Şimdi Ara

11.000 e bu arac alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 97 model ford mondeo buldum tanıdıktan lpg li. 12500 e verecek. bu araç için ihtiyaç kredisi çekmiş. Sonra satıp yüksek model almış. Çektğim krediyi ayda 500 liradan ödersin aracı veririm diyor. 230 binde lpg yi taktıralı çok olmamış. çalışmayan aksamı yok diyor. Motoru ön takım iyi durumdaymış. 25 kuruş yakar dedi ayrıca. Aklıma yattı yalnız araç hakkında pek bilgim yok kullanan arkadaşlar bilgilendirise sevinirim. kronik sorunları neler olabilir?Araca baktıktan sonra büyük ihtimal alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsenokur -- 2 Ağustos 2013; 2:08:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsenokur

arkadaşlar 97 model ford mondeo buldum tanıdıktan lpg li. 12500 e verecek. bu araç için ihtiyaç kredisi çekmiş. Sonra satıp yüksek model almış. Çektğim krediyi ayda 500 liradan ödersin aracı veririm diyor. 230 binde lpg yi taktıralı çok olmamış. çalışmayan aksamı yok diyor. Motoru ön takım iyi durumdaymış. 25 kuruş yakar dedi ayrıca. Aklıma yattı yalnız araç hakkında pek bilgim yok kullanan arkadaşlar bilgilendirise sevinirim. kronik sorunları neler olabilir?Araca baktıktan sonra büyük ihtimal alacağım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-cok-acil-full-plus-full-1999-model-otomatik-vites-fiyat-dustu-132805835/detay

• Arkadaşlar ben 1000 daha koyup yakın bir tanıdığım galeriden 12000 TL ye Volkswagen polo classic 1.6 comfortline 100 beygir bir uygun bir araç denkgetirdim. Araç 100000 km de lpg hiç takılmamış kazası belası değişeni v.s yok. Aracı nasipse bikaç saat sonra teslim alıyorum. Binici olduğum için ikinci elini filan düşünmedim. araçta çift hava yastığı, abs, klima donanımları mevcut. Bu paraya ideal bir binici aracı aldığımı düşünüyorum, siz ne dersiniz arkaşlar?
  • tesadufi T kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Hayırlı olsun.

Teşekkürler arkadaşım.
  • Arkadaslar araci aldım. 97 Toyota carina 13000 e.
    Full bir araç. Motoruna boyasına baıyordum. Alınıp binilecek araç dedi usta.
    Konuya mesaj yazan herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel araçtır, bende 97 polo almadan önce carina'lara bakıyordum. Bizzat binmedim ama, kasa görünümü albenisi 1997 araç olarak düşünürsek gayet güzel. Hayırlı olsun, kazasız belasız binin.
  • Teşekkür ederim Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.