Şimdi Ara

pc min durumu kötü gibi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler pc ye bişeyler oldu bu ara... arada bir mavi ekran hatası verip kendini yeniden başlatıyo. buna alışmıştım bi süre sonra , ama şimdi masaüstünün sağ altında beyaz bi pencere oluştu üstüne sağ tıkladığımda yazdır diyo ve başka bi seçenek daha var view li bişeyler ona basıncada yeni metin belgesi geliyor. ve tarayıcımdan bi sayfaya bağlanıyo tuhaf tuhaf yazılar yazıyo. virüs programından tarattım virüs bulamıyo nedir bu hastamızın sorunu ? yaşıyacak mı arkadaşlar ? çözümünü biliyosanız yazarsanız sevinirim ...
     pc min durumu kötü gibi .. pc min durumu kötü gibi ..

• sendeki proplem ihtimallerini düşündüm inan yoruldum...kısaca şöyle yapalım temiz win cd si ile baştan aşağı yeniden kur..tüm sürücüleri güncelle...en yenilerini kur.ekran kartına extra özen gösterip nvdıa/ati resmi sitesinden ara-bul-kur..akabinden tekrar mavi ekran yersen hemen ilk başladığında alacağın hata mesajı kodunu ayrıntıları ile ADIMI ALINTILAYARAK PM AT..ki bende görüp sayfaya geri gelip durum değerlendirmesi yapalım..umarım çözümüde beraberce bulacağız...saygılar.bol şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazandeveli -- 22 Nisan 2013; 23:21:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

sendeki proplem ihtimallerini düşündüm inan yoruldum...kısaca şöyle yapalım temiz win cd si ile baştan aşağı yeniden kur..tüm sürücüleri güncelle...en yenilerini kur.ekran kartına extra özen gösterip nvdıa/ati resmi sitesinden ara-bul-kur..akabinden tekrar mavi ekran yersen hemen ilk başladığında alacağın hata mesajı kodunu ayrıntıları ile ADIMI ALINTILAYARAK PM AT..ki bende görüp sayfaya geri gelip durum değerlendirmesi yapalım..umarım çözümüde beraberce bulacağız...saygılar.bol şanslar

hadi ya ben formatran korkuyodum ... başka bi çözümü yokmudur ? veya hep böyle kalsa nereye kadar gider ?

• formattan korkmak ne kelime hangi çağdayız..you tube den adamlar atom bombası yapımı öğreniyor.kaldı ki sen, sana yardım edecek üstadlarının olduğu bir platformdasın...cesaret emin olunuz türkçe okuma yazma bilen herkes format atabilir...
  • quote:

formattan korkmak ne kelime hangi çağdayız..you tube den adamlar atom bombası yapımı öğreniyor.kaldı ki sen, sana yardım edecek üstadlarının olduğu bir platformdasın...cesaret emin olunuz türkçe okuma yazma bilen herkes format atabilir...

formattan korkmak dediydim yani pc de o kadar hatrı sayılır oyun var :D gitmesi kötü olcak.... başka türlü kurtarma yolu yok mu bu halde gitse ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

quote:

formattan korkmak ne kelime hangi çağdayız..you tube den adamlar atom bombası yapımı öğreniyor.kaldı ki sen, sana yardım edecek üstadlarının olduğu bir platformdasın...cesaret emin olunuz türkçe okuma yazma bilen herkes format atabilir...

formattan korkmak dediydim yani pc de o kadar hatrı sayılır oyun var :D gitmesi kötü olcak.... başka türlü kurtarma yolu yok mu bu halde gitse ne olur ?

muhtemelen hatalar yeni hatalara yol açacak ve bir gün artık ben bu kadar hatayı kaldıramayacağım elvada diyecek..oyunların-resimlerin-filmlerin vs elveda demek zorunda kalacaksın..şimdi mudahele ederken yedekle.hazırlığını yap..

• dün aynı şey başıma geldi adobe flash güncelleştirmesi vardı onu yaptım düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hdd değerleri çok mu kötü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noir06

quote:

muhtemelen hatalar yeni hatalara yol açacak ve bir gün artık ben bu kadar hatayı kaldıramayacağım elvada diyecek..oyunların-resimlerin-filmlerin vs elveda demek zorunda kalacaksın..şimdi mudahele ederken yedekle.hazırlığını yap..

bu arada IIBurkiII arkadaşımızın problemiyle aynı sanırım, ben pc ye yeni anakart ram filan aldım o yüzdende format lazım oldu, ve adam pc ye format attıktan sonra sahte windowsun crack ini yapmadı güncelleştimeleri iptal etti sormasın diye.. bende dayanamadım güncellemeleri kurdum . ve windows sahte olduğunu anladı netten crack indirdim yaptım vs .. ama pc güncellemelerini halen yapamıyor. pc yi her kapattığımda 8 de 8 güncelleme yapana kadar bekliyorum. Tabi olmuyo. Yani şu an pc m hiç güncellenmiyo bunları nasıl düzeltirim veya sorun bu mudur müdür ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.