Şimdi Ara

Chevrolet Aveo Almak İstiyorum Yardım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ncap testlerinde fail olanı hangi kasasıydı? Ayrıca almadan önce daha ayrıntılı araştır bence. Bu forumda ne derlerse desinler sonra bi sorun oldu mu ceremesini sen çekeceksin sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 25 Ocak 2016; 11:36:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik ve çarpışma testlerini aaştırsanız böyle bir konu açmazdınız sanırım.

2008'de Chevrolet Aveo Sedan alacaktım, akşam çarpışma testlerini izleyince sabah siparişimi iptal ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba gayet iyi araba ve fiyatı da uygun. Ayrıca fren mesafesinde rekoru var. Sınıfınıın en iyi araclarından biri. Bence arabayı kullanmak için alıyorsanız en az 5-6 sene binecekseniz alınır ve 2. eli hiç dert edilmez. Zaten 5-6 yıl sonra bile yenı arabalardan daha iyi durumda olaak her araba elektrikli olmadıktan sonra. Bence alırsanız kafanız rahat 10 sene hiç bir arabanın yuzune bakmadan binersınız. Ha 200le gidecem gibi fantezileriniz varsa 1,6 veya 2 litre motorlu arabalara bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Güvenlik ve çarpışma testlerini aaştırsanız böyle bir konu açmazdınız sanırım.

2008'de Chevrolet Aveo Sedan alacaktım, akşam çarpışma testlerini izleyince sabah siparişimi iptal ettim.

yenı kasalar 5 yıldızlı hocam yenılere bakın. Ayrıca fren mesafesi incecik lastiklerle ferrariyle yarısıyor. Fren konusunda buyuk mesafe kat etmişler
  • aftrdrk A kullanıcısına yanıt
    T300 kasa yani güncel kasa aveo için konuşuyorum;

1) Tabi ki satarsınız, bugün rover vb. fabrika kapatmış markaların araçları satarken sadece avrupada satışı durmuş ama dünyada halen satışta olan bir araç mı satmayacak?
    2) Aldığınız paraya satarsınız, olmadı 1000 lira altına satarsınız.
    3) Satamazsanız kullanırsınız; aracın yürüyeni opel corsa d-astra j karışımı, motor zaten bildiğimiz 1.3 multijet motor...
    4) Parça bakımından sorun olmaz. Bugün peynir ekmek gibi satmış olan dizel accent era için 1 aydan uzun süre kayış bekledik (Yetkili servis). Türkiyede bulamadığınız parça yurtdışından gelir, böyle bir durumda eğer yetkili servis üzerinden işlem yaptırırsanız chevrolet türkiye'yi öncesinden arayıp durumu iletirseniz parçanın gelişi için prosedürü hızlandırabiliyorlar.

Siz bakmayın forumdaki herşeyi bilen arkadaşlara; 2013 sonunda chevrolet'in çekilme kararı ortaya çıkınca yerden yere vuranlar indirimleri duyunca kapış kapış arabaları satın aldı.

Derseniz bu arabanın hiç mi negatif yönü yok; var...
    * Araçta sert plastik kullanıldığı için bozuk yolda trim sesi duyabilirsiniz.
    * Soğuklarda amortisör takozları sertleşip ses yapabiliyor
    * Amortisörler orta sert; bozuk yolu hissettirebilir ama yüksek hızlarda güven veriyor yol tutuşu ile. Yumuşak bir lastik ve uygun lastik basıncı ile konfor arttırılabilir.
    * 95 beygir dizel için yakıt tüketimi klima açık olur ise şehiriçi 7 litre görmeniz olası... Ama şehir dışı klima açık full dolu bile gitseniz 5 litreyi geçmez.
    * LTZ donanım almanız en doğru seçim olur; park sensörü ve far sensörü standart gelir, hatta MY13.5 olarak geçen ve 2013'ün sonlarına doğru gelen araçlardan bulursanız yağmur sensörü ve led sinyalli dikiz aynalarına sahip araç da bulabilirsiniz. Hatta mylink multimedya sistemli araçlarda da geri görüş kamerası ile geldi bu MY13.5 araçlar.

