elimde 13milyar peşin para var ve 106 gti veya saxo vts almayı düşünüyorum ama açıkcası korkuorum çünkü piyasada çok pert araba var özellikle bu ikisinden...arkadaşlarımdan bi tanesi 206gti aldı diğer bir arkadaşımda 306gti aldıklarından 2-3 ay sonra ellerinde patladı aynı şeyin başıma gelmesinden korkuyorum...sizce ne yapmalıyımm?temiz olup olmadığını, km orjinal olup olmadığınıı, ve durumunun ne olduğunu nasıl anlarım?problemli bi arabaysa nasıl iyi duruma getiririm?yada bu paraya tavsiye edeceğiniz başka performas arabası ne varr?
fikir verebilrimisiniz kafam çok karışık çünkü şuan almaktan vaz geçmeyi düşünüorum... herkes ayrı bişey diyor ve soğuttular beni gtidan ve vtsden...
o arabalar bitti arkadaşım.
ortadan ikiye ayrılmış çok gti gördüm.
kendini ve aileni seviyorsan o tabutlardan uzak dur.
13 e performans lı aynı zamanda güvenli frenleri iyi bir araba bulmak çok zor.
3-4 milyar kredi çek
ford focus 2.0 sporttrend al
quote:
Orijinalden alıntı: Sephiroth
3-4 milyar kredi çek
evet bi eski kasa focus 2.0 al seni üzmez 106 gti ve saxo vts nin sağlamını bulamassın kaporta olarak ve motor olarak onların sağlamını bulmak tavuk çiftliğinde hindi aramak gibi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Slazer
evet bi eski kasa focus 2.0 al seni üzmez 106 gti ve saxo vts nin sağlamını bulamassın kaporta olarak ve motor olarak onların sağlamını bulmak tavuk çiftliğinde hindi aramak gibi olur
Alıntıları Göster
yaw hocam öle diyorsunuzda öğrenciyz anca bukadar çıkıoo evdekiler başka vermem dio pederde ne pok yersen ye dioo napiim ne alim ozamann? sen focus diosun ama 2.0 ben benzini nasıl yetiştiricem ona... 2.0dti vectra var ona zor yetişiomm...
quote:
Orijinalden alıntı: öztürk39
yaw hocam öle diyorsunuzda öğrenciyz anca bukadar çıkıoo evdekiler başka vermem dio pederde ne pok yersen ye dioo napiim ne alim ozamann? sen focus diosun ama 2.0 ben benzini nasıl yetiştiricem ona... 2.0dti vectra var ona zor yetişiomm...
Alıntıları Göster
ya biz senin sonradan üzülmemen için diyoruz o aletler seni cok üzer diye bu araçları söylediğine göre performanslı araçlar bakıyorsun 106gti alıcaksan zaten abath egzost takmazmısın ki takılı olur zaten azmı yakıcağını sanıyorsun gti lar hep fazla yakar hemde aşşırı sen dti ye zor para yetiştiriyorsan bence onlardan uzak dur sadece hafta sonu kullanırsın sonra
quote:
Orijinalden alıntı: Slazer
ya biz senin sonradan üzülmemen için diyoruz o aletler seni cok üzer diye bu araçları söylediğine göre performanslı araçlar bakıyorsun 106gti alıcaksan zaten abath egzost takmazmısın ki takılı olur zaten azmı yakıcağını sanıyorsun gti lar hep fazla yakar hemde aşşırı sen dti ye zor para yetiştiriyorsan bence onlardan uzak dur sadece hafta sonu kullanırsın sonra
Alıntıları Göster
yaww biliorum gtiler vtslerde ii benzin yiyoo ama sonuctaa verimde verioo... yaa aslında bakma benimkiler bahane aslında evdekiler fazla para vermio max 13mlyr bilemedin 13,5milyar... bende performas arabası istiorum aslında bir iki tane buldum gibi ama bilmiorum yaa... şimdi 106 quik veya civic 1.4is(3kapı) düşünmeye başladım onlarda kafama yatıo performans yok ama dış görünüşünde biraz oynasam die düşlünüorum... ya valla hocam ama gönlümde yatan alet hep 106gti ama galiba bu sevdadan vaz geçicem gibii... çünküü çok korkutmaya başladılar...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: öztürk39
İyide 106 gti saxo vts çokmu az yakıyor zannediyorsun Emin ol focus 2.0 dan daha çok yakıyorlar
İyide 106 gti saxo vts çokmu az yakıyor zannediyorsun Emin ol focus 2.0 dan daha çok yakıyorlar
Alıntıları Göster
yaa bilioyorum bende çok yaktığınıı ama focus sport tan dahaa ii performans veriolar biri 2000cc diğerleri 1600cc fark var... benim tek korkum pert araba almak... var istediim paraya ama güvenemiorum... ama gözümüzü kapıycaz artık....
