Şimdi Ara

107 LVL + 1000 Taş + 9 LVL Köy binası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar epey uzun zamandır emek verdiğim köyümü satıyorum. Oyun için hiç para harcamadım sadece savaştım kazandım.

9 LVL köy binası için çoğu şey full askerler dahil, birkaç ufak şey kaldı fullenecek.

Köyüm için 600 TL istiyorum, Android ve ios hesaplarımı vericem alana, yani bir daha ben kesinlikle giremeyeceğim. Bazı arkadaşlar sattıktan sonra cinlik yapıp kendileri hesaba giriyor :)

İstanbul / Sakarya / Kocaeli içi elden teslim yapabilirim. İlgilenenler pm aracılığıyla ulaşabilir.
     107 LVL  + 1000 Taş + 9 LVL Köy binası 107 LVL  + 1000 Taş + 9 LVL Köy binası 107 LVL  + 1000 Taş + 9 LVL Köy binası 107 LVL  + 1000 Taş + 9 LVL Köy binası

• Konu güncel
  • 600tl bu köy için çok fazla değil mi? ayrıca köyde daha fullenecek çok şey var !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikartall -- 17 Eylül 2014; 3:40:28 >
  • alikartall A kullanıcısına yanıt
    Herkesin kendi fikri tabii, ben emeğimi bu fiyata satıyorum almak isteyen alır :)

200 TL yemi sataydım?
  • 200 tl mi eder daha fazla mı bilmiyorum ama 600tl etmeyeceğinden eminim. gerçek amacınız satmak ise daha gerçekci fiyatlar vermelisiniz. iyi geceler
    Sonuçta pazarlığa açık bir fiyat, belli bir mal yok ortada:)
  • eyvallah. saygı duyarım :) benimde senin aynı ayarda köy var. aldığın tekliflere dikkat et :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİSİN
    4 yıl önce açıldı
    lvl 1-40 questleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hemen klana davet edeyim seni buyur gel:) ANDRONOVA klanımızın ismi
  • 600 tl cidden fazla. Okcu kuleleri ve duvar problemi var. Hava savunmalarida var. Onun disinda labaratuari harikulade. 450 tl den koyun hocam pazarlikla 400 e inersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.