Şimdi Ara

11+12 kitap tavsiyeleri+ tyt/ayt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
13
Favori
15.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Ara sinif kitabi cozen adamdan suphe ederim. Er meydani tyt/ayt'dir

Kitap fiyatlarinin bu kadar artmasinin sebebi bir yandan da bu üniversite sinavlariyla alakasiz ara sinif kitaplari yayinevlerinin en cok kar ettigi kitaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-58877ED11 -- 20 Mart 2021; 17:8:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ara sınıf kitabı gibisi yoktur. Konuyu yüzeysel falan değil detaylarıyla öğrenirsin tam öğrenirsin. Tyt-ayt kitabı tekrar için olabilir. Onun dışında 4 seneyi 1 seneye sığdırmaya çalışanlar kullanabilir. Kendi deneyimim bu tyt kitabı çözmeden çok iyi netlerle başladım sebebi 9ve 10da ara sınıf kitaplarini yalayıp yutmam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emreboss kullanıcısına yanıt

biyoloji sistemler kitabi yuzeysel mi acil geometri yuzeysel mi turev fasikulu yuzeysel mi youtubeda mesela fizik adina vip fizik ve baris hocaya bakiyorum. Vip fizik ozellikle konu anlatimi bakimindan oldukca detayli baris hoca da soru cozumu acisindan iyi. Bunlarin hic biri yuzeysel degil. Ara sinif kitaplari 3-5 soru kalibinin sayfa doldurmak icin tekrarlanmasindan ibaret.

• Deneme kısmı:

İyi olanlara yorum yapmadan geçeceğim
    Endemik tyt matematik
    3d tyt matematik
    Toprak tyt mat (başlangıçta çözülebilir)
    Acil (zor değil kesinlikle güzel bence çözülür)
    Bs (fena değil)
    Miray tyt mat
    Çap upp (yoklukta gider)
    Aydın (niye aldım onu bile bilmiyorum çöpe gidecek saçma aksiyon aramıyorsanız)
    Yanıt (neffret ettim içinden türev sorusu da çıktı hatalı sorular da gördüğüm gibi kaçıyorum)

Fizik
    Bs denemeleri
    Ertan sinan şahin
    Geçen yıl çok zor diye eleştiri almış ama bence bu yılki gerçekten çok ayarında bayılarak çözüyorum

Altuğ güneş: aynı şekilde sınırlı sayıda olan basımını aldım bunu da beğendim

Yayın denizi fark :aşırı basit saçma sapan almayın

Tyt SOSYAL:

Karekök tarih-coğrafya-felsefe
    Denemelerin arkasında çözümleri var konu anlatımı gibi kullanıyorum güzel.

Hız ve renk: İlk denemelerinin paragrafları çok kısa sonlara doğru uzuyor çözülebilir güzel.

Aydın: tam aradığım deneme bilgi ağırlığı tyt ye göre daha fazla ama yorum soruları güzel, bilgi soruları sayesinde daha hızlı öğreniyorum.

Endemik:Gerçekten çok güzel.forumdan önermişlerdi.

Toprak

Dil bilgisi:

3d :öylesine hızlanayım diye aldım paragrafı fullemeyi kesinleştiremem ama dil bilgisini yaparım kafasıyla. Çözmeyi düşünüyorsanız çok güzel deneme

Tyt kimya
    Palme ve aydın güzel
    Palme enerji: içine bakınca gülesim geliyor almayın saçma. Çok uç yeni nesil soru göresiniz varsa başka tabi

Tyt biyoloji
    Biyotik fena değil bs güzel

TYT Türkçe

□Karekök deneme
    □alesler
    □limit (kolay ama güzel)
    □paraf (beğenmedim çok)
    □Apotemi (zaten iyi türkçe denemesi yok çözülür o yüzden)

Tyt Fen
    □bs ( çok bir olayı yok çeldirici sorular yok dümdüz resmen)

□paraf (ösym tarzı değil ama unuttuğum yerleri tekrar etmemi sağladı bilgi ağırlıklı)
    □ hız ve renk (fena değil ama yarıda bıraktım basit)
    □Apotemi
    □345 (almanıza gerek yok)
    □3DŞimdilik güzel gidiyor

Ayt
    Şimdilik çözdüklerim

KİMYA
    □Orbital
    □aydın

FİZİK
    □BS ben baya beğendim şimdilik pek beklemiyordum güzel olmasını
    □Nihat bilgin (yanlış sorular var ama güzel)
    □Esş gözümde büyüttüğüm kadar zor değil ayarında ve güzel

Biyoloji
    □biyotik (kolay ama tekrar ettirici)
    □bs

Ayt mat:
    □acil ( ortalama bir deneme soru bankası kadar zor değil)
    □345 (acilden daha zor beğendim ben)

Genelleri eklemeyi unutmuşum

Rasyonelin kurumsallarına giriyorum. 6lısını da aldım gerçekten aşırı beğeniyorum bozmaz umarım
    Ankara yayıncılık almayın girmeyin zaman kaybı.
    Limitin tytleri (kurumsal) eski sisteme benziyor tytye matematiği benzemiyor ama türkçeleri zor ve güzel oluyor.

Altınkarma pek beğenmedim

Krallar karması çok az çözdüm altım karmaja göre daha iyi gibi

Kontrol FAZLA FAZLA BASİT netleriniz düşük değilse gereksiz

Elit karma : fena değil ama her denemede bir ders kötü

Kazananlar kulübü: altın karmaya göre daha iyi çok genel deneme yok zaten çözülür ama branş birleştirmek daha mantıklı bence

3D Tyt: Gerçekten çok güzel diyecek lafım yok.sadece bir tık zor.

Çok yazım hatam var kusura bakmayın düzeltmeye üşendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suker2021 -- 1 Haziran 2021; 19:0:15 >

• Ayt fizik

Endemik tyt /ayt fizik
    zor ve gerçekten tekrar ettirici. Tipi hoşuma gitmediği için severek çözmedim. Ertan hocanın geçen yıllarda yayınlarında çözdüğü kitaplar bunlar.

Palme ayt fizik:

Çok zor bir kitap değil tytsi gibi. Tekrar olsun diye çözüyorum ama aydın ve nihat bilginin 11ini daha çok beğenmiştim. Yine de çözülebilecek bir kitap abuk subuk sorular yok içinde.Bilgi düzeyiniz ortaysa ve 2. Bir kaynak daha kullanacaksanız palme kullanabilirsiniz ilk olarak bence.

345 ayt fizik:Güzel bir kitap çok zor ya da çok kolay değil absürt sorular yok şu an çok fazla çözmedim çözünce editlerim

Apotemi modern fizik: Bu kitaptan gördüğünüz yerde kaçın. Dalgalar kısmı dahil çok güzel sonrası çöp. Yanlış bilgi ve soru dolu.

Ayt Kimya:

Tek kitap aydın kullandım. Mükemmel bir kitap geçen senelere oranla hafifletilmiş olsa da. Yeterli bence temeliniz varsa.

• Up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.