Şimdi Ara

1050ti sisteme psu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    intel g4560
    asus nvdia 1050ti
    240 gb ssd
    1t harddisk

Bu sisteme göre hangi psuları önerirsiniz? Bir de AKASA nasıl bir markadır psu konusunda?

• 500W bir PSU yetecektir. Eğer kasanızda yok ise MasterBox lite 5 500W psu'lu modeli önerebiliriz. Eğer sadece PSU'ya ihtiyacınız var ise Masterwatt Lite 500W modeli önerebiliriz.
  • 450-500w

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 wat kaliteli markalı bir güç kaynağı fazlasıyla yeterli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yanıtlarınız için fsp veya coolermaster tercih edeceğim galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AKASA, COOLER MASTER gibi PSU üretmeyen markalardan biridir. Bunlar, ona buna üretim yaptırıp kendi markalarını basarak ürünleri pazarlar. Birçok marka bu şekilde çalışıyor. Bu nedenle marka olayına pek takılmayın. "COOLER MASTER iyidir, AKASA kötüdür" ya da "AKASA iyidir COOLER MASTER kötüdür" gibi genelleme yapmak doğru değildir. Her modeli markadan bağımsız ele alarak değerlendirmek gerekir.
    "Hangi modelini alırsanız alın kötü değildir" diyebileceğim iki marka var: SEASONİC ve SUPER FLOWER (bu markayı yurt içinde satan yok bildiğim kadarıyla)

Sizin bütçeniz ne kadar?
    Aklınızda hangi modeller var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axelw0w

Teşekkür ederim yanıtlarınız için fsp veya coolermaster tercih edeceğim galiba
    fsp hexa modeli dışındaki herhangi bir 450-500watt fsp psu ile coolermaster psuları arasında büyük kalite farkı vardır böyle iki seçenek arasındaysanız kesinlikle fsp tercih edin

bir 15yıl kadar eskiden olsa bir distribütör üyeliğinin gelip de bir sistem tavsiye konusuna damlayıp utanmadan ilk mesaj olarak kendini pazarlamaya çalışması etik mi derdim fakat aynı ülkenin genelinin olduğu gibi forumun durumu ortada herkes tuttuğuna geçirme peşinde artık
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Merhaba ilginiz için teşekkürler. Bütçem 300 tl fsp 500 w 80+ modeli var

• FSP 500W 80+ al iyi o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanasonicKalemPilArda -- 27 Mayıs 2018; 17:52:2 >

Raidmax sıkıntı çıkarmaz değil mi hocam?

• 400W orta karar bir psu kullaniyorum. I3 7100 + gtx1050ti + 2hdd

• Axelw0w kullanıcısına yanıt
    Teknoloji şanssızlığı diye bir şey var Üretim hatası falan olur, gelir sizi bulur; ona bir şey diyemem.

Normalde sıkıntı çıkarması beklenmez. Tabi bir Seasonic değil ama bu fiyat seviyesinde alınabilecek en mantıklı ürünlerden biridir.
  • Corsair vs450 den başka model düşünme
  • Kronik ses yapıyor diyolar ama?

Teşekkür ederim

• pirefokkes kullanıcısına yanıt
    Benim de ilk dikkatimi çeken konuya değinmişsiniz :)

Tavsiye olarak amazon.de üzerinden evga power supply derim. (Fanboy'luk yüzünden)
    https://www.amazon.de/BRONZE-Garantie-inklusive-Netzteil-100-B1-0500-K2/dp/B01AKWVTVQ/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1527594634&sr=1-3&keywords=evga%2B500w&th=1

Veya;
    https://www.amazon.de/Fortron-Semi-Module-leiser-gaming-Netzteil/dp/B01468QX5C/ref=sr_1_2?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1527594728&sr=1-2&keywords=fsp%2B500&refinements=p_6%3AA3JWKAKR8XB7XF&th=1

Bunların fiyatı 300'ü geçiyor diye endişelenme muhtemelen gümrük ücretini geri alırsın zaten :):)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.