Şimdi Ara

106 gti-saxo vts almak isitiyorum ama düşünceleriniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
28.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eyer hgt alacaksan yakar konusunda biraz korkusuz olman gerekecek çünkü yakar ekonomik olması için üretilmedi hgt eyer beni aşar diyorsan 1.6 sına bak 1.6 hgt den baya ekonomiktir yinede 10 litrenin latına düşmen için sakin olman lazım

http://www.araba.com/ilan/fiat_tofas/bravo/162210.html

http://www.araba.com/ilan/fiat_tofas/bravo/150594.html

şu iki araç çok hoşuma gitti açıkçası hem fiyat olarak hem görüntü olarak hoş araçlar bi git gör derim

• eyw...hocam saolasın ilanlar için.... aldım listeme...
  • bravo 1.6 10 litrenin altına gayet güzel iniyor

yapılması geren 2500-3500 arası kullanmak ve buji hava filtresi ,benzin filtresini düzenli olarak yenilemek.

benim bir bayan arkadaşıma aldık,az yaksın diye 2000 devirde gidiyormuş.motor tork üretmediğinden daha çok yakıyordu.

bakımlarını yaptırdım(doğru buji çok önemli) deviri de öğrendi.8 l ortalamaya indirdik.

1.6 focus bravo dan az yakar daha iyi de yol tutar.çok daha kalitelidir ama 13-14 e focus zor ama sen yine de biraz ekle focus almaya çalış.

bravo 2 eski kasa olucak yakında.
  • valla focus bunlardan pek cok acıdan iyi belki 1.6 motorlarda hepsi le kapısamaz ama yol tutus ve guvenlik ayrıca diayn muhtesem burada karsılaştırılan araclara gore.
    Param olsaydı benim pugeotu alırken focus alacaktım yoktu maalesef param.
  • Biri megane Coupe demiş. Nie kimse üstüne bişe dememiş? Yorum yapablir misiniz MeganeI coupe hakkında?
  • belki megane coupe deyince milletin aklına travestiler geldiyi içindir
  • kesin karar bravo hgt amaa bravo hgt hakkında geniş bilgi nerden alabilirimm? yardımcı olursanız sevinirim..
  • öztürk kardeşim öncelikle mrh. ben senin yerinde olsam 106 gtı alrım çünkü, o bir efsane araba
    bence bırak bravo filan yaramaz,, 106 gtı bi karizması var arıcalıklı bi araba ve performans
    açısından da seni çok güzel tatmin eder. bence 106 gtı derim ama sen biraz daha araştır
    arabayı biraz daha tanı çünkü ben çok araştırma yaptım çok bilgi edindim??? kolay gelsin?
  • valla güvenlik yok ama 106gtiden bir haftadır filan bakıorum ben nette bir sürü pert 106gti resmi gördüm hele geçen gün iki tane gördüm zannedersem sahipleri şuan hayatta deildir... bilmiorum kafam çok karışık ama bildiim tek şey var evdekilerin lafı ne yaparsan nasıl araba alırsan al ama aldıın arabayla akşaları evine tek parça halinde ve sağlam gel oğlum demeleri..
    ve hocam az önce bi arkadaşla konuştum nette daha önce 106gti kullanmış şuanda vts kullanıorum dedi ve temizini zor bulursun dedi ve ciddi bi kazada içinden sağ çıkma ihtimalin düşük dedi bide 13e alıcağın bi araba masraf çıkartır sana dedi...
    şuanki düşüncem bravo hgt oda gayet güzel ve v5 20v 155bg bi araba... allah nasip ederse bütceme göre uygun bişey bulursam almayı isitorum... yinde kısmet bakalım hayırlısı neyse o olsun:)

quote:

Orjinalden alıntı: sjujus

öztürk kardeşim öncelikle mrh. ben senin yerinde olsam 106 gtı alrım çünkü, o bir efsane araba
    bence bırak bravo filan yaramaz,, 106 gtı bi karizması var arıcalıklı bi araba ve performans
    açısından da seni çok güzel tatmin eder. bence 106 gtı derim ama sen biraz daha araştır
    arabayı biraz daha tanı çünkü ben çok araştırma yaptım çok bilgi edindim??? kolay gelsin?

