Bildirim
270 saat mge iyi mi kötü mü?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rank meselesini bu kadar takmayın. Millet artık CSGO'yu bile takmıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
90 winde mge/dmg normal. kaybettiklerinide dusunursek bi 150 maçta dmg normal. he cs geçmişin yoksa mge de normaldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 10 Eylül 2018; 9:22:7 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
---
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altyazar -- 10 Eylül 2018; 9:23:36 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
cs 1.6 hiç oynamadım 2016 yılında 50 saat kadar oynadım solo q giriyorum hep sizce takım gerekli miquote:
Orijinalden alıntı: Altyazar
90 winde mge/dmg normal. kaybettiklerinide dusunursek bi 150 maçta dmg normal. he cs geçmişin yoksa mge de normaldir. -
Takım olursa kolay rank atlarsın fakat sürekli farklı insanlarla oynamak sana daha çok şey öğretir. Rank meselesini takma kendini geliştir yeterli.quote:
Orijinalden alıntı: darlene
cs 1.6 hiç oynamadım 2016 yılında 50 saat kadar oynadım solo q giriyorum hep sizce takım gerekli mi
Alıntıları Göster -
2-3 oyun atip eğlenmene bak kavramlara takilmayin çok. -
solo oynandıysa iyi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 50 winde nova 3 oldum. Kötü takımlar ve bazı karışıklıklar olmasa en fazla nova 4 olmadı mg1 olurdum. Bence 90 winde geçmişi olmayan birisi için mge iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eğlencesine oyna. 270 win varken nova 1'dim hatta 200 win varken silver 1'dim. Oyunu o kadar takarsanız 11 winde supremede gördüm -
11 winde lem olmuştum smurf hesapta pek önemli değil artık rank. çünkü silver rütbesinde takılan globalde var global boost atmış silverlarda. amacınız eğlenmek olunca oyunun tadı daha iyi çıkıyor ben şahsen satrança benzetiyorum oyunu. her round bir adım bana göre oyun kurmayı roundu kazanmayı düşünüyosunuz vs vs
edit: şuan 65 win var dmgyim haftada bir oyunda level atlamak için giriyorum sadece max 4 maç atıp çıkıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pijamalı Ninja -- 13 Eylül 2018; 16:20:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X