Şimdi Ara

105 bin liraya kadar araç tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 105 bin liraya kadar c segmenti araç bakmaktayım.Önceliklerim arasında 2 hafta önceye kadar sıfır leon fr ve astra hb gibi arabalar vardı yalnız ikinci el araçları düşünmeye başladım bu aralar 2014 model bmw 1 kasa, mercedes a180 ve audi a3 daha cazip gelmeye başladı.Yakıt veya vites konusunda bir tercihim yok amacım 105 bin civarında en uygun aracı seçmek.Üniversite öğrencisi olmamla beraber bmw ve mercedes şu an için benim için ön planda gibi tabi sizin düşüncelerinizi de duymak isterim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordalpa -- 28 Temmuz 2016; 13:52:57 >

• Estoril mavi 1 Serisi alıp keyfime bakardım açıkcası tabi 2.el

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 116 d cak geç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır a3 alanlar vardı 76 bin civarına, bir araştırın derim. Araç kaldıysa en mantıklı seçenek sizin için.

• Bence de temiz 1 serisi

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam ner konuda 70 binlere sıfır a3 alıyorlar diyorlar kimmiş bunlar vallahi merak ediyorum resmi site fiyatı belli bizde leon mu astra mı ince hesap yapıyoruz

• StipMG S kullanıcısına yanıt
    Sıfır araç teklifi alanlar konusunda vardı birkaç kişi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A3 alırdım ben olsam

• Yürütme masraflarını karşılayabiliyorsanız Bmw 1 serisi, aksi halde Leon Fr

• 2013 SONU SUNROF LED JOİSTİK8 BOYASIZ 11.000 KM FUUL SIFIR GİBİ
    İlan No: 268124162

Leon filan hikaye boşver hocam bu tarz bi araç bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 28 Temmuz 2016; 1:05:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StipMG

Hocam ner konuda 70 binlere sıfır a3 alıyorlar diyorlar kimmiş bunlar vallahi merak ediyorum resmi site fiyatı belli bizde leon mu astra mı ince hesap yapıyoruz

Geçen perşembe kaporayı verip bu salı 76000 tlye a3ü teslim aldım. Euro arttığı için belki 1-2 bin arttırabilirler fiyatı. Bu fiyat aralığında en fp araç diyebilirim.

• valla içimde her zaman bir bmw hayranlığı var o yüzden hani 1 serisi güzel tercih gibi ama sıfır a3 76 bin dediğinizin paketi ve yakıtı nedir acaba boş arabayada audi diye para vermek istemiyorum açıkçası tatmin edici özellikli ikinci el düşünüyor gibiyim bu yüzden 2014 1.16lar falan 75bin tl bandında büyük ihtimal oraya yöneleceğim
  • kendime alsam a3 alırdım ama öğrenciye bmw1 derim
  • A3 dururken a3 ün neredeyse bagajına sığacak arka yaşam alanı rezalet olan 1 serisini hayatta almam. Bu arada megane 4 te bakmanızı öneririm.

• Megane 4 tavsiyemdir fakat esroril 1 de bakılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

quote:

Orijinalden alıntı: StipMG

Geçen perşembe kaporayı verip bu salı 76000 tlye a3ü teslim aldım. Euro arttığı için belki 1-2 bin arttırabilirler fiyatı. Bu fiyat aralığında en fp araç diyebilirim.

A3 Sportback 1.2 TFSI 110 hp Attraction Manuel - 88.645 ₺
    A3 Sedan 1.2 TFSI 110 hp Attraction Manuel - 98.378 ₺

Böyle bir indirimi Audi den nasıl aldınız?

• O paraya şuan alinabilecek en mantikli arac kia Ceed. Hem donanim olarak dolu, hem 1.6 , hemde dizel, hemde yeni guncelleme ile hem guclendi hemde yakiti düstü, hatta otomatik...

• O paraya temiz 1 serisi bulursun. Mavi bulursan kaçırma.
  • 2. el temiz bmw,mercedes veya audi alabılıyorsan hiç leon ile astra ile uğraşma. Öğrenci oldugun oldugun ıcın sürüş zevki olarak aralarında en ıyısı bmw 1 serisidir arkadan itişli oldugu ıcın. Bezinli m paket varsa 80 bine alın.
  • 1.4 Tsi dsg comfortline golf bakın.83.500 liste fiyatı ama 80'e alanlar var

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.