Şimdi Ara

109 derece hem de bios ekraninda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun sistemde temizlik yapmaya karar verdim ve her yeri elden gecirdim butun fan tozlarini vs temizledim buna islemci de dahil. Bilgisayar iki yillik ve termal macun kurumustu onu da bi pecete yardimiyla zorlamadan temizledim ve xilence silver tim macun uyguladim. Uygulamayi pek beceremedim sanirsam cunku macun her yerime bulasti ve fan ustundeki macunu da applying card (kredi karti benzeri bisey) yardimiyla her yere yaydim fakat yine de istedigim sonucu alamadim. Bilgisayari actigimda 50 dereceden baslayan islemci saniyede 1 derece hizla 100 e kadar cikiyor fakat fan donusunde sorun yok (2100 rpm).

Nerde hata yaptigim ve nasil yapmis olmam gerektigini aciklarsaniz tesekkur ederim :)

Su anda pes ettim ve muhtemelen bilgisayari tamirciye goturup parasi neyse vericem ve hallettiricem cunku parcalar cok pahali riske atmak istemiyorum (core i7 930 1366 chipset)

Not:stok fan kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdertrk -- 21 Haziran 2012; 23:02:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fan dönüş hızı 2100 de sabitmi kalıyor? Isı artışına paralel artış olmalı. Soğutucuyu tam oturttuğunuzdan emin olun. Ayrıca muhtemelen termal macun uygulamasında bir hata yaptınız linkteki ürünü kullanarak güzelce temizleyip kaliteli bir macun uygulayın;

http://surfbilgisayar.com/arctic-silver-arcticlean-termal-macun-temizleme-kiti-900100134

ARCTIC COOLING MX-4 Thermal Macun alın en iyisidir ve kıvamlıdır uygularken kolay dağılıp bulaşmaz işlemci üzerine çok az sıkın dağıtmanıza gerek yok soğutucuyu oturtunca oluşan baskıdan dağılır macun.

• kesin otutturamamıssındır soğutucuyu o tık tık atan seyleri once okun tersi yonunde cevir sonra oturttur sogutucuyu sonra bastır uzerıne ( Biliosan kabalık etmis olmak istemem) Ben ilk defa busekilde takılan fan takmıstım onceki P4 islemcininki gerci daha zordu. Ayrıca bios ekranında sıcaklıklar daha fazla cıkmıyor mu benimkin de mi sorun var:) En az 5 derece fak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagansozen -- 22 Haziran 2012; 0:30:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.