Şimdi Ara

Ford Fiesta 1.0 Ecoboost + Powershift (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
35.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DrHw

çok nefis araba da o fiyatı hak etmiyor kesinlikle

nefis araba da fiyatını hak etmiyor ne demek pek anlayamadım

rakipleri ne kadar 40 bin mi?

Hak etmiyor demek. Arabanın iyi olması astronomik fiyatları hak ettiğini göstermez.

Fiesta bu, biliyoruz da konuşuyoruz.

Ben soruma cevap alamadım fiyatı hangi rakibine göre astronomik fiesta 1.0 powershift in?

Alayı astronomik, piyasayı biliyorsunuz. Ona göre bunun da fiyatı makul vs. derseniz bu fiyatların hepsi kalıcı olur, ki bizim akıllı millet sayesinde olacak da.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hak etmiyor demek. Arabanın iyi olması astronomik fiyatları hak ettiğini göstermez.

Ben soruma cevap alamadım fiyatı hangi rakibine göre astronomik fiesta 1.0 powershift in?

Alayı astronomik, piyasayı biliyorsunuz. Ona göre bunun da fiyatı makul vs. derseniz bu fiyatların hepsi kalıcı olur, ki bizim akıllı millet sayesinde olacak da.

fiesta nın fiyatı astronomik lafın ile alayı astronomik lafın farklı şeyler

fiesta nın fiyatı rakibi poloya göre gayet makul

küçük otomatik araç alacak olsam şuan ford un kampanyasını değerlendiririm liste fiyatları üzerinden indirim de yapıyorlar

• Fiyat çok pahalı. Arabaya diyecek birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Fiyat çok pahalı. Arabaya diyecek birşey yok.

kaç olması lazım fiyatın?
  • benzinli araç için yukardada yazdım bundan iyi kombinasyon yok. iyiki almışım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord of the Shadows kullanıcısına yanıt
    B sınıfı HB araç alacak olsam Fiesta ve Clio arasında kalırdım. İkisi de segmentine göre iyi araçlar. Clio İcon 1.2 EDC, 4000 TL kadar daha pahalı olmasına rağmen daha yüksek beygir gücü ve torka sahip olmanın avantajını yaşatacaktır. Ayrıca yan hava yastıkları-ESP-ASR-Park Sensörleri-Hill Holder ve Navigasyon fazlası aradaki 4.000 TL farkı vermeye değecektir diye düşünüyorum. Fiyatlara gelince zaten hepsi uçmuş vaziyette bana sorarsanız bu araçların gerçek piyasa değeri Fiesta Platinum için 45, Clio İcon için 48.000 TL ancak bu kadar düşer mi bilemiyorum. Sabrınız varsa paranızı faizde-dövizde değerlendirip Renault un ve diğerlerinin yıl sonu kampanyalarını bekleyin derim.Bu arada gerek Ford un Fiesta da, gerekse Opel in Corsa da hala ESP siz araç satma çabasını protesto ediyorum. Bu bile alıcı olsam Clio yu tercih etme nedenim olurdu.Avrupa da Ekim sonu itibari ile ESP tüm araçlarda standart hala getirilecek,bakalım ülkemize hala ESP siz mi yollayacaklar? Son Not; B sınıfı HB otm seçimi için Nissan Micra 1.2 Desire CVT yi de incelemekte fayda var. 49.900 TL ye indi ,araç full, piyasası var ve iyi bir indirim alınabilir

• Bu aractan alan pek yok sanirim forumda, yakit tuketim resmi fln da bulamadim pek internette. Merak ediyorum ne yakiyor istanbulda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • realburaq R kullanıcısına yanıt
    Konusunu açabilirim bugün. Önce bi deneyeyim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Iyi olur, ben de denedim ama ne kadar cok inceleme o kadar guvenli bilgi :) 7lt civari olur gibi geldi bana 27 km ortalama hiz ile istanbulda. Uzun yolda 5 5,5 fln mumkun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı paraya 2. elde mis gibi 2.0 Tdci Mondeo titanium varken 2 sınıf düşük arabaya bide yarısı kadar güçsüz motora o parayı vermezdim açıkçası
  • vergisi, bakım ve yedek parça maliyeti mis gibi değil ama mondeo'nun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

aynı paraya 2. elde mis gibi 2.0 Tdci Mondeo titanium varken 2 sınıf düşük arabaya bide yarısı kadar güçsüz motora o parayı vermezdim açıkçası

Evet o da mantikli tabiki fakat herkesin ihtiyaclari farkli olabiliyor. Mesela bana suan micraya alternatif sadece sehirici kullanimi icin az yakan otomatik benzinli bir arac lazim zaten alternatif cok yok belli bir kalitesi olan. Bayan kullanimi icin mondeo gibi bir d sinifi sehiricinde cok gereksiz bence.

