Şimdi Ara

1080 hala alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzun süreli kullanım düşünüyorsanız sıfır alın. Ben amazondan evga alıp garanti uzattım . Evga 1060 tavsiye ederim.

Yanlış konuya yazmışım ama ben yine evga 1080 tavsiye ederim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BulutKedisi -- 23 Eylül 2018; 1:17:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzflc

Alınır hocam. 7600 tl'ye RTX 2080 varken, 3990 lira verilip 1080 alınır.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_msı-vga-geforce-gtx-1070-ti-armor-8g-ekran-kartı-1180772.html?gclid=CjwKCAjw0JfdBRACEiwAiDTALiCC16WJAoX-BFqxuNTnvuxQi-14NXSIkVeKxqqjP7CVBfyUBo0e_hoCMOAQAvD_BwE
    Aynen katılıyorum hocam. Başka bir arkadaşın konusuna da yazmıştım konu ile alakalı olarak buraya da yazayım. Artifact sorunları dolayısı ile perte çıkan eski ekran kartım GTX1070'ten sonra ekonomik sebeplerden ötürü mecburen daha düşük bir ekran kartı almak durumundaydım. Ben de gidip ASUS RX580 4gb dual model ekran kartı aldım. Vergi indirimi dolayısı ile 1.499 liraya geldi Vatan'dan.

Ömrü hayatımda aldığım en iyi ve en pahalı karttı GTX 1070.

Dolar ve euro kuru böyle iken, bunun yanında ülkemizin içerisinde bulunduğu süpersonik ekonomik durumlar böyle olduğu sürece bir daha en azından kendi adıma konuşmak gerekirse üst düzey ekran kartları benim için hayal. Anca gider youtube'da performans testlerini izleriz artık.

Valla ay da 10.000 lira maaş da alsam bie ekran kartına 7.600 lira vermek...Parası olana Allah daha çok versin de. İkinci el araba fiyatı gibi...

• ben 2 ay önce aldım msi gtx 1080.2k 144hz monitörde kullanıyorum,gayet memnunum.
  • Msi kampanyasi var şu an.inventus ve itopya bakın almak için.hediyeli yada tek çekim avantajları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantiyi nasıl uzattınız?
  • Şu an Gtx1050ti bile fazlasıyla iş görüyor arkadaş 1080 hala alınır mı diyor. Hey Allahım sen büyüksün.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Ürünü satın aldıktan sonra Kıbrıs üzerinden paypal hesabı açıp evganın kendi sitesinden yapabilirsiniz. Basit bir işlem.

• Su saatden sonra 2600tl uzeri fazla...

Bu hafta 500tl civari dustu ikinci elleri

• 1080 hala alınabilir bir kartama o fiyatlara değil.. 3000 bandında alınabilir. Hatta bir süre daha beklerim derseniz hb-amazon iyice fiyat kırmaya başlayınca 3000TL bandından daha da düşüğe gelebilir.. 2.ele bulaşmam derseniz 3000 TL civarı 0 alın ama 3800TL biraz fazla.
    Karta söylenecek söz yok,uzun bir süre yeterli gelecektir..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.