Konuya çok hakim değilim 800 tl lik bir ürün alacağım aliexpress den. Hesabım da var ama yeni bir hesap mı açmak gerekiyor ve kaç tl lik kupon sağlıyorsunuz bize bilgi rica etsem. |
Bildirim
Konuya çok hakim değilim 800 tl lik bir ürün alacağım aliexpress den. Hesabım da var ama yeni bir hesap mı açmak gerekiyor ve kaç tl lik kupon sağlıyorsunuz bize bilgi rica etsem. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkür ederim hocam sağolun :) |
Çok ilgili satıcı 3tane aldım şimdilik 2tanesini sorunsuz kullandım.Teşekkürler. |
Ben teşekkür ederim sorunsuz şekilde kargolarınızın gelmesi dileğiyle :) Takip için track24.net kullanabilirsiniz. |
Bende 3 tane kupon aldım, Kendisi Çok yardımcı oldu bana, ilgi ,alaka ve her şey için teşekkür ediyorum kendisine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
20 $ dolarlık kupon için ne kadar ödüyoruz? |
Pmden yazıyorum. |
Teşekkürler, pm alındı. |
PM attım. Varsa WHATSAPP istedim. Üürn satanlar genelde WHATSAPP verebilirse sevinirim. Hemen döndü. Hizmet elli birisi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaoglu1 -- 17 Şubat 2021; 18:28:7 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmbzkurt -- 17 Şubat 2021; 17:25:42 > |
|
|
20 $ için ne kadar tutar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
dolandırıcı kullanılmış hesaplar satiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |