Şimdi Ara

11.000 e bu arac alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar limitim 11000 TL . Otomatik araç almayı düşünüyorum. Ne dersiniz bu aracı alayım mı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2.sahibinden-satilik-honda-civic-1.5-ex-otomatik-vitesli-aracim-132604810/detay

• Umarım dediğimi yanblış anlamazsınız.

11 bıne otomatık araç alınmaz. MArkası ne olursa olsun. Sanayıde ter dökeceğinize yoğun trafıkte ter dökün.
  • Hondalarin otomatigi iyi diyorlar ama bilmiyorum ben de korkuyorum açıkcası sorun çıkar diye sonuçta 15 16 yıllık araçlar. Siz ne tavsiye edersiniz bı arkadas dedi düz vites 1.2 corsalara bak. Aklıma yattı ama kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civiclere fahiş fiyat verirler eğer 11000tl ise günahını almayım adamın ama kesin bir şeyler vardır ki zaten otomatik

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Civiclere fahiş fiyat verirler eğer 11000tl ise günahını almayım adamın ama kesin bir şeyler vardır ki zaten otomatik

Kesinlikle katılıyorum.Temizini bulmak çok zor.
  • Ne yapayım düz vites mı alayım ne tavsiye edersiniz bi de acemiyim ilk arabam olacak masrafsiz az yakan bir araç olsun iki sene sonra da satıp model yükseltmek istiyorum

• Baya temiz duruyor. Gerçekten söylediği gibi satmayı düşünmeksizin bakımlarını yaptırdıysa alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • palio,corsa tarzı araçları düşünün ilk aracınız olacaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Baya temiz duruyor. Gerçekten söylediği gibi satmayı düşünmeksizin bakımlarını yaptırdıysa alınabilir.

bana da öyle geldi ama bi arkadaş da diyor ki baktığın arabanın şanzımanı aracın yarı fiyatı. korkuttu beni açıkcası. kullanan arkadaslara sormak lazım.
  • İlk defa araç alacaksanız çok iyi bir araştırma yapmanızda fayda var. Özellikle bayram öncesi alışverişlerde çok daha dikkatli olmak gerekiyor.
  • Eski araçların otomatik vitesi hem çok yakar hem de çok arıza verir. Tecrübeyle sabittir
    Tercihinizi düz vitesten yana kullanmanızı tavsiye ederim. Clio 1 ler işinizi görebilir;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ruhsat-sahibinden-degisensiz-orjinal-99000-km-de-fransiz-clio-132735368/detay

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-97-model-lpg-li-orjinal-1.8-famillia-131813195/detay

Bu nasıl arkadaslar aradım 12 ye bırakırım diyor 100 200 keyfe keder masrafı varmış

• Biraz daha üzerine koyabilirsen 99 model Ford Mondeo'nun donanımlı modellerinden birini tavsiye ederim. Kullanan arkadaşım çok memnun.
  • fsenokur kullanıcısına yanıt
    Galerilerin söylediklerine güven olmaz 100- 200 der 800-900 masraf çıkar sana. Kesin niyet ettiysen kendi bildiğin bir ustaya göstermeden alma birde bu yaşta bir araba alıyorsan daha dikkatli olmak lazım, son olarak aracın kilometresi orjinal değildir.
  • fsenokur kullanıcısına yanıt
    Aracın kilometresi düşürülmüş olabilir.
  • arkadaşlar corsa ve paliodan vazgeçtim ufak diyorlar hem benim hem eşimin boyu uzun iki de çocuk var. Sedan araç bakıyorum. Otomatikten de vazgeçtim. eski arabların otomatiği sorun çıkarabilir diyorlar.

elemelerim sonucunda alabileceğim araçları kendime göre listeledim.

JAPON ARAÇLAR

toyota corolla (efsane veya patlak göz olabilir)

honda (euro civiclere bak diyorlar otomatiğini alcaktım eski araba sorun çıkarabilir dediler)

mitsubishi (japon arabası sağlam diyorlar başka artısını bilmiyorum)

mazda (323 familia ra baktım çok hoşuma gitti konforlu bir araç ama 2.eli yavaş diyorlar)

DİĞER ARAÇLAR

reno clio (heryerde var çabuk satılır diyorlar)

ford eskort (en son ihtimal )

NOT : çok bunaldım bi türlü karar veremiyorum kafayı yemek üzereyim :)
  • Merhaba, bende sizinle aynı durumdayım 11000 lira ile arayışlardayım. Ayrılan para kısıtlı olduğundan malesef temiz binilecek araç bulmak biraz problem. Araç marka model önerilerini bekliyorum arkadaşlardan.
    (küçük kasa araçlar corsa, saxo, clio düşünmüyorum şimdilik)
  • şoförlüğüm olsa direk temiz bulursam mazda 323 famlia alacam ama maalesef ilk arabam olacağı için kendime güvenemiyorum ama galiba hacback clio alacam öyle görünüyor
  • Suzuki swift bakın. o fiyat aralığında var. Problemsiz otomatik şanzumanı var. 3 ileri biraz ilkel ama sıkıntı çıkarmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzoorroo

Suzuki swift bakın. o fiyat aralığında var. Problemsiz otomatik şanzumanı var. 3 ileri biraz ilkel ama sıkıntı çıkarmıyor.

Bütçeyi 13 bine çıkardım. Bi de kolay elden çıkaracağım araç olsun daha güvenli araçlara gecerim iki uç yıl sonra

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.