Şimdi Ara

1080P İÇİN CÖZÜM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mafia 3'ün optimizasyonu çok kötü hocam.Shadow'u low'a alın,performans çok farkediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • braVe112 kullanıcısına yanıt
    biliyorum onu ama aynı ayarlarda hicbir performans artışı göremedim nedense. birde OC performans farklarına bakıcam
  • bioleon555 kullanıcısına yanıt
    işlemci nedir ?
    970 bence 60+ oynatmaması için sistemden kaynaklı sorunlar var demektir. 970 ile 60+ oynaman lazım .
  • sistemle ilgili başka sıkıntılar olabilir bence. 970 hala çok iyi bir kart.
  • en az 1070 geç bende 1060 var seneye 2070 çıkarsa 2070 geçicem

edit: herkese sisteme laf atmış, 970 ölü bir kart konuyu açan arkadaş ultra oynuyorum diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 28 Kasım 2016; 2:5:7 >
  • Aiağıdaki ayarlarda Deus Ex Mankind Divided da max. 64 min. 38 fps ortalama 56 fps ile oynuyorum bence hic fena değil millet bu oyunda cok fazla sorun olduğunu söylemiş işlemci i5 6600k
     1080P İÇİN CÖZÜM
  • x2 olayını halletmişsiniz güzel olmuş.
    970 şu anda hala gideri olan bir kart bence, 1070 e geçmedikten sonra fark etmez, bu seriyi pass geçebilirsiniz 1080p 60 hz monitor kullanıyorsanız. Bİr de bazı oyunlarda kasıntı ayarlar var onları ultradan high a alın temiz temiz :)
  • 970 den 1070 e gectim monitor 1080p ben soyle yaptim nvidia ayarlardan 75 hz yaptim hatta 2k 75 hz bile oluyo monitor karti daha verimli kullaniyorum ama ilk baslarda 60 hz ile bosa gecdik diye dusundum inan kart 60 hz icin fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    AMD kartlarda da var aynısı. 1080P Asus monitörde 2k görüntü alıyorum. Oyunlarda Çok farkediyor bilgisayarıda kasmıyor aksine rahatlamış gibi oluyor 2k oynadığım zaman FHD monitörde
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    DSR den yapmıyorum ben çünki dsr den yapınca standart 60 hz oluyor.
    özel çözünürlük oluştuyorum 1920x1080 75 hz////2560x1440 75 hz gibi
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapıyorsunuz hocam ilgimi çekti bilgim yok bu konuyla ilgli. Standart birşey mi AMD nVdia da da varmı?
  • AMD yi bilmiyorum fakat Nvidia kontrol panelinden Özel çözünürlük oluşturmadan yapılabiliyor hz 75 e kadar cıkıyor benım monıtorde üstünde monıtor goruntu vermıyor oyuna gore oyun menusunden 2k 75 hz alabılıyorum masaustunde standart cozunurlukte kullanıyorum
  • 1080p 60 fps oynadığım icin bazen düşmeler oluyor :D şuana kadar en cok zorlayan oyun forza horizon 3 oldu. dinden imandan cıkarttı resmen. internette aramadığım cözüm kalmadı. xbox one de yağ gibi akıyor oyun pc ilede öyle ahım şahım bir fark yok ama genede pc de hayvan gibi kasıyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.