Şimdi Ara

Hyundai Hala Kötü Mü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    insanlarımızı anlamak mümkün değil
    20 yaşındaki toros oto pazarlarının kralıdır sağlamdır elbet
    hele ki beyaz ve sw ise oooooo
    şimdi bu araba teneke değil mi??,
    ama çok daha genç ve teknolojik ladalar tu ka ka dır
    hyundai markasını sevmeyen olur beğenmeyen olur
    benimde zamanında param yetmedi yeteydi vw golf alırdım elbet
    kredi çekmek istemedim el alemin arabasına da para bayılmak istemedim
    2009 ocakda reno sembol 1.2 exp. donanım araba hayallerimi süslüyordu fiatı 25 bin lira idi fakat araç yoktu bilenler bilir o dönemler reno dahil pekçok firma iş bırakmıştı hükümeti sıkıştırıp avanta kapmak için nitekim aynı sene mart ayında vergi indirimi oldu
    bursa fabrikaya kadar aradım reno da araç yoktu neyse bi de hyundai bakayım dedim zaten accent bakabiliyorum bi gittim 1.4 16v 97 bg dört teker disk fren, mp3 çalar direksiyondan kumandalı, altı tane hop. (4 hop-2tveet) , içi zaten sembole 5 basar hele ki genişlikte
    sis lambalı , dört cam otomatik , abs li klima zaten var istediğim renk de alabiliyorum fiat ise 21,500 lira evet 25bine sembol alamazken 21 bin beşyüze arabamı aldım çok da mutlu oldum halihazırda 5 sene oldu rutin servis bakımları dışında ki hep yetkili servise giderim
    tık demedi biz de 2005 sembol de var onu da sıfır aldık daha 34 bin km de yani iki arabayı da kıyaslama şansım var ve bence ben bedeva araba almışım diyorum şu teneke meselesine gelirsek hala golf hayalim var tabi ancak teneke diyenler hyundai ın global satışlarda nerede olduğuna A.B.D de nerede olduğuna araçlarına bi baksınlar renoydu filan amerikaya almıyorlardı galiba neyse hiçbiri babamızın malı değil yalnız para verecek olsam golf alırım ya onunda otomatiği narin diyorlar hayırlısı bakalım

• 2 yil 1.3 getz 82 hp kullandim su an astra g 1.4 90 hp kullaniyorum. iki arac icin dusuncem guvenlik icin tabiki astra g fakat performans icin her ne kadar 82 hp olsada getz derim. kimse agirlik falan demesin iki aracinda agirligi ayni hatta getz daha agir olmasi lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOFAŞ diyen arkadaş çok güzel şöylemiş
  • Yorumları okuyunca çok şaşırdım. Hyundai ne rezil arabaymış öyle. Somut açıklama yok test sonuçları yok tamamen kişisel düşüncelere dayanan yorumlar. Bu arada Hyundai hala ... derken eskiden berbatmış şimdi düzeldimi gibi bir algı oluşuyor ister istemez.
    İnternette kısa bir araştırmayla hyndai markasının sorunsuzluk sıralamasını çarpışma testlerini ve dayanıklılık yorumlarını bulabilirsiniz.
    Soyut verilere yani sahibinden yada oto pazarı yorumları yerine somut verilere yönelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Hyundai çok geliştirdi kendisini. Çok saglam bozulmayan araçlar üretiyorlar. Tek sıkıntısı araçları çok fazla yakıt harcıyor..
    Otomatik şanzımanı en kusursuz araç bence. Motor olarakta sorun çıkartan hyundai neredeyse çok nadir gördüm.

