Şimdi Ara

106 ekran plazma icin receiver tavsiyesi lutfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyon HD ready ama ben HD receiver almak icin erken oldugunu dusunuyorum.. Max 200 ytl civari bi rakama bi receiver almayi dusunuyorum ve en onemli parametre goruntu kalitesi.. Bi de USB uzerinden kayit ozelligi olursa fena olmaz.. Next 2000 serisinden birini dusunmustum ama baska bi baslik altinda diger ozelliklerinin cok iyi olmasina ragmen Next 'in cok iyi bi goruntu kalitesi olmadigi seklinde yorumlar okudum.. Her turlu tavsiye icin simdiden tesekkurler..

• next ye 2000 cıs super plus un yazılım yönü iyi
    goldmaster 9450CI-9850CI-80400CI-9400V2CI yı da görüntü kalitesi yönünden tavsiye ederim.
  • tesekkurler..

peki nextin yazilim yonu daha iyi derken goldmasterin yapamadigi neyi yapiyor tam olarak ?..

USB uzerinden harici diske goruntu kaydetmek gibi seyler mi ?.. yoksa sifre cozme muhabbetleri mi ?..

tekrar tesekkurler..
  • ikiside hem kayıt hem sifre vs....
  • yazılım dedigim agırlıklı olarak şifre degişiklikleriyle ilgili bazende sorun varsa daha stabil çalışması içinde yazılım çıkar.
  • yazılımla vs uğraşmak istemiyorsanız dsmart öneririm.dsmarta özel belgesel ve film kanallarını izleyebilirsiniz.ayrıca görüntü kalitesi çok iyi bir cihaz.
  • ben ücretli platform tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

ben ücretli platform tavsiye etmiyorum.

dsmart ücretli platform değil.
  • bedevamı eger bedavaysa bende alayım.
    hiç dikkat etmiyorsunuz herhalde para verip karta kontür gibi yükletip ve bunuda kullanıyorsunuz.
    cihaz almayla iş bitmiyor.
    buda ücretli platformun ta kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 19 Şubat 2008; 16:46:19 >
  • cahilligim icin kusura bakmayin ama :)
    kayit derken Next resmen USB uzerinden harici bi diske online goruntu mu kaydediyor ?..

eger oyleyse hem goruntu kalitesi Goldmaster kadar iyi olan hem de USB uzerinden kayit yapabilen bi receiver var mi ?..

tesekkurler
  • bi umut diyerek topici tekrar up'liyorum..
  • Arkadaşım ben de senin gibi bu konuları takipteyim ve fazla bir receiver modeli kullandığım söylenemez.Benim önceliğim de plazmada görüntü kalitesi.Senin sorunun tam cevabı olur mu bilemem ama goldmaster 70300 CI modeli usb ve kayıt özellikli.Ancak işlemcisi ıbm değil ve tuneri sharp.Görüntü kalitesi hakkında bir fikrim yok.hepsidijitalde ayrıntıları vardı.Görüntü kalitesi hakkında kullanan arkadaşlar ya da ustalar yardımcı olur herhalde.
  • 100ytl etmiyecek bir cihazı 300ytl ye satıp , ulusal kanal artı birkaç belgesel kanalı haricinde ağız tadıyla bir film izlemek için kontor almanız lazım.(kontor lar para ile kontorlu platform da denebilir )İçinde D olan birşeyin parasız çalışması görülmemiştir ayriyetten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slywolf

100ytl etmiyecek bir cihazı 300ytl ye satıp , ulusal kanal artı birkaç belgesel kanalı haricinde ağız tadıyla bir film izlemek için kontor almanız lazım.(kontor lar para ile kontorlu platform da denebilir )İçinde D olan birşeyin parasız çalışması görülmemiştir ayriyetten.

tabii bu fikirler tecrübe ile hepimizin bilmesi gereken gerçeklerdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.