|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
Kanka ben hemen bana rezerve olanı alayım. Uzun süredir bunu bekliyordum. |
1 adet alındı kendisi güvenilir ve çok ilgili davrandı. Teşekkürler tekrardan. |
|
Yapılması gerekenleri anlatmaya çalıştı yarım yamalak, beceremediğim için de hakaret etti |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyuncuh -- 12 Şubat 2021; 17:36:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
pek yorum yazma huyum yoktur ama Kerem hocam sağ olsun o kadar çok ilgili ki referans olması açısından duyurmak istedim. siparişimi vermeden önce ve verdikten sonra dahil olmak üzere tüm konularda sorularımı, takıldığım yerleri vb. tüm durumlarda hiç sıkılmadan yardımcı oldu. Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız hiç şüpheniz olmasın. 3 kuruş fazla ödeyin ama o paranızın hakkını fazlasıyla alırsınız. Kendisine tekrardan buradan teşekkür ediyorum, sonraki kupon ihtiyaçlarımda direkt kendisine ulaşacağım. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
20$ kod aldım çok yardımcı oldu. teşekkürler. |
Çok teşekkür ederim hocam yine bekleriz :) |
arkadaş sağolsun yardımcı oldu. sipariş verdik. sonucu buraya yazacağım. |
kuponlar 10.01 $ alışverişte kullanılabiliyor doğru mudur hocam, doğruysa hemen ıbanınnı alabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle evet pmden yazıyorum. |
iyi günler. aliexpressten 60 dolarlık süpürge yedek parçası alacağım. Kupon geçiyor mu bu üründe de? Geçiyorsa aliexpress 20 dolarlık hesap alabilir miyim? |
Güncel!!! |