|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
|
Bana 20$ lık kupon için çok yardımcı oldu ve bir çok noktada yol gösterdi. İlgilisi ve yardımı için çok teşekkür ederim.. Bunun dışında, ekstra ücreti karşılığında arkadaşım için de benzer alışverişi baştan sona kadar kendisi yapıp, işlem sonrasında hesap bilgilerini paylaştı. Bu işlemi kendi başına yapmaktan çekinen yada kendi kredi kartı ile yapmak istemeyenler için verdiği destek te oldukça iyi.. Tavsiye edilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compy -- 20 Şubat 2021; 21:40:12 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
siparişide sizin verme şansınız yok mu? webmoney de bir türlü ödeme yapamadım sanal kartımda bitti ödeme için kendim yapmaya çalışınca sıkıntılar çıkıyor |
|
|
Fiyatlar ve kuponlar aktif ve güncel !!! |
Çok teşekkür ederim hocam yine bekleriz sağolun :) |
Çok teşekkür ederim hocam tekrardan bekleriz :) |
Herkese merhaba tekrardan. Cezam vardı Sistemsel hatadan dolayı ceza almışım. Kaldırdılar. Geri döndük :) |
Kerem hocamla biraz önce alışveriş yaptık üslubu kendi iyi benim yerime ürünüde aldı sağolsun diş fırçası tavsiyesinde de bulundu hayırlı satışlar dilerim kendisine |
|
Kendisinden kupon almadın ama hızlı dönüş yaptı ve dogru yönlendirmelerde bulundu teşekkürler. |