• yinede 106 gtı derim..ama sen bilirsin?? para senin, hayat senin ama pişman olmazsın
    sana öyle söyliyeyim...hem 106 --bravoyu çok rahat yer..çünkü gördüm ha bi arada
    bravo alırsan aklın hep 106 de kalıcak bunu da söyleyeyim..
  • eyw biliorum aklım kalıcak ve hala aklımın bi köşesinde ama hgtde ii... ve kararım hgt ailemlede konuştum karara vardık...
  • bence 106 iyi bir seçimdi ama tigra megane coupe de düşüne bilirsin. bravoda gzl fakat benzin büyük dert açar.
  • hayırlısı olsun..
  • KARDEŞ ELİMDE 106 VAR TEMİZ MODİFİYELİ COK GÜZEL Bİ ARABA DÜŞÜNÜRSEN
  • bende 98 vts var zamanında frene basarsan durur zamanında gaza basarsan kacar dostum.sen kimseye bakma bu arabalar tabut degil dısardan bakanlar tabut diyo bizse otoban faresiheryere girer heryerden cıkar kelebek gibi ucar arı gibi sokaregsozuda taktınmı bodooo bodoooo gidersin herkesi kendine baktırırsın patlayan lambaları taktırırsın milletin gozunu alırsınjantı atarsın arabayı yapıstırırsın eger acemiysen yada kendine guvenmiyosan kesin biyerde patlarsın.ha ayrıca sporttrendden farkınıda hemen anlatayım arkadasımın megane rs i var 225hp 6ileri turbolu normal sartlar altında kalktım 3.vites 110kmde anca yakaladı ve gecti buda demektirki yaklasık 450metrede cogu arabayı yersin tabiii motor cok onemli senin beynin ve kitcar beyniyle herseyi yaparsın gokyuzunde ucarsın gaza herkes basar ama frene degil zamanlama cok onemli unutma buarada belirteyim gti ve vtslerin parcaları hemen hemen aynıdır ornek bnm arabanın direksiyon motoru gtidan alınma cıkma parcadır orjinali 500milyondu param yetmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: kitcar

3.vites 110kmde anca yakaladı ve gecti buda demektirki yaklasık 450metrede cogu arabayı yersin tabiii

ben buraya takıldım..megane rs 100e 6.6da cıkıor biz 7dielşm..110a 7.5de degil 8de cıksın hatta..sen şimdi altındaki vts ile 450m i en fazla 8sn de gördügünü mü iddaa ediyorsun..280bg lik sti 13sn den fazla bir sürede 400derken sen 8sn de 400diorsan ya hayal görüosun ya da ölçü birimlerimiz farklı...
  • kitcar

Megane rs 0-100km 6.5 saniye
    Saxo Vts 0-100km 8.7 saniye

Stok halde.

Arkadaşını geçmen için 2 ihtimal var.

1-Arkadaşın kalkışı iyi yapamamış.
    2-Senin motor stok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can -- 16 Ocak 2006 4:46:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

quote:

Orjinalden alıntı: kitcar

3.vites 110kmde anca yakaladı ve gecti buda demektirki yaklasık 450metrede cogu arabayı yersin tabiii

ben buraya takıldım..megane rs 100e 6.6da cıkıor biz 7dielşm..110a 7.5de degil 8de cıksın hatta..sen şimdi altındaki vts ile 450m i en fazla 8sn de gördügünü mü iddaa ediyorsun..280bg lik sti 13sn den fazla bir sürede 400derken sen 8sn de 400diorsan ya hayal görüosun ya da ölçü birimlerimiz farklı...

Vts'ci ,Gti'cıların çoğu altında Ferro var sanıyor.Yani dalga geçmek için filan demiyorum böyle arkadaşlarımda var.e46 m3 sahibine kafa tutan Vts'ciler var

• Bravo HGT yazıcaktım yarıya kadar okudum yazmışlar , 106 saxo kadar bilinmedigi için çogu kişi bu arabayı atlıyor fakat 106 yada bindim hgt yede baya baya bi fark var. Geçen bi arkadaş araştırmıştı sarı renk temiz 13 e buldu , ama daha almadı sanırım .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.