Ayrica dusuk motorlu arac vergisi az, uzun sire binilecek muayene derdi yok onemli agir bakimi yok.

Fiyatlar tabiki yuksek sifir araclarda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Butun fiyatlar astronomik. Arkadas zaten digerleri ucuz fiesta pahali dememis, sadece fiesta haketmiyor demis. Suan hicbir b sinifi sifir arac fiyatini haketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist1186 -- 30 Haziran 2014; 18:23:20 >

• 20 bin daha ucuz olsa gideri var

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Geçen sene 2 tane Fiesta almadığıma çok pişman oldum. Neredeyse 15.000TL'ye yakın zam geldi en dolu modeline.

14 Aralık'ta kardeşimle Fiesta için imzayı attık, Ocak'ın 16'sı teslim aldık. Teslim alırken aynı aracı aldığımızın 10 bin tl üstüne pazarlıkla ancak veriyorlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 30 Haziran 2014; 20:07:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Iyi olur, ben de denedim ama ne kadar cok inceleme o kadar guvenli bilgi :) 7lt civari olur gibi geldi bana 27 km ortalama hiz ile istanbulda. Uzun yolda 5 5,5 fln mumkun.

Bugün inceleme fırsatım oldu ancak elle tutulu bir şehir içi verisi elde edecek bir parkur değildi, kısaydı zaten. Daha çok performans ve vites geçişleri üzerine oldu. DSG kadar hızlı değil ancak geçişler gayet pürüzsüz ve hızlı olarak gerçekleşiyor. Motor sesi 100 cc.ye göre fena değil, gayet hoş geliyor. Sahibi gayet agresif kullanımla 7,2 lt.lik (ş.içi-dışı) bir değer elde etmiş. Düz yolda 3 kişi 180'de bırakmış. Şimdilik bu kadar..

• Netde şu video yu izledikten sonra aracı araştırmaktan vazgeçtim şehir içi 9 lt nedirhttp://www.youtube.com/watch?v=UpY6tGekkog
  • ibiza 1.2 tsi dsg daha iyi bir tercih olur bence bu aracı forumda kullanan yok heralde
  • merhaba,

2 hafta önce 1.0 ecoboost titanium x paket + park sensörü aracımın siparişini verdim takas

yontemıyle aldım 2007 model clio mu 24000 saydırdım ustunu peşin verdim. forumda bazı

arkadaşlar demişler ki b sınıfı araca bu para verilirmi, yok efendım alan olursa cok pıs

elestırecegım felan demısler sımdı canım kardeslerım sadece fiesta değil türkiyede bütün arabalar

pahalı, tam bir araba delisi olmama ve bilgili olmama rağmen 5 aydır araştırıyorum ve bu fiyata

bundan iyisi yok var diyenle hertürlü tartışırım sonucta ford benım babamın arabası değil ama bazı

gerçekler var polo yu ele alalım sis farı yok alımunyum jant yok, c.control yok ve daha bıcok sey yok adam 1.2 tsi dsg ye 51000 tl

fıyat yazmış boş arabaları bu fıyata satacan sonra full fıestaya pahalı dıceksın ole yagma yok

:)) bu paraya c segmentı araba alınır demıs arkadaslar ne alabılıyosunuz pardon c segmentınde

bu dolulukta araba 75000 tl fıyat cekıyorlar.önce focus istiyordum ama bu fıyata hem otomatık

hem bu kadar dolu fiestaya mı bınmek daha mantıklı yoksa en alt versıyon manuel focus mu

dıye dusundum tabıkıde fiestada karar kıldım.fıestaya pahalı demeden once skoda,seat,vw gıbı

arabaların sıtelerıne girin fıyat lıstelerıne bır bakın derım.

NOT: dün gece nette gezinirken vw jetta tdi dsg fiyatına baktım aman allahım dedim 84000 tl

olmuş gerisini siz düşünün.

• Manuel seçeneği neden artık yok?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.