Şimdi Ara

Chevrolet Aveo Almak İstiyorum Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada Belirttiğim Gibi Chevrolet Aveo Almak İstiyorum,Ancak Kafamda Bir Kaç Soru Var.

1.Chevrolet Aveo Aldım,Diyelim ki Satmak İstiyorum,Satabilir miyim ?

2.Satarsam Çok Zarar Eder miyim ?

3.Satamazsam Ne Yapmam Gerek ?

4.Parça Bakımından Sorun Olur mu ? Kaporta,Motor,Arabanın İçindeki Parçalar Gibi ?

• Fiat egea al
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Fiat egea al
    Dostum Chevrolet Aveo Almak İstiyorum.Sorduklarım Hakkında Yardımcı Olabilirsen Sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Fiat egea al
    sen aveo alma. 2 katına git daha donanımsız egea al. mutlu ol.
  • 1. Satarsın , sen alıyorsan başka alan da olur.
    2. Şu kafadan kurtulmazsanız , 2. El fiyatları sıfırı geçecek
    3. Satamazsan nüfusuna al
    4. Nasıl bi sorun :) Parça bulma konusunda ise , yağmur ormanlarında ya da dağ başında yaşamıyorsan parça sorunu olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

1. Satarsın , sen alıyorsan başka alan da olur.
    2. Şu kafadan kurtulmazsanız , 2. El fiyatları sıfırı geçecek
    3. Satamazsan nüfusuna al
    4. Nasıl bi sorun :) Parça bulma konusunda ise , yağmur ormanlarında ya da dağ başında yaşamıyorsan parça sorunu olmaz
    3 tane aynı konu açmışsın??

http://forum.donanimhaber.com/m_113885308/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_113885278//tm.htm#113885278

Diyelim ki Aveo aldın; Satmak isteyen nasıl satıyor ve senin gibi birisi nasıl almak istiyor ise, öyle satarsın.
    Zarar edecek ne var zaten fiyatları makul seviye de, satmaya gelince fiyatı uygun bulan senin gibi bir arkadaşa satılır gider.
    Araba satamazsın diye bir şey yok, uygun/ederini yazarsın satılır.
    10 yıl parça ve servis garantisi var, sanayi parçacı ve usta kaynıyor.

• İyi de hangi Aveo? İlk kasa mı, ikinci mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    8 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

İyi de hangi Aveo? İlk kasa mı, ikinci mi?
    Aveo alacaksan ltz al kardeş. BEnde çok begeniyorum ama 6 ayda satamayanlar var.
  • Satamazsan evine alır beslersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Aveo alacaksan ltz al kardeş. BEnde çok begeniyorum ama 6 ayda satamayanlar var.

Ee tabi 30 alip 35 e satmaya kalkarsan öyle. Bide adam satsa 35 e çöp gibi arabalar bekliyor. İnsanlar su arabalarin degerini gün geçtikçe anlayacak. Bunlar ne güzel galeri arabası diil. Ucuza al kullan bin lira zarar et.

Bazıları zaten piyasa arabası alıp kar ettigini zannediyor ya.

Bak ben 32 ye aldim gecen sene mart nisan gibi satışa koyacam. 35 e babamın oğluna veririm ancak ucuza aldığım icin 34 e verecem.

Bu yüzden konu sahibi arkadaş ve siz aracı ucuz almazsaniz elbette kar edemezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

quote:

Ee tabi 30 alip 35 e satmaya kalkarsan öyle. Bide adam satsa 35 e çöp gibi arabalar bekliyor. İnsanlar su arabalarin degerini gün geçtikçe anlayacak. Bunlar ne güzel galeri arabası diil. Ucuza al kullan bin lira zarar et.

Bazıları zaten piyasa arabası alıp kar ettigini zannediyor ya.

Bak ben 32 ye aldim gecen sene mart nisan gibi satışa koyacam. 35 e babamın oğluna veririm ancak ucuza aldığım icin 34 e verecem.

