Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.0 Ecoboost + Powershift

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
35.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kombinasyonla ilgili neler düşünüyorsunuz. Gerçek hayat tüketim değerleri kullanan varsa paylaşabilir mi? Ya da tahmini neler söyleyebilirsiniz. Vergi avantajı düşük tüketim vaadi, ve otomatik vites bir arada iyi bir kombinasyon gibi duruyor. Artıları eksileri neler olur diğer motor, şansıman seçeneklerine göre. Buyrun arkadaşlar...

Fiyatı da : 51.515 TL denmiş en son.

Fiesta Fiyat Listesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Shadows -- 22 Ocak 2014; 23:36:37 >

• çok nefis araba da o fiyatı hak etmiyor kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHw

çok nefis araba da o fiyatı hak etmiyor kesinlikle
    Beklediğim bir araçtı ama fiyatı çok yüksek. 38 bine 2. el 2013 model 1.6 powershift var.
  • Hocam araci daha bugun test etttim dizel manuel en dolu dolu paketi idi. Daha 1.600 lira. Yere sapa saglam basan direksyon tepkileri net, dolu dolu bir araba, kullanirken o kadar zevk aldim ki anlatamam size, yol tutuşunum beni bu kadar tatmin edebilecegini hic dusunmemistim.

Ama otomatik vitesi ve tuketim yorumlari hakkinda bi yorumum yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Bu kombinasyonla ilgili neler düşünüyorsunuz. Gerçek hayat tüketim değerleri kullanan varsa paylaşabilir mi? Ya da tahmini neler söyleyebilirsiniz. Vergi avantajı düşük tüketim vaadi, ve otomatik vites bir arada iyi bir kombinasyon gibi duruyor. Artıları eksileri neler olur diğer motor, şansıman seçeneklerine göre. Buyrun arkadaşlar...

Fiesta Fiyat Listesi

2013 , 0 km, 2 K fazla fiyatda dizel otomatik bir seçenek var. Ben çift kavrama diyince biraz geride duruyorum ama siz başlattınız:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

quote:

Bu kombinasyonla ilgili neler düşünüyorsunuz. Gerçek hayat tüketim değerleri kullanan varsa paylaşabilir mi? Ya da tahmini neler söyleyebilirsiniz. Vergi avantajı düşük tüketim vaadi, ve otomatik vites bir arada iyi bir kombinasyon gibi duruyor. Artıları eksileri neler olur diğer motor, şansıman seçeneklerine göre. Buyrun arkadaşlar...

Fiesta Fiyat Listesi

2013 , 0 km, 2 K fazla fiyatda dizel otomatik bir seçenek var. Ben çift kavrama diyince biraz geride duruyorum ama siz başlattınız:)
    Bu aracın performans'ı nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xOldof498

Bu aracın performans'ı nasıl ?

Alıntıları Göster
    O paraya C sınıfı sıfır araç dolu, 1.6 PS olanını kullandım hatta o dönemde 1.0 motorda otomatik olsa direk gaza gelip alacaktım. Araba güzel sınıfında kafaya oynar ama 51.000 TL kibrit kutusu kadar arabaya, benzinli bir de yazıktır günahtır.

1-2 senelik ikinci el seçenek çok fazla. Arabayı değiştirmeyi düşünen biri olarak kesinlikle o parayı o arabaya vermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat Ibiza 1.2 TSI DSG
    14 yıl önce açıldı
    Renault Clio 0.9 tce
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

O paraya C sınıfı sıfır araç dolu, 1.6 PS olanını kullandım hatta o dönemde 1.0 motorda otomatik olsa direk gaza gelip alacaktım. Araba güzel sınıfında kafaya oynar ama 51.000 TL kibrit kutusu kadar arabaya, benzinli bir de yazıktır günahtır.

1-2 senelik ikinci el seçenek çok fazla. Arabayı değiştirmeyi düşünen biri olarak kesinlikle o parayı o arabaya vermem.

