< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
10K DAN MEZUNA KALINIR MI (2. sayfa)
-
-
Çok ilginç bizim sınıfta herkes 05-04lüydü, ösym özellikle yaşa göre insanları farklı okullara vermiş diyolardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buna inanma forumun trollerinden kendisi diş hekimliği okuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
trol yaptım hocam ne sayısalı allah aşkına tm den 1800.oldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ciddi konu trollemeyelim
dostum benim de hedefim daha yüksekti fakat 10k geldi. çok güzel iş imkanları olan mühendislikler var 10-20k arasında onlardan birini tercih edip devam etmeyi düşünüyorum
-
dostum 2020de aynı hayallerle girdim ben seninle 9k geldi. Mezun kalsam mı diye düşünüyodum. Ailen seni darlayacak mı sen arkadaşların gezerken ders yapabilcek misin ya da 1 sene zaten cok iyi yaptıgını düsündügün dersleri tekrardan calısabilecek misin //ben yapamam diyip evimin ordaki tıpı yazdım pişman degilim
Hocam tıp istiyosan zaten iyi şehirlerde geliyor inan değmez ne kendini yıprattığına değer ne de o sinir strese değer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yorumlardaki uyanıklar önüne geçmesin diye çocuğu mezuna kalmaya ikna etmeye çalışıyo yok 144. olmuş falan heee heee
-
Kaç yıllık cekayı bilmeyenler var forumda
10kdan mezuna kalıp 8k yapan da var, kalmana değecek mi bunu düşün. Hedefin mühenislikse zaten her yıl yükseliyor. Bu sene 10k ile girebildiğin yere seneye 6-7k ile giremeyebilirsin. Kontenjanlar da düşüyor. İyi düşün derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/10k-dan-mezuna-kalip-8kya-cekmek--149978513
Tıp yazacaksan kalma, mühendislik istiyorsan kal.
düşük yapma nedenini sınav anına, dikkat hatana bağlamışsın
aynısını seneye de yapmayacağının bir garantisi yok
ha o sıradan mezuna kalıp iyi de yapabilirsin ama bu zor bir durum
ben 7k yaptım 4k bekliyordum 10k içinde bir iki net değişiyor bence oldukça şansa bağlı bir durum
tıp istiyosan mezuna kalmaya değmez zaten tıp geliyor
-
Hocam esogü tıp size çok yakışacak bekleriz
Hocam oncelikle gecmis olsun , umarim hakettiginizi elde edersiniz bir sekilde . Benim ablam esogude diş hekimligi okudu , benim de eskisehiri bu sayede gorme firsatim oldu . Tam bir ogrenci sehri yani mekanlar ucuzdur , ogrenci dostudur gidilebilir . Gidersen eger keske mezuna kalsaydim diye pisman olcagini dusunmuyorum
teşekkürler hocam
benim buradan ne çıkarım olabilir ki uyanık olayım.kendim zaten geçen sene yerleştim bu sene de hiçbir akrabam veya yakınım sınava girmedi.attığım sonuç da urfadan bir arkadaşıma ait ve tamamen gerçek.
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X