Bu yüzden konu sahibi arkadaş ve siz aracı ucuz almazsaniz elbette kar edemezsiniz

Kar etmekten ziyade subap erimesi olayı benim en büyük korkum birde yakıt tüketimi. yoksa 30-35 arası çok temiz ltz aveolar var. sizin araba lpglimi ? yakıtı falan nasıl ?

mesela şu ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2012-aveo-1.4-ltz-86000-km-de-lpgli-219988168/detay

İLan tarihine bakarsanız görürsünüz. fiyatı bana göre bedava gittim baktım gördüm araba çok temiz bu fiyata bedava bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 25 Ocak 2016; 2:37:39 >

• Hangisi olduğunu belirtseydiniz keşke.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Otomatik benzinli.

S.ici 10- 12 litre ist trafiği. S.disi 8-8.5 civarı. Subap erimesine gelene kadar ohoo.

Kesinlikle lpg uygulanmamis bulun. Eger hemen lpg takarsaniz 60-70 km de subap erimesi mevcut. Bunuda 1500 lira civarina celik subap ile cozdunuzmu az yakan otomatik omurluk araciniz olur.

Bence zaten bu km lere gelmeden araci satacaginiz icin dusunmenize gerek yok.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Mesaja ek yapmışsınız. Ilanda ki arac siyah hb manuel ve boyalı. Ustelik 86 binde ve lpgli

Benimki ise 22 binde beyaz sedan kazasiz boyasiz tupsuz otomatik. Yani benim satacagim rakama göre kazık gibi duruyor.

Şahsi önerim manuel ve lpg li almayin. Bu aracin otomatigi piyasası olan cogu aracin otomatigine on basar. Ha bide manueli 30 a alacakken otomatigini 34 e alıyorsunuz. Bence tam f\p. Sifir km araçta bu rakam rezil otomatiklerde 8-9 binlirayi buluyor
  • Piyasası pek olmayan bir arac , aldığın fiyatın altına satabilirsin daha sonra ancak.Pek tercoh edilen bir otomobil değil zaten performans yok.
  • quote:

Mesaja ek yapmışsınız. Ilanda ki arac siyah hb manuel ve boyalı. Ustelik 86 binde ve lpgli

Benimki ise 22 binde beyaz sedan kazasiz boyasiz tupsuz otomatik. Yani benim satacagim rakama göre kazık gibi duruyor.

Şahsi önerim manuel ve lpg li almayin. Bu aracin otomatigi piyasası olan cogu aracin otomatigine on basar. Ha bide manueli 30 a alacakken otomatigini 34 e alıyorsunuz. Bence tam f\p. Sifir km araçta bu rakam rezil otomatiklerde 8-9 binlirayi buluyor

10-12 lt bence b segmenti bir arabaya göre fazla. Şimdi aynı fiyata 2009-2011 arası bravolar var 1 segment yüksek. Onuda geçtim cruze alırsın o paraya.
  • quote:

quote:

10-12 lt bence b segmenti bir arabaya göre fazla. Şimdi aynı fiyata 2009-2011 arası bravolar var 1 segment yüksek. Onuda geçtim cruze alırsın o paraya.

Hocam o paraya temiz cruze çok zor bulursun hele otomatik dahada zor. Bravolar için bir sey diyemem ancak ayni km de ve temizlik te bravo bulabilirseniz hiç kaçırmayın. Segmet olarak b ama c sinifindan aşağı kalır yanı yok.

• quote:

quote:

quote:

Hocam o paraya temiz cruze çok zor bulursun hele otomatik dahada zor. Bravolar için bir sey diyemem ancak ayni km de ve temizlik te bravo bulabilirseniz hiç kaçırmayın. Segmet olarak b ama c sinifindan aşağı kalır yanı yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Cevaplarınız İçin Teşekkürler,Aveo 1.3 Dizel Manuel Almaya Karar Verdim.En Full Dolu Paketi Hangisi 1.3 Dizel Manuel ?

• aftrdrk A kullanıcısına yanıt
    Ltz en dolu olanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aftrdrk

Arkadaşlar Cevaplarınız İçin Teşekkürler,Aveo 1.3 Dizel Manuel Almaya Karar Verdim.En Full Dolu Paketi Hangisi 1.3 Dizel Manuel ?

Ltz en fulu olup,tavsiye ederim kafan rahat olur yazin 13 kuruş km yaktigini gördüm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.