Şimdi Ara

Download'un yuzde 100 de takılması???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biz geçen hafta adsl bağlattık. Bazen internetten indirdiğimiz dosyalar %100'e kadar iniyor ama download bitmiyor. Oyle kalıyor bıraksak sabaha kadar indircek mubarek.
    Opera ile de internet explorer ile de denedim aynı problem ikisnde de oluyor. Ayrıca sorun benim bilgisayardan deil sanırım çünkü arkadaşın laptopunda da aynı problemde karşılaştığımız oldu. Bu neden olabilir ve nasıl çözülür?
    Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• İndirme işlemi bitiyor ancak IE dosyayı temp klasöründen indirdiğiniz yere taşıyamıyor demek ki. Bitmeden temp klasöründen kopyalayın istediğiniz yere dosyayı, belki o şekilde olabilir.
  • arkadaşlar lütfen hala çözemedim problemi. Yardım edebilirseniz çok memnun olurum.
  • %100 deyken kapat downloadu sonra tekrar baslat u sefer ıner yıne ınmıyorsa download programlarından brını kullan
  • download accelerator plus kullanıyorum. O da bi işe yaramadı. %100 de takılıyo kafayı yiycem.
    download u dedigin gibi baştan başlatınca da yine %0 dan başlıyo. Lütfen ya bi Allah'ın kulu da yardım etsin şu problemi çözeyim.
  • çok büyük bir dosya değilse ve opera browser'ı da hala keşfetmeyip downloadlarını manuel olarak download manager'lar ile çözmeye çalışıyorsan flashget'i tavsiye ederim.
  • Opera browser kullanıyorum zaten :) İndirmek istediğim dosyalar 50-100 mb civarında oluyor. Flashget bildiğim kadarıyla "rap id share" de falan işe yaramıyor. O yüzden bana kökten bi çözüm lazım. Yok mu mudur bunun bir çözümü? Bu arada tekrar edeyim, aynı sorun aynı ağ üzerindeki arkadaşımın laptopunda da oluyor. Yani modem ayarlarıyla ilgili bişey mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dynuke -- 22 Şubat 2007; 20:19:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sorun her download da mı oluyor yoksa büyük download larda mı sorunu yaşıyorsun. aslında saçmalıyor demek isterim ama modem ayarlarından da olabilir. biraz incelemk gerekir. modemin usb mi ethernet mi kullanıyorsun?
  • Her download da deil ama dediğin gibi genelde büyük dosyalarda oluyor. Modemim ethernet.
  • walla bende de aynı sorun var ama benim download lar % 99 takılıyo ve genelde büyük dosyalarda oluyo

rapidden kaynaklanıyo gibime geldi ama niye başka kimsede olmuyo merak ediyorum
  • Bende böyle şeyler hiç olmuyor Maşallah
  • üstad modemin sanırım usr 9110.modemin son sürüm firmware inde sorun var.http://www.usr.com/support/9110/9110-files/USR9110-v0.48.zip adresinden firwarein 0.48 sürümünü yükle.sorun çözülecektir.firmware yüklemede sorun yaşarsan pm at yada buraya yaz yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle30 -- 23 Şubat 2007; 2:34:59 >
  • Temp dizininde olmuyor mu peki indirdiğiniz veri?
  • Söylediklerini bir ele alalım önce,

Farklı Tarayıcılarla denemişsin olmamış,
    Faklı PC ler ile denemişsin gene olmamış,

Geriye tek bir şey kalıyor, Yüklemeye çalıştığın link patlak
  • ne modeminde sorun ne dosyada, esas sorun senin bağlandığın sunucularda,eğer 2-3 gün daha devam ederse,gene yaz buraya
  • biraz komik olacak ama amacım dalga geçkmek te değil ,%100 e geldiğinde download un bitmediğine eminmisin?. download penceresindesi, indirdikten sonra pencereyi kapat işaretlimi?. pencereyi kapatmadığı için bitmedi sanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle30

üstad modemin sanırım usr 9110.modemin son sürüm firmware inde sorun var.http://www.usr.com/support/9110/9110-files/USR9110-v0.48.zip adresinden firwarein 0.48 sürümünü yükle.sorun çözülecektir.firmware yüklemede sorun yaşarsan pm at yada buraya yaz yardımcı olurum.

Kardeş evet modemim 9110. Dediğin dosyayı indirdim ancak .bin uzantılı bir dosya var. Dediğin gibi nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim ve de çoook sağol.
  • aynı sorun bende de var sıkıştırılmış bir dosyaysa indirdiğin (genelde benim öyle) dosyayı temprory klasöründen kopyalayıp açmayı denesem bile son 1 yada 2 kb lık kısmı inmediği için dosya açılmıyor. Bir arkadaşım da link patlak yazmış bu sadece bir dosya için geçerli olan bişey değil.. genel de rapidden indiriyorum ama diğer başka downloadlarda da aynı sorun oluyor..Son ana kadar bağlantı hızı gayet iyi bişekilde giderken son noktayı koymuyor bi türlü.. Bi ayrıntı var bilmiyorum bi alakası varmıdır. ben de ağ üzerindeki başka bir bilgisayardan internete bağlanıyorum. onun dışında bazı açılışlarda kapatamadığım ve bilmediğim bir başka bağlantı kendi kendine kuruluyor..(resmini yükledim) bu sorun yüzünden pc ye 2 gün önce format attım ama yinede sorun kaldığı yerden aynen devam ediyor sanırım ağdaki diğer bilgisayarlar üzerinden gelen bir virüs var..

Download'un yuzde 100 de takılması???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.