Bildirim
105 bin liraya kadar araç tavsiyeleri (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: lordalpa
quote:
Orijinalden alıntı: AkifKarabulut
1 serisi hosuna gittiyse 1 serisi ideal.. acikcasi ben de benzer durumdaydim 2. EL 15 BINDE 3.16i almistim 6-7 ay once.. yani aracin tipi durusu vs. seni daha cok tatmin eder hele m paket olursa. d segment de olsa genclere hitap eden bir arac.. butcen 10 bin fazla olsa 3.20ied al derdim.. bu fiyata ya yuksek kmli ya da pert 3.20 bulursun..
hocam 3.16i den memnun musun bende tam senin dediğin gibi almayı planlıyorum 15-20 bin kmde sunrooflu falan bir de yakıt performans konfor açılarından bilgi verirsen sevinirim
Yakit s. ici 8-9 orduda yasiyorum belki istanbulda daha cok yakar.. uzun yolda 6 civari..
Performans tabi ki 3.20 iednin altinda arti ona gore arac daha cok bagiriyor.. ama ilk kalkista pek fark yok vites gecislerindr farki anliyirsun.. mesela 80den 170e cok cabuk cikiyir 3.20 benimkine gore motor ayni olsa da 170 bg buyuk fark..
Max 105 bin dersen 3.16i cok iyi bir tercih ama butce artirma sansin varsa 320ied tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada iyi dusun 1 serisi cok keskin bir arac.. mesela bana hic hitap etmiyor dis gorunusu falan ama kimi de bayiliyor bu araca..baskalarinin fikrine ne kadar takilirsin bilemem ama 2 araci yanyana koysan 3.16 en az 20 bin fazla derler (amacim tartisma yaratmak degil ).. yani 100 bine epey sukse yapabilecegin bir arac dusun yani 0 golf astra fiyati bu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hdplus
Yürütme masraflarını karşılayabiliyorsanız Bmw 1 serisi, aksi halde Leon Fr
BMW'nin ne gibi yürütme masrafı var hocam?
Mesela 1.16 d yazmışlar... Yakıt deseniz az, mtv deseniz 1.4'ler ile aynı.
Sıfır alınsa, 3 sene ücretsiz bakım olayı var.
Ha kaza bela olur, parçası maliyetlidir o başka. Ama o da yürütme masrafına dahil değil sonuçta.
bmw 1 kasaların arkası çok dar bacak mesafesi yok gibi birşey ben olsam a3 alırdım -
quote:
Orijinalden alıntı: reguse
quote:
Orijinalden alıntı: Hdplus
Yürütme masraflarını karşılayabiliyorsanız Bmw 1 serisi, aksi halde Leon Fr
BMW'nin ne gibi yürütme masrafı var hocam?
Mesela 1.16 d yazmışlar... Yakıt deseniz az, mtv deseniz 1.4'ler ile aynı.
Sıfır alınsa, 3 sene ücretsiz bakım olayı var.
Ha kaza bela olur, parçası maliyetlidir o başka. Ama o da yürütme masrafına dahil değil sonuçta.
En basiti 15.000 bakımı bile normal araçlara göre gayet pahalı, servisi pahalı, yedek parçası pahalı. Aracın bir yeri bozulsa tamir masrafları can sıkar. En basiti sevmesem bile bir egea'nın disk fiyatı ile 1 serisi kıyaslanamaz bile, hele servis fiyatları hiç denk değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Audi A3
Hocam bakımı geçin bir kere, bir önceki mesajımda belirttim, 3 senelik bakım paketi hediyesi alırsınız o dert biter.
Allah göstermesin kaza bela durumunda yedek parçası sıkıntı evet. Bana kalırsa 2.0 motor ve üstü premium araçlar hariç 1.6 premiumlar yürütülmeyecek araçlar değil.
1.16d + chip gelsin beygircikler torkcuklar
2. el araba alınmaz.
O kadar bütçe ayırdıktan sonra mutlaka sıfır alın ve 3-5 yıl zevkle kullanın. -
Bmw'nin her hangi bir modeli.
..Nfa -
-
cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim bu ayın ortasına doğru arabayı alacağız gibi duruyor önümdeki seçenekler 2012-2015 arası sunrooflu 320i Ed veya 2012-2015 arası 316i yada sıfır 1.18i gibi duruyor bu 3 araç arasından hangisini öneririrsiniz.Benim düşüncem 3 kasaya binmek varken 1 kasaya binmek mantıklı gelmedi,3 kasa özelilnde bakıncada 170 beygir 320i ed varken yaklaşık aynı fiyata 3.16i mantıklı gelmedi bana düşüncelirinizi bekliyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X