Bildirim
145 bine kadar araba tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hort -
Kia Sportage
Renault kadjar
Peugeot 3008
Hyundai tucson
Toyota RAV4
Seat ATECA
İçlerinde seç beğen seçenek çok -
Sportage, 3008 ve Kadjari hiç beğenmedim. Konforlu arabalar değiller benim boyumdaki kişiler için(191im). Aile de buyuk olunca onları eledim. Rav4un sanırım sadece hybriti satilio o da cok pahalı. Tucsonda ise istediğim ozellikler olunca bütçemizi aşıyor. Ama, Atecaya bakmamıştım. Ona da bakacağım. İyi duruyor.Başka önerilere de açıgım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoc -- 15 Ekim 2017; 13:53:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ketoc
Sportage, 3008 ve Kadjari hiç beğenmedim. Konforlu arabalar değiller benim boyumdaki kişiler için(191im). Aile de buyuk olunca onları eledim. Rav4un sanırım sadece hybriti satilio o da cok pahalı. Tucsonda ise istediğim ozellikler olunca bütçemizi aşıyor. Ama, Atecaya bakmamıştım. Ona da bakacağım. İyi duruyor.Başka önerilere de açıgım.
Belki bütçenizi biraz aşar ama Skoda kodiaq , Nissan xtrail,Honda CRV bunlarda bak en azından kafanda soru işareti kalmaz.Eger bunlardan birinide beğenmezsen bütçenize uygun başka SUV kalmadı zaten :) -
Tuscon da her özelliği alırsan maksimum bütçene bile gelmezsin. 0rta donanım (elite) 4 çekeri 135 e bırakıyorlar.
En iyi donanım tuscon da zaten. 4 çeker istemezsen elite plus alırsın. Kalite algısı yüksek. Ha yakıtı biraz fazla ama kodiaq ateca dan fazla yakmaz. 177 hp motor da cabası. -
Tucson elitede led farlar, acil fren, şeritte kalma yardimcisi, kor nokta uyari sistemi ve park asistani yok diye eledik. Yoksa çok begendik arabayi. Sanirim ateca ve qashqai arasinda secim yapacagiz. -
Seat ATECA 1.4 EcoTSI ACT 150 HP 4Drive DSG bakının bir hoşunuza gidebilir. -
suv benzinli binilmez manuel tarih oluyor, QQ ve kuga dan başka seçenek kalmıyor . -
Ateca şu an Türkiyede hicbir bayiide yokmuş. O yüzden sanıyorum ki qashqai alacağım. -
Aylık ortalama 70 adet satılan Ateca'nın hiçbir bayide olmaması da tuhaf. Gören de araç yok satıyor sanacak. -
Skoda superb sizin ilacınız gibi duruyor -
quote:
Ateca şu an Türkiyede hicbir bayiide yokmuş. O yüzden sanıyorum ki qashqai alacağım.
Qq al geç ama test sürüşü öneririm -
yeni ford kuga neden alınmıyor, bilmediğimiz kronik vakası var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: redferrari
yeni ford kuga neden alınmıyor, bilmediğimiz kronik vakası var mı?
Tasarimi vasat motoru vasat performansi vasat kisacasi vasat oglu vasat -
quote:
Orijinalden alıntı: ysuleymany
Aylık ortalama 70 adet satılan Ateca'nın hiçbir bayide olmaması da tuhaf. Gören de araç yok satıyor sanacak.
Bize, seatde çalışan bir tanıdıgımız aracılığıyla en yakın kasım 15inde beyaz xcellence verebiliriz dendi. Yani arabayı denemeden de almak istemedik. 3 hafta beklemek de istemedik. O yüzden qq alacağız. -
Picasso'ya da bakılabilir -
quote:
Spo, 3008 ve Kadjar'a sığmayan biri QQ 'ye hiç sığamaz. İkinci el crv, xtrail ya da tiguan bakın. -
Ben de aynı arayıştayım. F/p olarak superb ve seat ateca çok iyi seçenekler. İnsignia gsport da fena değil. 2.el 2015-2016 temiz xtrail veya 2.el 2014 5.20 i de düşünülebilir 145-165 bin bandında. Bu paralar verildiğinde f10 daha mantıklı geliyor. Yakıt bi tık fazla olsa da o motora 8 ileri zf e malzeme kalitesi ve konfora değer. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aléister Crowley
quote:
Orijinalden alıntı: redferrari
yeni ford kuga neden alınmıyor, bilmediğimiz kronik vakası var mı?
Tasarimi vasat motoru vasat performansi vasat kisacasi vasat oglu vasat
Selamünaleyküm bence kugayı bir test edin bence çok iyi bir araç
Benzer içerikler
- dci nedir
- 2018 toyota corolla 1.6 life yorumları
- kia stonic 1.25 yorum
- b suv araçlar
- ford kuga 1.6 ecoboost kronik sorunları
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X