD Regenerator vs falan uğraşmaya değmez.
-
bir de şöyle bir sorum olacaktı. ben buna format atarken ahci moda aldım ama hata verdi kuramadım. ideye alıp kurabildim. arada fark olur mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X