Şimdi Ara

1050 Ti vs. RX 570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rx 570 ve 1050 Ti arasında kaldım, power'ım 450 watt, AMD Athlon(tm) II X4 631 Quad-Core Processor (4 CPUs), ~2.6GHz işlemcim var. sistemime göre en uygun ve en iyi ekran kartı hangisidir, varsa ekstra tavsiyeleri de değerlendirmek isterim.

• iki ekran kartı da darboğaz yapabilir.

• win11 kullanıcısına yanıt

şu an kullandığım AMD Radeon HD 6800 Series, artık driver'ları desteklemediği için değiştirmek istiyorum. bilgisayarı 2013'te toplamıştım lakin şimdi yeni toplamak beni çok zorlayacağı için sistemime uygun güncel bir şey arıyorum, tavsiye var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: crowjoy

şu an kullandığım AMD Radeon HD 6800 Series, artık driver'ları desteklemediği için değiştirmek istiyorum. bilgisayarı 2013'te toplamıştım lakin şimdi yeni toplamak beni çok zorlayacağı için sistemime uygun güncel bir şey arıyorum, tavsiye var mıdır?

rx460 ile denemek lazım.

incelemeler ne kadar gerçekçi birşey diyemeyeceğim.

https://www.youtube.com/results?search_query=athlon+631+x4

• 570 daha performansli ancak cok guc tüketir sisteme en iyisi 1050ti ikisi aras8ndq
  • 570 1000 basar, 450w kaliteliyse yeter darboğaz yapsa da ti'dan iyi fps verecektir.

Şimdi baktım da işlemci baya zayıfmış, komple değiştirmek gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 29 Aralık 2020; 15:41:2 >
  • güç kaynağı sıkıntı yaratmazsa 570 her türlü daha iyi. Darboğaz yapsa bile illaki diğer parçaları da değiştireceksin günün birinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    Gtx 760 vs R9 280 Gaming
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iki ekran kartinida beslemez ikinci elden 4gb rx 460-560 bulmani oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx570 ekran kartını Zalman 400w ile kullanmaktayım psu kaynaklı sorun yaşamadım psu yetecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.