Özetle parasını karşılığını veren araçlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: udmexpert

quote:

yenı kasalar 5 yıldızlı hocam yenılere bakın. Ayrıca fren mesafesi incecik lastiklerle ferrariyle yarısıyor. Fren konusunda buyuk mesafe kat etmişler

Doğrudur hocam, o tarihten sonra ben bi daha bakmadım markada soğuduğum için. O tarihteki modeller için bildiğimi paylaşmak istedim sadece ;)

• 2012 1.2 ls kullanıyorum 1 aydır.Her açıdan tavsiye ederim aracı.Ls başlangıç paketi olmasına rağmen öncelikle güvenlik olmak üzere sınıfını domine eden özellikleri gayet tatminkar geldi.Bence ülkemizde " binici" için tam bir f/p aracı.
    Satma konusunu çok da kafaya takmayın derim.Çevremde görenler ön yargıları kırıldıkça arabayı araştırmaya ,alıcı olmaya bile başladılar.
  • Güvenlik olarak kendisini ispat etmis bir araç alirsan pisman olmazsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam sizin dediğiniz eski kasa. Aveo nun yeni kasasında en boş boş versiyonu bile ncap testinden 5 yıldız aldı. Güvenlik donanımları çok ufak farklar hariç bütün paketlerde tatmin edici düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 25 Ocak 2016; 20:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

quote:

Hocam sizin dediğiniz eski kasa. Aveo nun yeni kasasında en boş boş versiyonu bile ncap testinden 5 yıldız aldı. Güvenlik donanımları çok ufak farklar hariç bütün paketlerde tatmin edici düzeyde.

Evet dostum öyleymiş :) bilgilerim de benim gibi Eskimeye başlamış anlaşılan :))

• Yardımlarınızdan Dolayı Herkese Teşekkür Ederim,Artık Aveo Alabilirim :)
  • Aveolarda 33-40 bin bandina gelmis vay be..

• Şu an 2013 aveo dizel lt kullanıyorum. 40 bin kmde. Çok küçük bir yerde değilseniz piyasasının üstünde bir fiyat istemezseniz satılır. Mevcut aracıma 36 veren oldu ama 37 istediğim için satmadım ilanda hala duruyor 35-36 ya indirsem hemen satılır. Yakıt tasarrufu ve güvenlik çok iyi ama motor sesi fazla.
  • Acaba satasak 40 binee ne alicaz bende merak ediyorum

• Alınacak en son araçlardandır Aveo , asla alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

Alınacak en son araçlardandır Aveo , asla alınmaz.

Bunu söylemek için bir neden belirtmemişsiniz?
    Bu konuda bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız biz de bilgilenmiş oluruz.
  • Dostum kısa zamanda satmazsan hiç bir sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: kalema

2012 1.2 ls kullanıyorum 1 aydır.Her açıdan tavsiye ederim aracı.Ls başlangıç paketi olmasına rağmen öncelikle güvenlik olmak üzere sınıfını domine eden özellikleri gayet tatminkar geldi.Bence ülkemizde " binici" için tam bir f/p aracı.
    Satma konusunu çok da kafaya takmayın derim.Çevremde görenler ön yargıları kırıldıkça arabayı araştırmaya ,alıcı olmaya bile başladılar.

Yakıtından memnun musunuz, kaça aldınız aracı?

• Ben 2010 Model 1.4 SE Otomatik Boyasız aracımı 25 ' e sattım,

Satışları hızlı olmasa'da var merak etme.. Tabi Fiyatlari makûl olursa satabilirsin, Gidipte 25 liralik araca 30 lira istersen 1 sene çakar kalır elinde..

Zaten millet korkuyor türkiye'den çekildi parça sıkıntısı yaşanacak diye , ama yok öyle birşey opel ile devam.
  • Simdi servisle goturuyorum aracı30 bin bakimi için 500 glikol gayet iyi cok az once yakiyor dun 3.30 dan motorin aldım shell nitro onden şehir disi 15 kuruş yaktım kış olmasına anlam ragmen 2013 model dize lt dizel alirsan ltz almaya bak 35-40 arasında rahatlikla bulursun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.