Şimdi Ara

Xilence iyi mi ? Kötü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pro2000 marka 400W! güç kayanğı aşırı ısınıyor. Bunun yerine 70-90TL fiyat aralığında güç kaynağı arıyorum.
    Xilence 400 Whttp://www.bimeks.com.tr/urun/111306/xilence-xp400-400w-120mm-fan-psu-redwing-r3.aspx#specs almayı düşünüyordum ama forumda oldukça araştırdım. Kimileri iyi markalar arasında Xilence'sı da gösteriyor, kimileri iyi marka olmadığını basit bir Çin markası olduğunu söylüyor. Çok da sessiz olmadığını söyleyenler var ki sessizlik benim için önemli bir kriter. Kullananlar varsa yorumlarını istiyorum.

• Enermax kadar olamasada kötü değil Xilence.
  • bana sorarsan xilence ın red wing serisi kötü, 80+ gaming edition aldınızmı o zaman iyi, arkadaşım xilence 550w red wing serisi kullanıyor, kendi ekran kartımı ona taktığımda yeterli gelmiyor, ama benim psu taktığım zaman oc bile yapıyorum, birde red wing serisinde çok fazla gereksiz sata çıkışı bulunuyor, son olarak elinizde 400w güç kaynağı varmış zaten, almanız gereksiz olur gene 400 wlık.
  • Elimdekinin gerçek 400w olduğunu hiç zannetmıyorum, aşırı ısınıyor. Pro2000 markası. Ayrıca bilgisayarla sadece ınternete gırılmektedır.Oyun bıle oynanmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_yavuzy_ -- 27 Ağustos 2011; 17:30:39 >
  • bencede 500w dan aşagı almamalısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    270 saat mge iyi mi kötü mü?
    6 yıl önce açıldı
    hdd değerleri çok mu kötü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundin

@LEON-X in yazdığı 500W ın üstüne çok az ekleyip 550W olanı da alınabilir hocam
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xilence-sps-xp550.%2812%29r3-xilence-xp550-550w-120mm-fan-psu-standart-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44076

Evet aslında alınsa iyi olur da, bir komşunun bilgisayarı için güç kaynağı, fan, işlemci soğutucu falan alıcaz. Mali sınırlar var yani ;) o yüzden şuan en büyük sorunumuz olan güç kaynağından kaynaklanan aşırı ısınma ve diğer fanlardan gelen traktörümsü sesi kesmek hedefimiz :D

• ne alırsan al bimeksten alma çok çektim problem de kaldı zaten
  • Vatan computerdan 400w xilence 69 TL ye alınmıştır, Ayrıca 25 liraya xilence işlemci soğutucu da aldık. Yorum yapan herkese çok teşekkürler.... Ne ses mi dedi biri ne sesi? :D :D
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun hocam.
  • kalitesiz diye biliyorum pc labsta test etmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

kalitesiz diye biliyorum pc labsta test etmişlerdi.

Keşke almadan önce söyleseydin :)
  • 10 TL fark ile 500w almanız daha iyi olurdu.
  • Xilence'fanı bile çok sessiz ve serin neden,Kasama 6x12cm lik fan alıcaktım Coller Master aldım çok sesli Thermaltake aldım yine sesli Ximatek aldım yine sesli hepsininde dba'sı Xilence'göre düşük fakat çok ses çıkarıyordu gittim hepsinide verdim Xilence aldım hala süper diyebilirim İnşallah Psu da da aynı kaliteyi yapmıştır.
  • Xlince xp 600 modelini 3 sene kadar kullandım ilk çıkan serisi sanırım bronze sertifikasına sahip değildi ve iyi bi kutu içeriği yoktu. Yeni çıkanlarda bazı düzeltmelere gidildiğini gördüm. Aşağı yukarı 1.5 sene hd 4890 ekran kartı phenom2 x4 955 işlemci 2 harddisk 4 kasa fanı ses kartı gibi bileşenlerle birlikte kullandım bi sorun çıkartmadı en son kuzenime verdim yerine Toughpower xt 775w aldım fakat birkaç sitede çok kaliteli olmadığını testleri geçemediğini okumuştum. Fanlarından bende de var sessiz olma sebepleri üfledikleri havanın ancak 30-35 cfm civarında olması olabilir mi? zira Akasa viper 82 cfm üflüyor ışıklı değil ama gayet sessiz pwm kontrolü var ve işlemci fanı olarak gayet memnunum. Xlince ilginç bir marka ama üst düzey diyemem umarım sorunsuz kullanırsınız. (tabi xq 850 gibi silver sertifikasına sahip üst düzey modelleri de var ama 600 watt aşağısı için önerilmiyor bilginiz olsun.)

• ben hıgp power element bronz aldım 600 watt canavar gıbı almısken marka laıcak sın xlınce psular hakkında net bılgı hıc bulunmuyor cunku hep karmaşık
  • Xilence 2 kere aldım bozuldu hiç tavsiye etmem. Verdikleri değerlerde tutmuyor. 450W diyor 300W lık Bequite kadar olamıyor.

Şimdi 3 senedir 750W lık bequite kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
  • Arkadaşlar bol keseden atıp tutmayın lütfen !

Arkadaşın bütçesi belli, bu fiyata alınacak belki alternatif FSP olabilirdi...

Xilence 420w olan modeli o.c'lu Quad sistem de HD4850'li vga ile 7/24 3.5 senedir tık demeden çalışıyor.

Kimsenin beğenmediği T.Take TR2 500w %70 verimlilikli psu'yu 7/24 o.c'lu 3 sene kullandım, son 2 senedir de arkadaşımda halen tık demedi.

Elektronikte ki şans faktörünü unutmayın lütfen, en dandik ürünü alırsınız sorunsuz kullanırsınız bunun tam tersi de olabilir.

Herşeyden önce giriş seviyesi sistemlere yeterli gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.