ps3de 1080p film izlemek nasil cok merak ediyorum. Saatlerdir 1080p trailerlar ariyorum. Bulduklarimi ps3 desteklemiyor. Var mi denemek icin indirebilecegimiz 1080p trailer divxler ?
uk store'a gir ve en son çıkan cloverfield'ın trailer'ını indir. ve daha onlarca trailer var store'larda..
uk store'a gir ve en son çıkan cloverfield'ın trailer'ını indir. ve daha onlarca trailer var store'larda..
bende 2-3 tane indirdim sanki bana 3d gibi geldi.Çok hoşuma gitti
tesekkur ederim
gayet guzel trailerlar var
Arkadaşlar nedir trailer. Yani bendelcd tv var hd ready. Ben bunu bilgisayarıma indirip bilgisayarımıda tv ye bağlarsam hd kalitesinde film izlemiş mi oluyorum?
lcd tv ile pc rasındaki yaptığın bağlantıya göre değişir HDMI-DVI-VGA-YPbPr biriyle bağlarsan hd almış olursun
Kardeş PS3 "wmvhd" formatındaki dosyaların seslerini açmıyor. Güncellemede düzelmesini beklemekten başka çare yok.
Son iki gun icerisinde butun PSN icerigini PS3'e indirdim Kuzen istemisti. 55 tane oynanabilir oyun demosu var, ben sattigim zaman 20 25 taneydi baya gelistirmisler PSN'i. Shakira'nin canli performansini indirip izleyip 720p olarak, gercekten mukemmel ötesi..