Şimdi Ara

105 TYT 70 AYT KAÇ K GELİR (Say)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 4k

• 3.4k
  • AlperenKRN A kullanıcısına yanıt

Hocam 2000 gelme ihtimali var mıdır? 21de bu netlerle 688 gelmiş.

• yksoldier kullanıcısına yanıt
    Bilmem
    Beyler aynı da 99 obp ne amk
    2k gelmez ama 3.5 4.7 arası bişi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver _adayı -- 11 Temmuz 2024; 9:32:43 >
  • ne kadar cok +100 70 var 3-4 tane konusu var herhalde yks den bu yana. ben 4.5-6k falan bekliyorum
  • Cengaver _adayı C kullanıcısına yanıt

2021den bir tık kötü gelme ihtimali bar mı hocam? 688 gelmiş 21de bi 2-2.5 gelse süper olurdu.

benim biladerin obp, baya çalışıyordu.

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

100 tyt çok olabilir de 70+ ayt çok çok az.

Benim etrafımda var baya sınıfta bile 5 6. Gibiyim şuan
    Valla gelse çok iyi olur benim hayalim Boğaziçi ama gelmeyecek gibi geliyor bana

Benim zamanımda(ygs) 4-5 günde açıklanırdı aq. Bokunu çıkardılar iyice. Bugün yarın açıklansın işte ne uzadı

• 2.7k
  • Sınav kolaysa 8-9k , orta seviyeye yakınsa 5-6k
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Sınava girmedin mi? Ayt çok zordu. Tyt normal. 5kdan kötü gelmesi imkansıza yakın bu netlerle

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Hocam sizin okulun dün üsküdardaki binasında yangın çıkmış ve çatısı çökmüş diye alt yazı geçiyordu nasıl gerçekleşti biliyor musunuz

Tebrik ederim hocam kardeşiniz oldukça yüksek bir ortalamayla mezun olmuş netleri de güzel bayağı. Benim de bir arkadaşımın kardeşi 105 tyt 71 ayt civarı bekliyordu obp'sini bilmiyorum ama hacettepe tıp da tutar belki diye düşündüklerini söylemişti arkadaşım. Çok fazla kişi olmasa da yine de kardeşi kendi etrafından sene içinde de kaç net yaptığını bildiği kişilerle az çok karşılaştırarak bu kanıya varmışlardır diye düşünüyorum eğer tahminleri tutarsa sizin de kardeşinize dediğiniz gibi 2-2.5 bin gelebilir ondan ötürü

bir snınıfta bile bu kadar varsa sonuçlar çok da iyi gelmeyecek demektir

Sınava girmedim tyt zor değilse ve sürede galiba 165 dk herkes yapmıştır ztn diye düşündüm . Aytde çok zor olsa bilirdim bi sene çok zordu baya her yerde aşırı zor muhabbetleri dönmüştü , yani ortalama üstü ayt desek 65-70 yapar yani iyi öğrenciler . Ondan bana yazdığın net aşırı yüksek gelmedi normal geldi

• egehan_45 kullanıcısına yanıt

Valla yangın çıktığından haberim var da nasıl çıktı ben de bilmiyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.