Şimdi Ara

11 000 ne alınacak en mantıklı ARAÇ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-fiesta-van-orjinal-servis-bakimli-69-000-km-de-sifir-kokusu-icinde-yeni-kas-35326940/detay

anladığım kadarıyla 2007 lerde koltuk ve cam biraz sıkıntı olmuş neyse palio da cd çalar var sanki :)

size en basit söylemek istediğim lgp mi dizel mi bunu sorun en azından kaza olduğunda patlayıp öleceğiniz bir şey olmuycak aracınızda

• Bizim aile 4 kişilik van larda arka cam olması lazım..Yalnız bu araba gayet güzelmiş..Ankarada olsaydı gider bakarsdım ama camlı olması iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-otosan-fiesta-van-orjinal-servis-bakimli-69-000-km-de-sifir-kokusu-icinde-yeni-kas-35326940/detay

anladığım kadarıyla 2007 lerde koltuk ve cam biraz sıkıntı olmuş neyse palio da cd çalar var sanki :)

size en basit söylemek istediğim lgp mi dizel mi bunu sorun en azından kaza olduğunda patlayıp öleceğiniz bir şey olmuycak aracınızda

Bu araca cam takmak mümkün mü ya ruhsatamı işletmek gerekiyo?

• Renault Safrane uygundur arkadaşında dediği gibi
  • 11 bin civarında alınabilecek en iyi otomobil, 97-98 Toyota Carina'dır. Mazda 626 da başka bir alternatif.
  • Palio veya Accent..Safrane,carinalar ve 626 larin kilometresi fazla olur,fazla benzin yakar ve pahali yedek parca..

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

Palio veya Accent..Safrane,carinalar ve 626 larin kilometresi fazla olur,fazla benzin yakar ve pahali yedek parca..

kolay gelsin

YANLIŞ Ben 170 binde bir 97 Carina aldım. BRC Tüplü ve boyası dahil orjinal bir arabaydı. Şehir içinde 20-22 kuruş, Uzun yolda, 120 yi geçmeden- gerçi ben pek 120 yi geçmeden kullanamıyorum- 150 kuruş cıvarı Yakıyordu. Arabayla 220 bastım, arabada savrulma, titreme vb. bişey yok. Zaten 140 la giderken araba duruyor zannederdim.

• Palionun 1.6 16 valf hl olan modeli çok hosuma gitti. Yani konfor olarak çok iyi deil ama şirin araba. en azından satarken sıkıntı yasamam paracadada yasamam..Merak ettigim yakıt konusunda nasıl lpgli olarak..çok yakarsa işimiz yaş..maluım bütçe sıkıntılı
  • klimalı palio alın aksi durumda elden çıkarması zor olur
  • En mantıklısı klimalı bir Palio olacaktır.
    Polo'dan uzak durun derim !!! 2 ay önceye kadar 1998 model 112.000 km'de klimalı Polo sattık 11.000 TL ye... büyük bir ihtimalle bundan sonraki alıcı aracı 1-2 sene kullanacaksa satabilir 3-4 yıl oldun mu o aracın son sahibi olur...
    Ayrıyaten 1998 Polo'nun herhangi bir servis müdahalesi gerektiği durumlarda arabayı aldığınıza pişman olursunuz. Kaldıki araba 12 yaşında...
  • her malın bir alıcısı vardır dostum. o polo daha kaaaç el değiştirir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

her malın bir alıcısı vardır dostum. o polo daha kaaaç el değiştirir daha.

Haklısınız VW bindikçe değerlenen bir otomobil
  • Lada'da alabilirsin o fiyata

parçalarıda ucuz
  • Bence Megan I 1.6 8valf motorlusundan alabilirsin taş gibi araçtır. Pişman olmazsın yakıtı , 2.el üzmez.
  • Az biraz zorlasan 2004-2006 Chevrolet Kalos
  • quote:

Orijinalden alıntı: custi

quote:

Palio veya Accent..Safrane,carinalar ve 626 larin kilometresi fazla olur,fazla benzin yakar ve pahali yedek parca..

kolay gelsin

YANLIŞ Ben 170 binde bir 97 Carina aldım. BRC Tüplü ve boyası dahil orjinal bir arabaydı. Şehir içinde 20-22 kuruş, Uzun yolda, 120 yi geçmeden- gerçi ben pek 120 yi geçmeden kullanamıyorum- 150 kuruş cıvarı Yakıyordu. Arabayla 220 bastım, arabada savrulma, titreme vb. bişey yok. Zaten 140 la giderken araba duruyor zannederdim.

1.6 Palio da carina ve safrane kadar yakar..

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

quote:

Orijinalden alıntı: custi

quote:

kolay gelsin

1.6 Palio da carina ve safrane kadar yakar..

safrane carina 2000 cc değilmi ? lpg dede mi aynı yakarlar eminmisiniz?
    palio en mantıklı seçim size kalmış paraç bakım tüketim vergi en mantıklısı palio...

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-carisma-sirali-lpg-yeni-takildi-1-6-glx-sahibinden-36067639/detay

bul bundan bir tane al bin ve eğerki resimdekine benzer iyi birşey gelirse sahibinde dua edip durursun. ha bırak bunu bende bunun benzeri Proton 416 GLX var 1 senedir o yukarıda bahsedilenler palio ymuş, getz miş clio ,polo vs. leri alır dörde katlar... ancak galericiysen yani 6 ayda arabanı satacaksan yanaşma...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.