Bildirim
Skoda superb dsg şanzıman
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1,6 ve altı tüm motorlar kuru tip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam öyle değil arteon 1.5 tsi yağlı, tiguan 1.4tsi yağlı, a4 a5 1.4tfsi aynı şekil yağlı. Superb nasıl onu bilmiyorum bulamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sallamış..1.4 tsi ise kuru tip..e alacaksan 4x4 ozaman 6 ileri yagliya dönüyor..yada 2.0 tdi de filan..atecada 1.4 dsg kuru 7 ileri 1.4 dsg 4x4 6 ileri yagli yakit tuketimi 1.5 lt fazla
Hocam arteonlar falanda yağlı a4 a5 1.4tsi de yağlı superbde böyle olabilir.
Hocam tek yagli 6 ileri diye biliyorum..7 ileri yaglisi yok eminmisiniz?
Eminim hocam 7 ilerilerin dq200 hariç hepsi yağlı örneğin 2.0tdi tfsi quattrolarda yağlı keza 2.0tdi passatlarda o şekil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliCingene -- 10 Şubat 2020; 21:30:23 >
Aradim 7 ileri yagli sanziman bilgisine de raslayamadim..gario..dsg diyip gecmisler cogu sitede
-
7 ileri olanlarin hepsi kurutip sanzimandir. Evet hepsininde kavrama ve mekatronik sorunu olabilir. Ancak yetkili servis bakimi yaptirirsaniz yuksek ihtimal iyiniyetten garanti sonrasinda bile yaptiriyorlar.
Amerikada wv grubunun 10 sene dsg garanti vermesinin nedeni bu ulkede fazla tutulmamasindan dolayi yaptigi bur uygulamadir. Bizim gibi wv tapan insanlarin oldugu ulkelere butur garanti verme ihtiyaci olmadigi icin iyiniyet diye birsey var ettiler . Bizde aliyoruz
Ya hocam şu bilgiyi bi silin atın kafanızdan 1.4 tfsi a4-a5 1.5tsi arteon hepsi yağlı ve 7 ileri
Yani superb kuru mu ? Yaş mı anlayamadım. Hocam
Benim bildiğim superbde kuru 7 ileri var ama bu arkadaş size konuyla ilgili daha sağlam bilgi verebilir. @SertyAdams
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: classlord
7 ileri olanlarin hepsi kurutip sanzimandir. Evet hepsininde kavrama ve mekatronik sorunu olabilir. Ancak yetkili servis bakimi yaptirirsaniz yuksek ihtimal iyiniyetten garanti sonrasinda bile yaptiriyorlar.
Amerikada wv grubunun 10 sene dsg garanti vermesinin nedeni bu ulkede fazla tutulmamasindan dolayi yaptigi bur uygulamadir. Bizim gibi wv tapan insanlarin oldugu ulkelere butur garanti verme ihtiyaci olmadigi icin iyiniyet diye birsey var ettiler . Bizde aliyoruz
emin misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 10 Şubat 2020; 22:5:46 >
-
Hayır 7 ileri de de yağlı tip mevcut.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip
Bilen yok mu arkadaşlar ?
hızlı bir aramada şu bilgiye ulaştım..quote:
Orijinalden alıntı: DeliCingene
Bilen yok mu arkadaşlar ?YOUCANICSkoda Transmission Identificationhttps://www.youcanic.com/wiki/skoda-transmission-identification -
İşte adam 1.5 tsi ile yağlıya geçtiler dedi burada 1.4 e kuru diyor ben 1.5 tsi makyajla geldi o yüzden merak ediyorum şuan :/
hocam motor torku ile ilgili, eğer araçtaki motorun max. torku 250'yi geçmiyorsa DQ200 şanzıman ile kombine ediyorlar (7 ileri kuru dsg)
ancak daha güclü motor varsa DQ250 - DQ380 türevleri olan ıslak kavramalı sanzımanlar ile kombine ediyorlar.
anlatan adamlar detaylı bahsetti;
Anlatan AdamlaryoutubeDSG PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ MÜ? | Volkswagen DSG Şanzımanhttps://www.youtube.com/watch?v=ticEVSCQ0GM&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Biraz arastirin, akli olan insan Turkiye'de DSG sanzimanli arac almaz.
|
Benzer içerikler
- motorun hava filtresinden yağ gelmesi
- hava akış metresi çekişi etkiler mi
- nissan qashqai 1.6 benzinli kullanıcı yorumları
- bmw geri vites ayna indirme ayarı
- plaka neye göre verilir
- chery omoda 5 2024 fiyat listesi
- 2024 araç sigorta fiyatları
- plaka sorgulama ücretsiz
- citroen 2024 fiyat listesi
- c200 all terrain
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X