Elimdeki elantra 10 yaşında ve otomatik olmasına ragmen daha hiç sorun açmadı bana maşallahı var taş gibi
    fakat yukarıdaki arkadaşın belirttigi gibi ses yalıtımı yok. 2.000 Devirde bile motor sanki yan koltukta oturuyomuşçasına ses yapıyor basmaya korkuyorsun

şanzımanı sorunsuzluk mu olarak dediniz bilmiyorum ama yakıt tüketiminde ekonomik değil

• 2. nesil İ ürün gamı haricinde kaliteli olduğunu düşünmüyorum şahsen, zaten alanda ucuzluğundan almadı mı hyundaileri ? Şimdi kalite arttı ama fiyatlar da arttı, taksici olayına hiç girmiyorum.
  • Bu forumdakilere laf anlatmak bir file takım elbise giydirmekten zor. Herkes o kadar tek taraflı o kadar sabit düşünüyorki insan deli oluyor. Onun için bırakmalı herkes ne düşünürse düşünsün. Adamlar 90 larda sokakta dönen araba muhabbetlerini kafalarına kazımışlar burda ahkam kesiyorlar. Bırakın devam etsinler fransız, kore arabaları çöp bi işe yaramaz teneke,bidon gibi saçma sapan konuşmaya. Benim size tavsiyem kokuşmuş zihniyetli insanlardan uzak durmanızdır, böylelerine cevap bile vermeye gerek yok
  • Ben bu tip polemiklere girmem ama bu konuları 2haftada bir reklam olsun diye mi açıyorsunuz? Boşverin gitsin elin Korelilerini adamlar 2013 yılında 7.5milyon araç satmış. Keşke 1/10'i kadar bir firmamız olsa.
  • Ben tasarımla beraber kalitenin de yükseldiğine inanıyorum(inanmak istiyorum). Ayrıca Türkiye'de hiçbir şey abartıldığı kadar değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Hyundai benim için eşittir (=) Uçan Teneke

Araçları hafif ve dolayısıyla hızlı fren yok, duramayınca canından oluyorsun doğal olarak. Teneke arasında sıkışıp kalıyorsun. (Güvenlik unsurlarına nazire)

Ancak konuya gelirsek sen biraz oltaya gelmişsin.

Hyundai dandik orası kesinde yok Fiat yok Tofaş vs. bunlarla karşılaştırılamaz kesinlikle daha kalitelidir, en azından motor kalitesi daha iyi. Güvenlik malzeme vs. geçersek.

Sadece sınıfı kötü, ancak bu her daim her aracı dandik olacağı anlamına gelmez hele hele, sokaktaki adamın ağzıyla araba alacaksak, araç almayalım.

Bunu yazan da Mercedes sahibi olsa

Arabaları bildiğinizin aksine muadillerie kıyasla ağırdır. Ağır olması da iyi bir halt değildir. Yakıtı ve fren mesafesini artırır.

Bu arada Peugeot ile kıyaslandığında daha bir kaliteli göründüğü de aşikardır. Forum agalarının güvenlik olayını bağımsız test kuruluşlarından daha iyi bilmesi de hayranlık uyandırıcıdır.

• Huundai eski Hyundai değil. Accent Blue haricinde bütün araçları yüksek puanlarla 5 yıldız aldı. Elantra ise euroncap testi yok fakat iihs small overlap testinden o çok güvendiğiniz markalardan daha yüksek puan almış ve güvenlik konusunda kendini ispatlamıştır. Yani tenekeyle falan alakası yok. Hyundai' ya teneke diyen orta çağda kalmış demektir. Adamlar japonları yakaladı hatta geçti bence. Tek handikapları otm. şanzınanları fazla yakıyor ve performansı törpülüyor. İ30 2013 car of the year yarışmasında finale kaldı, İ10 2014 Avrupa' da yılın otomobili seçildi. Bence gayet iyiler, dahada iyi olacaklar. Türkiye' de işi bilmeyen ve çok pasif bir distribütör tarafından yönetiliyor ona rağmen 50.000 sattılar. Veloster getirilmiyor, çift kavrama şanzıman gelmiyor, 1.6 Turbo 210 hp motor var getirmiyor vs. Koreyi sıkıştırıp bu motor ve şanzımanları İ30, Elantra, İ40, İx35 gibi modellere koyduramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kural dışı konu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.