Şimdi Ara

1024 35 le indiriyor sizdede ollemi acaba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bendede 1024 var ama 30 larla çekiyor bugün
  • demim limewire'den mp3 indirdim..107kbps'ye kadar çıktım..
    40 sn'de 1 mp3 indirdim..
  • quote:

demim limewire'den mp3 indirdim..107kbps'ye kadar çıktım..
    40 sn'de 1 mp3 indirdim..

Demek istediğim bu arkadaşlar. Tek slottan downloadda 30-40 kb/s normaldir. Bu tür programlar ayarlandığında birden fazla slottan parça parça indirdiğinden download hızı katlanır. Burada ne telekomun ne de rapidin suçu var. Arkadaş flashget yerine bir de DownloadAccelerator Plus denesin sadece sitesinden indirip. Bağlantısını LAN ayarlasın hızını da Super Acceleration Speed. 7 Simultane bağlantı oluşturulacaktır server'dan ve seyreyleyin download'u.

eMule'da 95'in altına düşmüyorum ki sadece dün 7.5 GB indirdim. Aklınızda bulunsun. Bazen yapılması gerekenler size de ulaşıyor

• Rapid premium var 95le indiriorum onceden 120ye cıkıodum Yer: Suadiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

dosya indirdigin serverden kaynaklanabilir düşük hızla cekmen

Emulede dosyalar serverlardan çekilmez kullnıcılardan çekilir. Dolayısıyla bağlandığınız server ın işi sadece sizi diğer kullanıcılara bağlamaktır. Serverların iyiliği yada kötülüğü sadece kullanıcılara olan bağlantılarınızın ne kadar sürede yapılacağını belirler. Hiç servera bağlanmadan sadece kad ağına bağlanarak bile emule dosya yükleyebilir. Sadece kaynak bulmak biraz daha uzun sürecektir.

Kısaca emulede serverlar sadece kaynak bulmaya yararlar başka hiçbir şeye yaramazlar!

1mbit adsl için emule ayarlarını da vereyim heryerde sorulup duruyor zaten;

1024 35 le indiriyor sizdede ollemi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 16 Eylül 2006; 13:19:13 >

• Abi rapidde sorun var galiba. Bazen 100 ile indiriyor bazen 10'a kadar düşüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprcivil

rapidi bilmem ama torrent te 105 stabil gorebiliyorum. Nadiren 30 lara düşüyor. oda bu altyapı ile normaldir heralde

Hocam kavramları falan doğru açıklamak lazım.Senin 105 ile indirmen utorrente değil tracker a bağlı.Eğer uyuz bir trackerden indirirsen nadiren 30 a çıkar 20 lerde sürünürsün, eğer TB gibi bir trackerdan indirirsende 93 ün falan altına katiyen inmez.

Bu arada bir arkadaş speedtest ten 752 li bir şey almış, telekom a göre normal ama ben de o değer 852.Arkadaşa TCP optimizer kullanmasının tavsiye ederim.Eminim ki o değeri arttıracaktır.

Bu arada arkadaşlar dosyaların yavaş inmesi indirme yaptığınız yere göre değişir.Şu sıralar Rapid ile Telekom un arası pek iyi değil gibi

• limewire'da problem yok. bu programlarda kaynak sayısı önemli ben 80 - 90 gördüm ara sıra üstüne çıktı.
  • Bu rapid deli etmeye başladı beni. Sözde premium kullanıyorum. 15-30kb/s arası sürünüp duruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.