Şimdi Ara

10k tl altına 7.1 atmos sistem tavsiye ve karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar boşa zamanınızı çalmamak için forumdaki birçok konuyu okudum. Parça parça konulardan aldığım bilgiler sonucunda hem biliyorum hemde bi düşününce iyice karıştı sanki iş kafamda.
    Amacım daha çok film izlemek ama müzik konusu çok da önemsiz değil.

Şu anki evim çok büyük değil ilerde daha uygun bi yere geçince ve zamanla öğrendikçe sistemi tamamlarım geliştiririm o yüzden öncelikle avr yi almayı düşünüyorum.Tersini yapmam gerektiğini düşünenler olmuş bazı postlarda ama açıklamamışlar.
    Önemli detay ekipmanları amazon.de den almayı düşünüyorum. Tr gönderimli ürünlere bakıyorum Avr için önceliğim
    amazon.de
    Denon AVRX2400H 7.2 Surround AV-Receiver (HEOS Integration, Dolby Vision Kompatibilität, Dolby Atmos, dtsX, WLAN, Bluetooth, Amazon Music, Spotify Connect, HDMI Eingänge, 7x 150 W) schwarz
    https://www.amazon.de/dp/B072LZMGHZ/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_bgVQCbMET4QBD?th=1

denon auro-3d diye birşey çıkarmış ama fiyat direk 2 katına çıkıyo değermi değmezmi bakınca sanki değmez.

Sonra geliyoruz hoparlör işine iş burda karışıklaşıyo, basit gidersek atmos hoparlörleri sonraya bırakmayı düşünüyorum. Hoparlörler için kafamdaki bütçe 5-10k arası bi rakam gözden çıkarabilirim. Yine siparişle getirtmeyi düşünüyorum veya tr de ucuza denk gelirse. Amazondan baktım birsürü hoparlöre ama birçok konu var bu anlamda
    En önemli sorun uyumsuzluklardan bahsedilmiş birçok başlıkta ve tam anlayamadım o kısmı.

İkinci seçenek tr den şimdiki küçük (20 m2) salonum için idare edicek hoparlörler almak (ikinci el konusunda emin değilim) ve yine zamanla tamamlamak.

Elimden geldiğince cevaplamanız kolay olacak şekilde anlattım derdimi birçok kişiye faydalı olucaktır tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Game of Thronesu yakalasam çabucak alıp o kadar güzel olurki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.