Şimdi Ara

Hyundai Hala Kötü Mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün kartal oto pazarındayken bir adam arkadaşıyla konuşuyordu bende kulak misafiri oldu diyordiki o parayı hyundaiye verecegıme gıdır TOFAŞ alırım..
    VARAN 2 : sahibinden.comda binek araç bakarken bir megane 2 buldum adam açıklamaya şunları yazmış araç masrafsızdır istediğiniz servise gösterebilirsiniz bakımları yetkılı servıste yapıldı hyundai ile karıştırmayın

VARAN 3 : Taksiye bindim araç albea idi şöföre sordum neden accent kullanmıyorsunuz ? cevap : bunlar daha sağlam

Yorum sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametsamett -- 16 Şubat 2014; 20:44:09 >

• bide sutcu beygiri olayi var atlamissin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

bide sutcu beygiri olayi var atlamissin...

anlatırmısın ?
  • hyundai artık eskisi gibi değil araçları daha kaliteli hale getirmeye başladı araçlarına binip görmeden bilemezsin ama motorlarının verdiği gücü hissettirmemesi gibi sorunları var gibi görünüyo aktarma sorunları var.Ama araçlarının motorları sağlam ve sorunsuz gibidir.
  • 2001 milenyum kasa accent kullandım birde 2001 siena gerçekten çok fazla fark var hyundai öndedir sessizlik donanım gerçekten çok farklı eski araçlarında bile yenileride bence bir adım önde
  • Kör fanatiğin tekisin.Bunu çoğu konuda dile getirdim ama haklı olduğum için cevap veremedin.Evet İ30 alacağıma Megane Alırım sıralamada son noktaya koyduğun Bravoyu alırım (çoğu kişi aynı düşünüyor).

Motor teknolojisine bak bakalım kim kaç hp üretip kaç lt yaktırıyormuş.Az tutarlı konuşun şurda, çocuk oyuncağına çevirdiniz forumu...
  • Hyundai benim için eşittir (=) Uçan Teneke

Araçları hafif ve dolayısıyla hızlı fren yok, duramayınca canından oluyorsun doğal olarak. Teneke arasında sıkışıp kalıyorsun. (Güvenlik unsurlarına nazire)

Ancak konuya gelirsek sen biraz oltaya gelmişsin.

Hyundai dandik orası kesinde yok Fiat yok Tofaş vs. bunlarla karşılaştırılamaz kesinlikle daha kalitelidir, en azından motor kalitesi daha iyi. Güvenlik malzeme vs. geçersek.

Sadece sınıfı kötü, ancak bu her daim her aracı dandik olacağı anlamına gelmez hele hele, sokaktaki adamın ağzıyla araba alacaksak, araç almayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 16 Şubat 2014; 21:22:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. ağzı olan konuşuyor..

2. önüne gelen sahibinden comda atıp tutuyor..

3. accent kullanan onbinlerce taksici aptal mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model milenyum kasa Accent'ı hiç bir araca değişmem, araç kullanmayı öğrendiğim arabadır ve yılına göre 16V DOHC 1,5 motoru efsanedir.
  • Hyundai çok geliştirdi kendisini. Çok saglam bozulmayan araçlar üretiyorlar. Tek sıkıntısı araçları çok fazla yakıt harcıyor..
    Otomatik şanzımanı en kusursuz araç bence. Motor olarakta sorun çıkartan hyundai neredeyse çok nadir gördüm.

Elimdeki elantra 10 yaşında ve otomatik olmasına ragmen daha hiç sorun açmadı bana maşallahı var taş gibi
    fakat yukarıdaki arkadaşın belirttigi gibi ses yalıtımı yok. 2.000 Devirde bile motor sanki yan koltukta oturuyomuşçasına ses yapıyor basmaya korkuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 16 Şubat 2014; 21:44:48 >
  • Hyundai araçları her zaman beğenirim fiyat performans başarılı.
  • I10 i20 haric hepsi gercekten teneke.
    I30 sagolsun ici pavyon gibi, elantra tabut gibi,batirmak istediginiz bir tanidiginiz varsa ix35 aldirin 1 senede benzin kaynakli iflas eder.
    Accentlerin hepsi 100km hizdan sonra otoyolda dans eder.
    E arabasi kalmadi zaten.
    Dizeli guclu fakat cok yakiyor.
    Gdi motor diye benzinlisk var lpg zor oluyor.