Alıntıları Göster
    çok güzel araç, ecoboost ps yeni çıktığı için, kullanıcı yorumlarının olabileceğini sanmıyorum. Ben 1.6 ps olanını kullanıyorum çoookkk memnunum. 2013 şubatta 41 bine almıştım titan. x paket + metalik + park sensörü şuan aynı araç 54 bine geliyor 2014 modeli. Bana sorarsanız bu sene 0 km araç almak mantıklı değil. Yazık şu paralara B segmenti araç alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

çok güzel araç, ecoboost ps yeni çıktığı için, kullanıcı yorumlarının olabileceğini sanmıyorum. Ben 1.6 ps olanını kullanıyorum çoookkk memnunum. 2013 şubatta 41 bine almıştım titan. x paket + metalik + park sensörü şuan aynı araç 54 bine geliyor 2014 modeli. Bana sorarsanız bu sene 0 km araç almak mantıklı değil. Yazık şu paralara B segmenti araç alınmaz.

Alıntıları Göster
    1 litrelik bir araç üstelik B sınıfı yani bu fiyata bunu alacağına git ikinci el mini cooper al daha fazla keyif alırsın.Şaçma sapan fiyatlar ya,
    Bu aractan forumda alan olursa çok pis eleştireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: eraser79

1 litrelik bir araç üstelik B sınıfı yani bu fiyata bunu alacağına git ikinci el mini cooper al daha fazla keyif alırsın.Şaçma sapan fiyatlar ya,
    Bu aractan forumda alan olursa çok pis eleştireceğim

Alıntıları Göster
    Harbiden Çok Çok Fazla.
  • @acemsen @eraser79 Zaten olayı 1.0 olması, ÖTV'de vergi avantajı var ve 1,6 modele göre yakıt tüketimi çok daha ekonomik.

@Doritoch 53bin TL'ye Titanium donanımında otomatik dizel hangi model var?
  • quote:

@acemsen @eraser79 Zaten olayı 1.0 olması, ÖTV'de vergi avantajı var ve 1,6 modele göre yakıt tüketimi çok daha ekonomik.

@Doritoch 53bin TL'ye Titanium donanımında otomatik dizel hangi model var?
    Hocam bildiğim kadarı ile ÖTV avantajı yok. 1600cc'ye kadar tüm araçların ÖTV'si aynı. Sadece yıllık 250 lira bir MTV avantajı var. Bence bu fiyata değmez
  • Lord of the Shadows kullanıcısına yanıt
    2013 Clio, tabi kaldıysa.
  • Bende 1.6 powershift var. Sehir ici duz yol (bayir yok) 100 km/ 7.4 litre yakıyor. Sabah soguk motor 5 km git + 5 km donus o kadar. Musait olunca resimlerle desteklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTaLLiCaLi06

Bende 1.6 powershift var. Sehir ici duz yol (bayir yok) 100 km/ 7.4 litre yakıyor. Sabah soguk motor 5 km git + 5 km donus o kadar. Musait olunca resimlerle desteklerim.
    Yahu sıfır araç fiyatları uçtu gidiyor. 1.0 turbolu benzinli motor otomatik vitesmiş.

Ya 51 bin tl ye gayet güzel ikinci el mercedes bmw alırsın, gidersin ikinci el ford mondeo alırsın

1.0 motorlu araca 51 bin tl para istenir mi ya ? Neresi 51 bin tl ediyor ? Kontağı açıp 1000km sürdüğün an zaten otomatik olarak 5 bin tl ye yakın değer kaybediyor o araç. Bu devirde sıfır araç almak bana göre mantıksız. Hele döviz bu kadar yüksekken.
  • Arkadaşlar ben gecen ay sonu akdım bu aracı titanyum x poaket 1.0 power shift. 47 bine aldım. yakıt şehir içi 6,5 litre perfomans mükemmel vitrs geçişleri harika . iyiki almışım diyorum

• quote:

nefis araba da fiyatını hak etmiyor ne demek pek anlayamadım

rakipleri ne kadar 40 bin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Hak etmiyor demek. Arabanın iyi olması astronomik fiyatları hak ettiğini göstermez.

Fiesta bu, biliyoruz da konuşuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Hak etmiyor demek. Arabanın iyi olması astronomik fiyatları hak ettiğini göstermez.

Fiesta bu, biliyoruz da konuşuyoruz.

Ben soruma cevap alamadım fiyatı hangi rakibine göre astronomik fiesta 1.0 powershift in?
  • Çok be o paraya boş polo alırım şaka bir yana pahalıymış

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.