|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
|
|
Kuponlar aktif !!! |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerçekten güvenilir ve hızlı biri hızlı bir şekilde ürünü sipariş etti ve sorunsuz kargolandı herkese tavsiye ederim. |
|
Az önce kendisinden 10 dolar kuponlu hesap aldım istediğim kulaklık çok ucuza geldi. Güvenilir ve kibar birisi çok teşekkür ediyorum :) |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Yorum yapanların er olması şüphelendirdi. |
Kişilerin profillerine tıklayıp sıcak fırsatlar veya başka forumlardaki aktivitelerine bakabilirsiniz. :) Ek: Bir de böyle bom boş bir yorum yapmaktansa kişilerin kayıt tarihlerine vs. bakarsanız size daha çok yardımcı olacaktır hocam. Sadece benden alışveriş yapmak için bile kayıt olmuş olabilirler. Yorum yapmaları size hesap satın aldığım veya kendim açtığım düşüncesini mi uyandırıyor ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmbzkurt -- 8 Mart 2021; 14:27:36 > |
Son cümlene cevap verecek olursam; Bu yazdıklarından sonra eminim ki kendi hesaplarınla yorum kendi ilanına yapıyorsun. Ha ben durmadan inkar ederim diyorsan statik ip yoklaması yapayım? |
Tabii yapın sonuçlarını merakla bekliyorum. Forumun kullanımından bir habersiniz kişilerin çek satışta yorumu olmadığı için er olarak gözüküyorlar. Üzerlerine tıkladığınız zaman teğmen yarbay her neyse oluyorlar. Statik ip sonuçlarınızı merak ile bekliyorum. Mutlaka paylaşın buradan. Basit bir karalama çalışmasından başka bir şey değil şuan ki tavrınız. Ek olarak: ben de gördüğünüz üzere ER'im ama diğer forumlarda Yüzbaşı'yım... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krmbzkurt -- 8 Mart 2021; 14:43:51 > |
Asıl sizin bilginiz yok forum ile ilgili. Erden kastım 3-5 mesajlı üyelerdir. Çek satış bölümü 2. el bölümünün alt başlığında yer alır. 2. el bölümüne yazılan mesajlara göre rütbe hesaplanır. İlanınıza yorum yapan üyeler 2005 kayıtlı olsa dahi hemen hepsinin 2. el mesaj sayısı 7-8 altı olması da tesadüf değil. Keşke dersinize daha iyi çalışssaymışsınız. Karalama kampanyasından kastınız nedir? Yoksa beni hayali rakibiniz olarak mı görüyorsunuz şimdi siliyorum mesajları |
Dikkatlice bakarsanız benim sıcak fırsatlarda yüzbaşı olduğumu ama burada er olduğumu görebilirsiniz. Mesajları silmenize gerek yok. Derse çalışmalık bir şey de yok. Statik ip sonuçlarınızı bekliyorum atar mısınız? |