350 bine kadar araç tavsiyesi
-
-
Dizelse Linea benzinli ise Accent.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 28 Aralık 2024; 17:50:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Accent hangisini almam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2008-2012 Fiat Albea 1.4 fire benzin/lpg…O bütçe ile derli toplusu çok rahat bulunur yedek parçaları ucuz kullanımı kolay iş görecek arabadır…Hatta isterseniz bütçenin bir kısmını ayırıp bakım,sigorta vs işlerinde kullanabilirsiniz…
Alabileceğiniz en yüksek model ve en temiz hangisiyse o. Era’ların temizi o paraya denk gelmiyorsa admire bakabilirsiniz.
Güzel araçmış harbiden
Hocam yağına suyunu dikkat ettikten sonra ciddi sorun yaşamazsın…Bizim araçta kronik bir fren merkezi sıkıntısı var aldığımızdan beri 3 kez değişti(3 sene oldu alalı) onun dışında su eksiltme yapıyordu araç (radyatör,devirdaim,su tankı değiştirdim öncesinde antifriz kullanılmamış o açıdan biraz orada uğraştırdı iç anadoludan araç bakarsanız bu konuda daha bakımlı olabilir ) onun dışında bir kere amortisör takozları ile arka amortisörleri değişti onun dışında rutin bakım yaptım…1.2 16v de iyidir denk gelirse ona da bakabilirsiniz.
Hocam 1.4 ve 1.2 motorlarda kronik yağ yakma sorunu var mı? Albea gayet iyi araç da keşke yolcu hava yastığı standart olsa. Çoğunda tek hava yastığı var. Yine de f/p düzleminde çok başarılı bir otomobil.
Kronik bir durumu yok 1.4 ü egeadan farklı 8v motor,lakin yaşa ve km ye bağlı bir miktar eksiltiyor olabilirler o ayrı konu (benim araba 210 bin de 10 binde 300-400 ml eksiltiyor) …Premio plus olanlarda yolcu havayastığı ile abs standart diye biliyorum onlara bakabilirsiniz
marea ve bravalar hakkında ne düşünüyorsunuz? 1.6 motoru denildiği kadar sorunlu mu?
350 bine ancak temiz 90’lar aracı alınır, hoparlöründe fırat türküsü, yakamoz, saza niye gelmedin’in tozu kalmış arabalar.
linea veya clio 3 diyorum, ha daha fazla para biriktirme imkanın varsa unodan memnunsan unodan devam et bence ikinci el arabaların çoğu masraf yuvası millet bıkınca satıyor o yüzden araban temizse devam
-
Hocam tek sorun motor değilki…Parçası,ustası,elektrik tesisatı vs hiç gerek yok maceraya
Alabilecegin en temiz getz palio albea veya accemtlere bak.
Hinda cityler var onlar nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X