Şimdi Ara

10D ler ile Hunter-Thief Kapışması.. Jsro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=ZBKhiDnu_rg&feature=channel_page
    Çok hoşuma gitti benim.. Umarım izlerken sizde benim kadar zevk alırsınız

• O ney Ole dehset bısı yaw ızlerken hycandan oldum :DD
  • oha oha helal olsn adam sağlam oynuyor
  • biz sro oynamıomuşuz yada ben boşa oynuyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheEmperoR

biz sro oynamıomuşuz yada ben boşa oynuyom

katılıyorum kardes sana yaa bnm de 90 lşvl FF char war ama :D bunların yanında wızz gelır tırıs gıder :D
  • Yorum yapan arkadaşlar daha yeni başladılar herhalde oyuna? Eski server'ların bu videodan hiçbir farkı yok ki. Videoyu özel kılan ne anlayamadım! Ben mi bir yeri kaçırıyorum acaba?
  • Bu video nun güzel olmasındaki sebeplerden biri fazla eu. charın olmaması bence coğu chi. charlar.EU.geldikten sonra oyun oynanmaz oldu arkasına warior bard cleric alan en dandik char bile cengaver oluyo kes kesebilirsen
  • [font="Trebuchet MS"]Bize Euro updatesi Gelmeden önceki halini anımsattı , onu geçelimde Dikkat ettiyseniz Force-Heuksal Buildini kullanıyordu Charı oynayan Player.Force kullanması çok şaşırttı beni Çünkü hiç denememiş bir yapılandırma bunca senedir oynuyorum inanın force Heuksal kullanan görmedim.bir yandanda iş yapmayacak olsa adam Öyle birşeyi yapmazdı, yapmış olsa bile geri çekerdi demekki İşe yarıyor.
    ve Videoda dikkat ettim birçok Glawier bulunuyordu. Acaba 10D gelince Glawie tekrar su üstenemi çıkacak dersiniz.Uzun zamandır Güzelim glawie charlara bir yenilik gelmedi , Herkes bowa çevirdi charları ben açıkcası gelecek olan Updatede glawielerin Tekrar günyüzüne çıkacagını Ümid ediyorum...

Edit:Str / Force / Heuksal demek istedim , Yanlış anlaşılmasın.[font]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royalty* -- 12 Şubat 2009; 12:10:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: UnDeRBooY

[font="Trebuchet MS"]Bize Euro updatesi Gelmeden önceki halini anımsattı , onu geçelimde Dikkat ettiyseniz Force-Heuksal Buildini kullanıyordu Charı oynayan Player.Force kullanması çok şaşırttı beni Çünkü hiç denememiş bir yapılandırma bunca senedir oynuyorum inanın force Heuksal kullanan görmedim.bir yandanda iş yapmayacak olsa adam Öyle birşeyi yapmazdı, yapmış olsa bile geri çekerdi demekki İşe yarıyor.
    ve Videoda dikkat ettim birçok Glawier bulunuyordu. Acaba 10D gelince Glawie tekrar su üstenemi çıkacak dersiniz.Uzun zamandır Güzelim glawie charlara bir yenilik gelmedi , Herkes bowa çevirdi charları ben açıkcası gelecek olan Updatede glawielerin Tekrar günyüzüne çıkacagını Ümid ediyorum...

Edit:Str / Force / Heuksal demek istedim , Yanlış anlaşılmasın.[font]

Uzun süredir fireyi kapatıp forceyi açmayı düşünüyordum.Fireyi kapatmamın sebebide forceden sagladıgım debufflarla phy attack eksigini kapatmaktı.Lighting açmanında en yakmada fire ile arasında uçurum kadar fark olmayışı ve hızı seven biri olmamdı.Nedense son bir haftadır force açmadan vazgeçtim ama bende 10 dgr de glavier çarların bi üstünlük sağlıyıcagına inananlardanım.

Heuksal :90
    Lighting :90
    Force :90
    Cold :30

Şeklinde bi yapılandırma yapmayı düşünüyorum bakalım ne olucak sonucu.

• Gerçekten güzel bir video olmuş. Teşekkürler paylaştığın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 14 Şubat 2009; 15:41:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shruikan

Yorum yapan arkadaşlar daha yeni başladılar herhalde oyuna? Eski server'ların bu videodan hiçbir farkı yok ki. Videoyu özel kılan ne anlayamadım! Ben mi bir yeri kaçırıyorum acaba?

ne alakası awr kı :S anlamadım sadewce vıdeonun muhtesemlıgını ve dayanısmayı ggordum :D
    bızım turkler bole pek yapamıo da o yuzden ;))
  • Müzik hoşuma gitti.

Müziğin adı nedir bu arada bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 14 Şubat 2009; 15:47:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.