Bildirim
10m ile ticaret yapılır mı?Steam Ko PATHOS
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
+5 chitin ticareti ile paranı katlayıp +7 işine girilebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Luken Drew
+5 chitin ticareti ile paranı katlayıp +7 işine girilebilirsin.
Zaten yazın bir süre böyle yapıp dün elimdeki gb leri nakite çevirdim 10 m param kaldı , sıkıntı şurada eskiden bağırdıgımda chitin set alınır diye 3-5 kişi birden yazardı şimdi yazan eden yok . Trenlerden ucuza chitin set alıp satıyordum şimdi tren de kalmamış pek oyunda . Pazarda da tüm gün dolaşıp 3-5 parça ucuza +5 chitin toplamak için pek vaktim yok , hellsgarem diye server gelmiş ona mı geçsem acaba ?yüksek ihtimal onda chitin kasan trenler vardır onlardan ucuza alıp + 7 ye basıp yine ticaret yapabilirim. Bu chitin görevleri hala duruyor mu? Yoksa kalktı mı?
Ben 3-4 aydır oynamıyorum ama chitin görevi kalkmamıştır. Weapon breaker alıp +7 dene tüm paranla. Ben 10 m ile baslayıp 10 m den 3 tane +7 wb çıkarmıştım sonra biraz chitin alıp satıp 1-2 gb olduktan sonra da +7 wb al sat işine girebilirsin.
hala chitin satılıyo olması duygulandırdı yav :) 10 sene öncesine gidiyor insan. sundires falan. kalmamış hiçbir şey aklımda. -
Pathosta gb satılır(21TL). sitede referanslarım war. 10gb kadar war. ilgilenenler pm me.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X