Şimdi Ara

Skoda superb dsg şanzıman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
6.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu bilgi doğru değil öyle bişey olsa a4 a5 arteon tiguan kodiaq gibi arabalarda dq200 olurdu hepsi 250 tork sonuçta
  • Yağlı yağsız bir farkı yok 2012 a6 3.0 tdi quattro s-tronic sanzıman vardi 200.000 kmye kadar 3 kere kavrama ve mekatronik gitti yağsızlardada aynı durum var yani bir fark yok her türlü o kavrama gidecek ve garanti bittikden sonrada bakımlar devam ederse uyguna değişecek serviste benimkilerin 1 tanesi garanti diyer ikisinede %40 civarı maliyeti bana çıktı km garantisi değil 2 yıl garanti veriyor servis kavramaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 10 Şubat 2020; 22:42:24 >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt
    260 binde değişen arkadaşım var a4 quattro. Kullanıma bağlı biraz 210 bin kmde 1.6tdi dsg passatta kavrama değişende var. 10 binde bitirmeyi becerende var.
  • DeliCingene kullanıcısına yanıt
    Doğrudur seni superb aldim 20 gün civarı oldu 2.000 tl farkla garantiyi 4 yıla cikardım sonunda +1 ile 5 yıla çıkarmış olucam yapicak bişey yok şanzıman çok iyi gülü seven dikenine katlanir misali bizimkiside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 10 Şubat 2020; 22:43:5 >
  • ben olsam özel sipariş manuel alırdım
  • Bile bile ateşe atmak kendini bu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

Bu bilgi doğru değil öyle bişey olsa a4 a5 arteon tiguan kodiaq gibi arabalarda dq200 olurdu hepsi 250 tork sonuçta
    bazen 2+2=4 yapmıyor hocam. a3 de 1.4 150 hp da 7 kuru varken a4 1.4 150 hp de 7 yağlı kavrama var, hepsi aynı tork. passat 1.5 tsida 7 kuru varken arteon 1.5 tsi da 7 yağlı var. gel de çık işin içinden...
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Ustam onu diyorum 250 tork olan her araç 7 ileri kuru tip değil yağlıda olabiliyor onun için soruyorum merak ettim
    Ustam onu diyorum 250 tork olan her araç 7 ileri kuru tip değil yağlıda olabiliyor onun için soruyorum merak ettim
  • quote:

hocam senin için aradım nette ve buldum.. 7 kuru var 1.5 tsi superb de...
    artık rahat uyuyabilirsin...Skoda superb dsg şanzıman

edit: ekteki dosya daha güncel, orada da 7 kuru yazıyor. ayrıca 1.6 tdi da da 7 kuru var..https://cdn.skoda-storyboard.com/2019/07/TD-SUPERB-en.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 10 Şubat 2020; 23:11:7 >

O adama hemen iletiyim bunu yarın bakalım ne dicem 😂
  • passat'a kuru kavrama koyarken superb'e niye daha maliyetli ıslak kavrama koysunlar. superb fiyat olarak daha ekonomik model zaten. öyle bisey mantık hatası olurdu vw adına.
  • takip
  • Biraz arastirin, akli olan insan Turkiye'de DSG sanzimanli arac almaz.
  • Kuru olunca noluyor yaglı olunca noluyor
  • quote:

Yok hocam öyle değil arteon 1.5 tsi yağlı, tiguan 1.4tsi yağlı, a4 a5 1.4tfsi aynı şekil yağlı. Superb nasıl onu bilmiyorum bulamadım
    Tork kaç? Tork 250 üzeri ise yaglı.
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Cok mantikli..zaten arkadasta bulmus kuru tio olduğunu..aynen dedigim gibi islak olani 2.0 a takmislar
  • DeliCingene kullanıcısına yanıt
    Passat ve superb 2.0 motor hariç kuru kavramadır
  • ister islak ister yagli ister kaygan o dsg patlayacak malesef bile bile lades
  • hocam patlarsa zarar görür müyüz? Nasıl patlıyo tüp gibi mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.