quote:
Orjinalden alıntı: Can
quote:
Orjinalden alıntı: öztürk39
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
13 milyara 98-99 model mondeo al 2.0 motor hız mı istersin yol tutuşumu fren mi rahatlık mı hepsi var düşünürsen daha özelliklerini yazarım daha aklına gelmicek şeyler var :)
quote:
Orijinalden alıntı: gltknugr
13 milyara 98-99 model mondeo al 2.0 motor hız mı istersin yol tutuşumu fren mi rahatlık mı hepsi var düşünürsen daha özelliklerini yazarım daha aklına gelmicek şeyler var :)
Alıntıları Göster
eyw... hocam ben cupe düşünüom... zaten evde var bi araba yatıo onu al kullan dio ailemde ben istemiorum sedan... tercihim cup... yinede çok saoll:)
quote:
Orjinalden alıntı: UvaTech
quote:
eyw... hocam ben cupe düşünüom... zaten evde var bi araba yatıo onu al kullan dio ailemde ben istemiorum sedan... tercihim cup... yinede çok saoll:)
quote:
Orjinalden alıntı: UvaTech
Alıntıları Göster
öztürk39
Öncelikle uslubuna dikkat et.Burası irc değil.
Konuya dönecek olursak kazasız vts gti bulmak zor.Doğrudur hatta bi tane arkadaşta var hala çıkaramadık servisten 5 ay kadar oldu kazadan.
Bir tane bildiğim mavi saxo2 vts var 2001 yada 2002 model. Ama oda vermez 13 e geçen sene 18.5 filan istiyordu.Boyananı bile yok
quote:
Orijinalden alıntı: Can
öztürk39
Öncelikle uslubuna dikkat et.Burası irc değil.
Konuya dönecek olursak kazasız vts gti bulmak zor.Doğrudur hatta bi tane arkadaşta var hala çıkaramadık servisten 5 ay kadar oldu kazadan.
Bir tane bildiğim mavi saxo2 vts var 2001 yada 2002 model. Ama oda vermez 13 e geçen sene 18.5 filan istiyordu.Boyananı bile yok
Alıntıları Göster
ben nerde nasıl konuşucamıı ii bilirimm merak etmee... yinede kusura bakmaa yaa ben zaten 97-98-99 arıyorum 2000 üstünü zaten bu paraya alamam....
quote:
ben nerde nasıl konuşucamıı ii bilirimm merak etmee... yinede kusura bakmaa yaa ben zaten 97-98-99 arıyorum 2000 üstünü zaten bu paraya alamam....
Alıntıları Göster
var ilanlar buldun iki üç tane koyalıyycam buryaa..
106gti gerçekten ayaklı tabut. bizim tanıdık pejocu var dedik işte bizde 106gti ver. Size 106gti vermem diyo ayaklı tabut o dedi kontrol edemessin bu yaşta. önce sizin 306da direksiyona hakim ol sonra belki dedi. Durduramassın 106gti felan bence onun yerine 306 1.6 al şehir içi kullanacaksan pek geçen olmaz seni. ışıklarda en önde biz kalkarız çoğu zaman
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA
106gti gerçekten ayaklı tabut. bizim tanıdık pejocu var dedik işte bizde 106gti ver. Size 106gti vermem diyo ayaklı tabut o dedi kontrol edemessin bu yaşta. önce sizin 306da direksiyona hakim ol sonra belki dedi. Durduramassın 106gti felan bence onun yerine 306 1.6 al şehir içi kullanacaksan pek geçen olmaz seni. ışıklarda en önde biz kalkarız çoğu zaman
Alıntıları Göster
bence verilen ilanlardan en mantıklısı 106 gti di. çünkü saxo2 çıktığı için ilandakiler eski kalıyo. ilanlardaki 106 lar ise en son hai.
quote:
Orijinalden alıntı: fthavc
bence verilen ilanlardan en mantıklısı 106 gti di. çünkü saxo2 çıktığı için ilandakiler eski kalıyo. ilanlardaki 106 lar ise en son hai.
Alıntıları Göster
madem şekil istiosun
ben olsam senin yerinde megane coupe bakarım hem şekli güzel hemde 106gti dan daha güvenli.. hemde daha az yakar
quote:
Orijinalden alıntı: Sephiroth
3-4 milyar kredi çek
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
3-4 milyar kredi çek
sporttrend de hızlı bi araç gti dan ne farkı varki
quote:
Orijinalden alıntı: PNR05
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
3-4 milyar kredi çek
sporttrend de hızlı bi araç gti dan ne farkı varki