E sonuc ben napiyim boyle markayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz kadar kötü değiller ki son yıllarda ciddi şekilde kendilerini geliştirdiler.İnsanlardaki önyargıyı yok etmek çok zor.
  • Taksici olayı tartışılır.
    Kimisi multijeti yere göğe sığdırmaz , Kimileri crdi yi.
    tabi ben yine karşılaştırırsak multijet derim.
    Bravo vs i30 da yapsan , punto vs i20 , Panda vs i10 , 159 vs i40 da yapsan Fiat öndedir.(kendi görüşüm.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok. O sana öyle diyen taksiciler albea 'ya albela diyorlar.

fiyat performans olarak bence çok başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Hyundai benim için eşittir (=) Uçan Teneke

Araçları hafif ve dolayısıyla hızlı fren yok, duramayınca canından oluyorsun doğal olarak. Teneke arasında sıkışıp kalıyorsun. (Güvenlik unsurlarına nazire)

Ancak konuya gelirsek sen biraz oltaya gelmişsin.

Hyundai dandik orası kesinde yok Fiat yok Tofaş vs. bunlarla karşılaştırılamaz kesinlikle daha kalitelidir, en azından motor kalitesi daha iyi. Güvenlik malzeme vs. geçersek.

Sadece sınıfı kötü, ancak bu her daim her aracı dandik olacağı anlamına gelmez hele hele, sokaktaki adamın ağzıyla araba alacaksak, araç almayalım.

asla hyundai fanatiği değilim ama şunu bilmeniz lazım: araçlar leş gibi ağır i30 gdi otm kullanıyorum kendi aracımdan örnek verirsem (style alt donanım) 1300 kilo hb arabanın neresi hafif. kapı içine kadar çelik kirişleri olan güvenlik testlerinden 90 üzeri not alan
    abs ebd asr esp vsm hac gibi güvenlik önlemleri STANDART sunan bir aracı nasıl güvenliksiz buluyorsunuz neye göre buluyorsunuz şaşırıyorum. ilk çıkan aksentlere takılmıştır o taksici.. kaldı ki i10 en küçük aracında bile bu güvenlik donanımları mevcut. ama hyundai veloster gibi araçları getirmezse genesis gibi araçlarına uyduruk logo takmaya devam ederse bilmeyenler de böyle teneke diye söylenirse almayı düşünenler ne yapsın taksiciden duyduğuna inanıverir..yıl olmuş 2014 hyundaiye teneke biraz ağır kalıyor..

daha dün genesis konusuna teneke resmi yapıştırdılar .. hyundai tenekeyse de ağır teneke haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G Man -- 16 Şubat 2014; 22:25:11 >

• Hyundai ile ilgili konu açmaktan sıkılmadın mı?Hayır amacın ne yani anlamadım .Benim için Alfa ve diğer markalardır otomobil dünyası, ne Alfa ile ilgili konu açtım ne de kimseye Alfa önerdim.Yani bu Hyundai fanatikliğin nedir senin açtığın her konu Hyundai ile ilgili.Hyundai'nin sahibimisin?Kötüyse kötüdür, iyiyse iyidir seni niye bu kadar ilgilendiriyor?
  • iyi hoşta çok genel konuşmuşsunuz bi i30 yada x35 kötü arabamı 40 bine araç alıcak olsam golf değil i30 alırım açık ve net
  • Hyundai in motor gücü fena değil. Aynı şekilde kianın da öyle. Kia nedir ki deyip hafife aldım sollamaya kalktım bir keresinde. Epey zorlandım.

Yanlız şu var. Hyundai in üretim tesislerinde çalışan çoğu tanıdığımdan duyduğum kadarıyla sac kalitesi çok iyi değil. Zaten iyi sac kalitesi kullansalar da kaynak makineleri diğer araçlara oranla pek elverişli değilmiş. Fakat yeni yeni kendine geliyor diyebileceğimiz bir firma. Bu işler uzun zaman sürer. Zaman vermek lazım.

O sürede enteresan tasarımlarla vs ilgi toplamaya çalışıyorlar. Mesela accent blue nun kaportaları o segmentteki çoğu araçtan daha enteresan geometrik şekillere sahip. En genele gelirsek, fiyatına oranla pişman etmeyecek bir motora sahip. Güç olarak diyorum dayanıklılığı bilemem fakat bir 2 litre hyundai motorunu sökmüşlüğüm vardır. Durumu o kadar da kötü değil.
  • Yav tamam kardeş hyundai kral , herkesei döver , tek rakibi türk hava yolları , ok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.