Şimdi Ara

106 EKRAN VESTEL PLAZMA TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
5.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    106 EKRAN VESTEL PLAZMA TELEVİZYONUMU SATIYORUM ARKADAŞLAR. TELEVİZYON YAKLAŞIK 6-7 YILDIR TARAFIMCA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE KULLANILMAKTADIR. TELEVİZYONUN İLK SAHİBİYİM. TELEVİZYONUN HİÇ BİR SORUNU YOK KUSURSUZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTA. TELEVİZYONUN UYDU ALICI KUTULARI BOYUTUNDA BİR KUTUSU VAR, KABLO GİRİŞ ÇIKIŞLARININ HEPSİ ONUN ÜZERİNDE BULUNMAKTA. EKRAN OLARAK GÖRÜNEN KISMINDA HİÇ BİR KABLO GİRDİ ÇIKTISI YOK BİLGİSAYAR EKRANI GİBİ ON/OFF DÜĞMESİ VAR. TELEVİZYONUN DAHİLİ HOPARLÖRÜ DE DONANIM ÖZELLİKLERİ OLARAK BULUNMAMAKTA, BEN TELEVİZYONUN YANINDA KENDİMİNDE YILLARDIR KULLANDIĞI İKİ ADET CREATİV HOPARLÖRÜ VERECEĞİM. TELEVİZYONUN HDMİ GİRİŞİ YOK. İKİ ADET FOTOĞRAF KOYUYORUM ANLATTIKLARIMI BİR NEBZE KAFANIZDA CANLANDIRABİLECEĞİNİZİ UMUT EDİYORUM. FİYAT İÇİN KIYAS YAPMAK ÜZERE BÜTÜN İNTERNETTE SAHİBİNDEN.COM' DA 7 ADET İLAN VAR BU TELEVİZYONUN BENZER MODELLERİ, SİZDE ONLARA BAKABİLİRSİNİZ.

TELEVİZYON İÇİN BELİRLEDİĞİM FİYAT 350 TL DİR. SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ CEVAPLAYABİLİRİM,PM ATMANIZ YETERLİ.

KARGO MALİYETLİ VE SIKINTILI OLACAĞI İÇİN SADECE İSTANBUL İÇİ ELDEN TESLİMAT GERÇEKLEŞTİREBİLİRİM. AVCILAR-BAKIRKÖY-ZEYTİNBURNU-KÜÇÜKÇEKMECE BÖLGELERİNE KENDİM GETİREBİLİRİM.

106 EKRAN VESTEL PLAZMA TV 106 EKRAN VESTEL PLAZMA TV
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ayagi yokmu bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

ayagi yokmu bunun?

ne yazık ki yok hocam sadece duvara monte olarak kullanılabilir, duvar aparatı mevcuttur
  • model numarasını yazabilirseniz sevinirim biraz araştırayım
  • ques1 kullanıcısına yanıt
    Monitör model No: Millenium 106 plazma monitör

Alt kasa model no: VMB 1110

Şu alıştığımız bilgisayar ve telefonlarda ki gibi 10 haneli sabit bir model no bulamadım hocam, sadece bunlar yazıyor
  • Çok yakın zamanda size donucem mesajım kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maktusso

Çok yakın zamanda size donucem mesajım kalsın

peki hocam :)
  • merhabalar
    bursada öğrenciyim 200 tl nakitim var öğrenci evine alacağım kabul ederseniz bu gün alırız abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuantalama

merhabalar
    bursada öğrenciyim 200 tl nakitim var öğrenci evine alacağım kabul ederseniz bu gün alırız abi

cevap verildi..
  • güç tüketimi 315 watt olup elektirk faturanızda yüzde 75 artışa sebep olur

günde 10 saat kullanımla 3150 watt
    ilanı baltalamak değil alacakların bilgisine sunmaktır amacım hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlikaplan

güç tüketimi 315 watt olup elektirk faturanızda yüzde 75 artışa sebep olur

günde 10 saat kullanımla 3150 watt
    ilanı baltalamak değil alacakların bilgisine sunmaktır amacım hayırlı satışlar.

Sanırım elektrikten anlıyorsun, ama matematiğin çok zayıf. Bir evin elektrik giderini bilmeden neye göre yüzde verebildiğini çözemedim, aylık elektrik gideri 10000 lira olan bir işyerine bu televizyonu koyarsak birdahaki ay 17500 lira mı fatura gelecek ? İlanı baltalamak değil de bilgi vermek istiyorsan önce düzgünce araştır sonra elle tutulur veriler ve düzgün bir matematikle istediğini yaz !
  • ben ev için konuştum işyeri için değil güç çekimi çok yüksek bir ailenin faturasını zıplatır alan düşünsün ban ne ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.