2 Gün evvel oyun indirmeye çalışıb win defenderi falan da kapatıp bi trojen yükleyiverdim cezası çok ağır oldu. 2 steam hesabım var ve cs skinlerim teker teker satılmış (mobil onaya gerek duyulmayan ucuz itemler) eleman eliyle tek tek yapmış hatta 2-3 tane de kantarın topuzunu kaçırıp telefonuma bildirim yollayarak beni dolandırmak için benden izin istemelere falan varan saçmalıklara vardı. Çaldığı çok bişey değil de skinleri tek tek arayıb almıştım kafayı sıyırırsın 20-30 dolar civarı param gitti ama o loadoutta skinlerini göremeyip lan noldu bu skinler vs diyişler... hiçbir kaynar su dökülmesiyle neyim mukayese edilemez. Ben bu durumda ne yapabilirim? Şimdiye kadar diğer giriş yapılan hesabları steam mobilden tek tek sildim trojen dosyasını da sildim pcden ama ben steame hiç güvenmiyorum şuan. Durum ortada bi internet kafede girmeye çalıştığımda guard kodu falan okutarak anca girebildiğim steam elin trojeniyle kolaycana girilib hesabdaki parayla/skinlerle istediğini yaptırıyor dolandırıcıya. Hiç güvende hissetmiyorum. |
Bildirim