Bildirim
Focus Tdci cvt - Vw caddy 1.9tdi dsg
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: alpdogan34
Arkadaşlar hem dizem hemde otomatik vites bir araç almak istiyorum. Acaba focus tdci cvt mi yoksa vw caddy 1.9tdi dsg mi alayım.Şimdiden teşşekürler
caddyy ve focus? -
ikiside farklı araçlar ama bence caddy al. çok daha gösterişli. -
tabi ki caddy aile içinse -
Biri ticari diğeri binek?
Ama zevk meselesi tabi,hayırlısı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: alpdogan34
Arkadaşlar hem dizem hemde otomatik vites bir araç almak istiyorum. Acaba focus tdci cvt mi yoksa vw caddy 1.9tdi dsg mi alayım.Şimdiden teşşekürler
-
cekirdek bi aile isen focus
5 kişiden fazla bi aile isen kesinlikle caddy -
aynı ikilemde ben de kaldım. caddy de focusun konforu ve yol tutuşu olmayacaktır. caddy de arkalarda makas var. yük taşımak için tasarlanmış. caddy alınacaksa bunları baştan kabullenmek lazım. aksi halde hayal kırıklığı olabilir. ikisi farklı sınıf araç olduğu için kullanım amacı ve zevk devreye giriyor. fakat kullanan arkadaşlar bu olumsuzlukların rahatsız edici olmadığını söylüyorlar. bunun yanında bagaj genişliği bakımından da caddy çok iyi. benim gibi bir yere giderken evi de beraberinde taşıyorsan caddy daha iyi. sonuçta ikiside güzel araba. hangisi içine daha çok siniyorsa onu al derim. + ları ve - leri biraraya koyduğumda caddy ağır bastı. kısmet olursa arabayı bugün teslim alıyorum. -
bende caddy var 2005. şuan imkanım olsa caddynın otomatiğini alırdım. biliyosunki dsg ler 6 ileri vites var. focuslar 5 ileri otomatik. bunuda dikkate al derim ben. herkesin de dediği gibi focus ve caddy çok farklı araclar. caddy kalıplı bir araba iyi yüksek olması şoföre iyi bi his veriyo ama rüzgardan çabuk etkileniyo. yani caddy binek bi araba gibi olamaz ama bana göre en binek ticari tabi bana göre. -
cady i kullanma şansım oldu gerçekten kullanım olarak ticari araçtan daha başarılı ama tabiki bir binek gibi olamaz ama ortalamanın üstünde otomatik şanzımana gelince cady lerde golf lerde kullanılan şanzıman kullanılıyorsa o şanzıman çok başarılı -
valla bana kalırsa focus al ama hem iş icabı kullanırım hemde binerim diyorsan yada kalabalık bir ailen varsa caddy al ama unutmaki caddy ticari bir araçtır binek bir araba degildir. -
Eğer 4 kişiden fazlaysan, otomobile binme takıntın yoksa, az yaksın, rampa harcasın diyorsan, bagajın çoksa, yayla gibi bir iç mekan isterim dersen ve araç içinde de dağınıksan ve çok eşyan varsa Caddy TDI DSG.
Ama ben yol tutuş isterim, performans isterim, bagaj büyük olmasa da olur, zaten kalabalık da değiliz, içerisi de biraz basık olsun dersen Focus Tdci CVT.
Yalnız CVT ile DSG birbirlerinden farklı yapıda şanzıman çeşitleridir. DSG çift kavramalı, 32 bit işlemcili ve 6 kademeli bir şanzımandır. CVT ise sonsuz kademeli bir şanzıman türüdür. Infinite hocam iyi açıklamış, aşağıdaki linke göz atmanı tavsiye ederim;
http://forum.donanimhaber.com/m_6975844/tm.htm
Ayrıca Caddy için ayrıntılı bilgi isterseniz, kafana takılan şeyler varsa bana, kapadokyalı'ya veya Ahmey'e pm atabilirsiniz. Eminim ki onlar da benim gibi seve seve yardımcı olabileceklerdir.
-
Caddy çok tatlı araba ama focusla niye karşılaştırdığını pek anlayabilmiş değilim İkisi aynı ihtiyaçlara hitap eden araçlar değil nihayetinde,ihtiyaçlarını gözden geçirmeni tavsiye ederim.
-
sanjıman olarak bence caddy mükemmel bu son zamanlarda yok cvt yok esatronik yok asm sanjıman bilmemne sanjımanlar çıkarttılar milletin anasını aglattılar vw dsg şanjıman çıkartmakla bence otomatik olayına noktayı koydu
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Eğer 4 kişiden fazlaysan, otomobile binme takıntın yoksa, az yaksın, rampa harcasın diyorsan, bagajın çoksa, yayla gibi bir iç mekan isterim dersen ve araç içinde de dağınıksan ve çok eşyan varsa Caddy TDI DSG.
Ama ben yol tutuş isterim, performans isterim, bagaj büyük olmasa da olur, zaten kalabalık da değiliz, içerisi de biraz basık olsun dersen Focus Tdci CVT.
Yalnız CVT ile DSG birbirlerinden farklı yapıda şanzıman çeşitleridir. DSG çift kavramalı, 32 bit işlemcili ve 6 kademeli bir şanzımandır. CVT ise sonsuz kademeli bir şanzıman türüdür. Infinite hocam iyi açıklamış, aşağıdaki linke göz atmanı tavsiye ederim;
http://forum.donanimhaber.com/m_6975844/tm.htm
Ayrıca Caddy için ayrıntılı bilgi isterseniz, kafana takılan şeyler varsa bana, kapadokyalı'ya veya Ahmey'e pm atabilirsiniz. Eminim ki onlar da benim gibi seve seve yardımcı olabileceklerdir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X