Şimdi Ara

Skoda superb dsg şanzıman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
6.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amcama şimdi skoda superb alma aşamasındayız yetkili bayiideki görevli superb ye yaş kavramalı dsg var dedi. Kuru değil passatlardaki kuru dedi. Sanırım dq381 kodlu şanzıman var bilginiz var mı bu konuda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1,6 ve altı tüm motorlar kuru tip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Yok hocam öyle değil arteon 1.5 tsi yağlı, tiguan 1.4tsi yağlı, a4 a5 1.4tfsi aynı şekil yağlı. Superb nasıl onu bilmiyorum bulamadım

• Sallamış..1.4 tsi ise kuru tip..e alacaksan 4x4 ozaman 6 ileri yagliya dönüyor..yada 2.0 tdi de filan..atecada 1.4 dsg kuru 7 ileri 1.4 dsg 4x4 6 ileri yagli yakit tuketimi 1.5 lt fazla

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hocam arteonlar falanda yağlı a4 a5 1.4tsi de yağlı superbde böyle olabilir.

• Hocam tek yagli 6 ileri diye biliyorum..7 ileri yaglisi yok eminmisiniz?

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Eminim hocam 7 ilerilerin dq200 hariç hepsi yağlı örneğin 2.0tdi tfsi quattrolarda yağlı keza 2.0tdi passatlarda o şekil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliCingene -- 10 Şubat 2020; 21:30:23 >
  • Aradim 7 ileri yagli sanziman bilgisine de raslayamadim..gario..dsg diyip gecmisler cogu sitede

• 7 ileri yağlı sadece kodiaqda var diye biliyorum. 1.5 arteon ve tiguan da dq 381 yağlı 7 ileri, 1.4 a4 de dq 382 yağlı 7 ileri var (motor uzunlama ise 382 yanlamasına ise 381 var).
    Ekte arteon service training dosyasından aldığım şanzımanla ilgili bilgi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 10 Şubat 2020; 21:54:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 ileri olanlarin hepsi kurutip sanzimandir. Evet hepsininde kavrama ve mekatronik sorunu olabilir. Ancak yetkili servis bakimi yaptirirsaniz yuksek ihtimal iyiniyetten garanti sonrasinda bile yaptiriyorlar.

Amerikada wv grubunun 10 sene dsg garanti vermesinin nedeni bu ulkede fazla tutulmamasindan dolayi yaptigi bur uygulamadir. Bizim gibi wv tapan insanlarin oldugu ulkelere butur garanti verme ihtiyaci olmadigi icin iyiniyet diye birsey var ettiler . Bizde aliyoruz

• classlord kullanıcısına yanıt
    Ya hocam şu bilgiyi bi silin atın kafanızdan 1.4 tfsi a4-a5 1.5tsi arteon hepsi yağlı ve 7 ileri

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Yani superb kuru mu ? Yaş mı anlayamadım. Hocam

• Benim bildiğim superbde kuru 7 ileri var ama bu arkadaş size konuyla ilgili daha sağlam bilgi verebilir. @SertyAdams

• quote:

Orijinalden alıntı: classlord

7 ileri olanlarin hepsi kurutip sanzimandir. Evet hepsininde kavrama ve mekatronik sorunu olabilir. Ancak yetkili servis bakimi yaptirirsaniz yuksek ihtimal iyiniyetten garanti sonrasinda bile yaptiriyorlar.

Amerikada wv grubunun 10 sene dsg garanti vermesinin nedeni bu ulkede fazla tutulmamasindan dolayi yaptigi bur uygulamadir. Bizim gibi wv tapan insanlarin oldugu ulkelere butur garanti verme ihtiyaci olmadigi icin iyiniyet diye birsey var ettiler . Bizde aliyoruz
    emin misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 10 Şubat 2020; 22:5:46 >

• classlord kullanıcısına yanıt
    Hayır 7 ileri de de yağlı tip mevcut.

• Takip

• Bilen yok mu arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Bilen yok mu arkadaşlar ?
    hızlı bir aramada şu bilgiye ulaştım..
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    İşte adam 1.5 tsi ile yağlıya geçtiler dedi burada 1.4 e kuru diyor ben 1.5 tsi makyajla geldi o yüzden merak ediyorum şuan :/

• DeliCingene kullanıcısına yanıt
    hocam motor torku ile ilgili, eğer araçtaki motorun max. torku 250'yi geçmiyorsa DQ200 şanzıman ile kombine ediyorlar (7 ileri kuru dsg)

ancak daha güclü motor varsa DQ250 - DQ380 türevleri olan ıslak kavramalı sanzımanlar ile kombine ediyorlar.

anlatan adamlar detaylı bahsetti;

Anlatan Adamlaryoutube
    DSG PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ MÜ? | Volkswagen DSG Şanzıman
    https://www.youtube.com/watch?v=ticEVSCQ0GM&feature=youtu.be

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.