300-500 milyarlık arabalara biniyoruz bi zahmet 1000 lira olsun hala çok ucuz bu arada 700-800e 3008 satıyorsun bakım 1500-2000 yok yaa |
1050 lira periyodik bakım ücreti çok değil mi? (2. sayfa)
-
-
geçen yaz periyodikten çıktım hemen aynı yağdan bir tane daha aldım liqu molly dexos1 gen2 turbolar için 200 küsür liraydı şimdi 650 700 lira olmuş yani bunun filtre seti var ben 300'e almıştım orijinal serviste kullanılan şimdi nedir kim bilir?değişir yani araca malzemeye göre 1050 az bile gelebilir.yağ filtre seti ile birlikte ön arka bosch fren balata seti almıştım %50 indirimde 260 liraya şimdi ne oldu acaba?spreyleri bile almıştım würth vs.bunları hava atmak için değil de kuzen ya niye bir sene sonraki bakıma bu kadar para gömüyorsun at faize daha karlı demişti işte burası Türkiye belli olmuyor hiçbir şey.bi görsem dalga geçecem ne oldu senin faizdeki para diye?geçen sene 550 lira tutmuştu daha dandik filtre seti ve sprey parası da vermiştim.bu sene işçiliği bilemiyorum ama 1050 tutmaz benimki temmuzda balataları taktırmazsam.malzemeyi kendiniz alacaksınız ben yıllardır böyle yapıyorum ve evet bir sene sonrakini bile alın yağ bozulmaz bir senede.
-
Audi a4 1.4 tfsi std bakıma zubizu indirimi ile 2600 verdim, 1050 tl bedava sayılır…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X