Şimdi Ara

11.000 liralık sistem tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CMB34

Vatan zamanında iyi saplamış herhalde size :)
    O dediğini bilmeyenlere Vatanbilgisayar yapıyor. Bana sökmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

kanka boşver ben sallamadım bile o hayal dünyasında yaşasın
    Yanlış mekanda olduğunun farkında değil daha. PC toplamadan anlamayanları kandıracağı yer burası değil:D
  • Vatan'dan ancak kdv indirimi ile alışveriş yapıyorum. Sistem toplamam. Eğer paraya kıyacaksam da hiç alışveriş yapmadığım halde 1 tane olumsuz yorum görmediğim İnventus'u düşünürüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CMB34

Vatan zamanında iyi saplamış herhalde size :)
    vatanda mı çalışıyorsun? yoksa hasan vatan baban mı ?
  • Vatan'dan direkt olarak sistem toplama tecrübem yok ama inanın son dönemlerde donanım ve sistem piyasasını yakından takip ediyorum Vatan'dan mağdur olanların veya negatif yorumlarda bulunanların sayısı çok fazla.

Öte yandan çoğu arkadaş konu açıyor "sistem toplamak istiyorum vatandan bu listeyi önerdiler" diye ve listeye baktığımda tamamen uyumsuz dengesiz anlamsız sistemler olduğunu görüyorum çoğunun.

Zaten her şeyi bir kenara bırakın Zincir bir elektronik mağzadan PC donanımı ve sistem konusunda azami çaba ve özeni göstermesini bekleyemessiniz. Çünkü markanın bir satış hedefi ve stokları vs var. O kadar sayıda Şubede de çok iyi sistemden anlayan eleman bulmanız olanaksız. Açıkcası sadece vatan değil zincir elektronik mağzaların hepsinde bir sistem veya laptobu sorduğumda "Bu çok iyi abi i7 işlemci nvdia ekran kartı var" demekten öteye gidemeyen bir sürü personel gördüm.

Sonuç olarak hiç bir şikayeti vs okumaya gerek kalmadan Sistem toplanıyorsa bu konuda kendini kanıtlamış, sadece bu işe yönelen firmalardan toplamak her zaman iyidir. Ha vatan'da indirim olunca parça parça bileşenler satın alınabilir yeri geldiğinde.

3 kuruş fazla olsun iyisi, bilineni olsun. Sonra buraya gelip "Bana böyle davrandılar, ilgilenmediler, sorunumu çözmediler diye " konular açılınca; tasarruf ettiğiniz 3 kuruş kaçan huzurunuza değmiyor . İşin özü Köftesiyle ün yapmış köfteci de iskender sipariş etmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3nj -- 28 Haziran 2018; 15:59:54 >

• Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    /ticket.asp?rid=2038377

Pencereyi kapa ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.