Şimdi Ara

Satılık Hearthstone Hesabı Full Koleksiyon (Eksik kart yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Düzce İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Hearthstone Hesabı Full Koleksiyon (Eksik kart yok)

2017 yılından bu yana aktif olarak oynadığım hearthstone hesabımı ihtiyaçtan dolayı satıyorum.

İstediğim fiyatın çok daha fazlası benim cebimden çıkmıştır. Mevcut döviz kuruna göre 300 dolar yapmaktadır. Bu fiyata bu koleksiyonun %5 ini alamazsınız. (Heleki kurlardaki son duzenlemelerden sonra fiyatların ne kadar oldugunu oynayan arkadaslar bilir.)

Standartta yanlızca 1 adet epic kart eksik. Resimi ekledim. Onuda istesem craftlarım ama kullanılmadığı için yapmadım.

Hesapta güncel 15k üzerinde dust ve 5000 gold mevcut. (Tavern pass satın alındı.) Gold miktarı her gün artmaktadır. Bir sonraki expansion a kadar tahminim 8-10k civarı gold birikmiş olur sadece günlük görevlerle.

Classic ve wildde oynanan güncel tüm kartlar mevcuttur. A den Z ye istediğiniz tüm desteleri oynayabilirsiniz. (Çok nadirde olsa eksik bi kart çıkarsa craftlayabilirsiniz.) Koleksiyon oyunu olduğu için ben hiç kart dustlamadım.

12 adet coins.

100 ün üzerinde kart arkalığı

100 civarı hero portresi

9 adet kullanılmamış arena bileti

Bütün solo advantureler açıktır.

Daha önce bu siteden çok alışverişim oldu. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz. İşinde gücünde evli barklı yaşında biriyim.

Hayırlı günler dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Düzce Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Gunceldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılık mı son fiyat ne olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.